Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammaaaaaaaaa32

mojej 3-latce widać już piersi prosze traktowac POWAZNIE

Polecane posty

Gość mammaaaaaaaaa32

witam mam pytanie do mam dziewczynek ok 3 latka czy u waszych corek tez juz tak widać piersi? wiem ze głupio to brzmi ale tak sie zastanawiam bo juz 2 osoby mi mowily ze moja corka ma juz cycuszki nie jest gruba ale chuda tez nie-taka moze ciut przy sobie i nie wiem czy to ma zwiazek z tym ale normalnie juz ma takie zaznaczone-tzn widac kształt NIE JEST PŁASKA moze tak sie wyraze i nie wiem czy sie martwic?

Gość różnie może być
jeżeli faktycznie jest tak jak mówisz to wybierz się do lekarza. Mojej koleżanki córce zaczęły rosnąć już w wieku 5-6 lat i okazało się, że przyczyną było jedzenie, np mięso kupne nafaszerowane hormonami... i zaczęła leczenie żeby nie było zbyt szybkiego dojrzewania. Lepiej sprawdzić niż później lamentować - takie moje zdanie.

Gość jika
do lekarza bo to nie jest normalne.

Gość to jest jakaś masakra
ale prawdziwa! mojej znajomej dziewczynki w podobnym wieku nie dość ze mają zarys piersi to na całym ciele ,nogi , brzuch nawet na rękach cellulitis tak mocny ze nawet moja 60 letnia mama ma mniej widoczny , prawdopodobnie wina diety

Gość miałam coś w ten deseń
odstaw z jej menu mięso :-O faszerujecie dzieci tym gównem od maleńkości a potem wielkie zdziwienie

Gość W dojrzałym wieku wyłacznie
Nie, to nie jest normalne. Córka może jednak jest (wybacz) gruba i wtedy może sie tkanka tłuszczowa odkładać w ten sposób. Może jednak mieć poważne problemy hormonalne i przedwczesnie dojrzewać-marsz do endokrynologa

Gość miałam podobnie
w szpitalu długo nie wiedzieli co mi jest, pobrali dużo krwi do badania co źle wspominam i okazało się że to przez kurczaka faszerowanego hormonami. ludzie, co za jedzenie sprzedają w tych sklepach, strach cokolwiek kupić :(

Gość W dojrzałym wieku wyłacznie
Ja bym powiedziała, żeby odstawić głownie drób i jajka, chyba że jada wyłacznie 0-1.

Gość bonapetikka
pewnie je duzo kurczaków

Gość parówecka
zmień małej dietę na bardziej warzywną więcej warzyw,owoców mniej mięsa i wędlin to wina hormonów w mięsie przecież faszerują dziadostwem zwierzęta na mięso :( a to potem idzie na człowieka

Gość mammaaaaaaaaa32
dzieki za odzew w sumie to miesa je bardzo malo jak była malutka to jej gotowałam zupy na kurczaku ale juz dawna nie je kurde jutro ide do rodzinnego zobacze co mi powie bo mnie wystraszyłyscie :-(

Gość mammaaaaaaaaa32
a mozecie mi poweidziec czy zupe ugotowana na kurczaku moze jesc czy to tez przejdzie tymi hormonami bo jak mi o tym powiedzialyscie weszlam na neta i wpisalam w google hormony kurczak to mi wyskoczylo wlasnie o tych piersiach u malych dzieci ze to od tego tylko nie znalazlam nic czy to samgo miesa nie mozna jesc czy zupe ugotowanej na kurczaku tez

Gość zelowka
odstaw całkiem...

Gość rob jej zupki na bulionie
warzywnym,sa rownie dobre i zdrowe a nie caly czas to miecho

Gość mammaaaaaaaaa32
mam nadzieje ze to pomoze choc tak mysle to ona terz naprawde malo co kurczaka je owszem w nidziele zjadla kotleta z piersi kurczaka ale wczesnij chyba miesiac nie jadla nic z kurczaka jedynie zupy gotoawne na kurczaku ale miesa z zupy nie je wędiny z kurczaka tez nie kupuje ona najwiecej to je parówek-ale nie drobiowe

Gość karmiaca_mamsiaaaaaaaaaaaaaaaa
w kostkach rosolowych, odradzam rzecz jasna, jest duzo glutaminianu sodu itp swinstwa, ja nawet w kuchni tego nie uzywam jezeli jada duzo parowek, to wychodzi na to, ze cos nie tak z nimi, to w nich duzo swinstwa, tez odradzam tak ogolnie, bo wiadomo nie od dzis, ze to niezdrowe wiecej warzyw i owocow dzis jesz tyjesz i nie wiesz od czego, nic tak na serio nie jest czyste i zupelnie zdrowe