Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maly_mis

Wakacje z duchami. Wywoływaliście?

Polecane posty

Gość dissolved girl
I co, masz już przeprogramowaną świadomość? :classic_cool: I pomyśleć, że ja biedna myślałam, że tylko rock i metal to zua satanistyczna muzyka 😭 tyle lat w niewiedzy!

Gość ostatni moheranin
też słuchałem techno kiedyś i sie wprawiałem w trans miałem takie odloty ale mnie bardziej kręci House z studia maruscha pod berlinem w każda sobotę nadaje w radiu niemieckim Fritz start od 20

Gość mazowszanin77
szatan ma wpływy znacznie szersze, niż Ci się córciu wydaje. on nas kusi swym zatraceniem na każdym kroku plugawego, ziemskiego żywota. dla mnie jest już za póżno. gram i słucham etnotras'u. chociaż ty się ratuj 🌼 :o :( cya all, i tak juz ide do piekUa

Gość dissolved girl
A jest jakieś disco-sejtan-polo? :classic_cool: Chętnie bym posłuchała :classic_cool:

Ja też nie polecam wywoływania duchów, nie tylko przez osoby niedoświadczone, ale W OGÓLE :P Mnie kiedyś coś delikatnie nawiedzało i nie mogłam się tego pozbyć - niezbyt komfortowa sytuacja, dziwię się, że jestem do tej pory przy zdrowych zmysłach (chyba) :D

Gość Chrupek Serowy Mniam
up up :classic_cool:

Gość maly_mis
Ale co, pozbylas sie tego co cie nawiedzilo, Majowa Panno? Daliscie mi do myslenia ale znajomi sa jeszcze bardziej zainteresowani seansem. :( Zastanawiam sie co im powiedziec bo trace ochote na takie eksperymenty.

Do końca się nie pozbyłam niestety, czasem wciąż to czuję, ale trzeba zaznaczyć że to nie moja wina, duchów nigdy nie wywoływałam - samo przylazło :D Nawet byłabym skłonna uwierzyc że to jakaś moja schiza, gdyby nie to, że moja przyjaciółka która zajmuje się takimi sprawami - również to COŚ wyczuwa gdy jest u mnie w domu. Na co dzień po prostu to coś ignoruję, z tego co wiem, nie jest na tyle silne, żeby zrobić mi krzywdę ;)

Gość knp fan
wala sobie konia

Gość Ktokolwiek80
A ty znowu swoje? Już ci ludzie radzili żebyś się więcej dowiedział czy dowiedziała. Może zapytaj egzorcysty z jakimi przypadkami ma do czynienia po każdych wakacjach, zakrapianych i z tablicą quija? Tu ktoś radził przeczytać książkę Prątnickiej "Opętani przez duchy". To też niezły pomysł. Znam. Też polecam.

Gość maly_mis
Pytam bo ludzie roznie pisza. Majowa Panno, dzieki za odpowiedz.

Gość dajcie se siana
weszlam poczytać o historiach z wywolaniem duchów , a tu 3 strony dyskusji o szataniźmie ;/ ludzie załóżcie sobie nowy temat i nie spamujcie

majowa - twój " lokator " jest nieszkodliwy na razie bo i tak zajmujesz ise tym czym on chce - czyli okultyzmem . Nie ma więc powodu ,zeby cie nękać . Ale spróbuj to tylko porzucić ...

" majowa - twój " lokator " jest nieszkodliwy na razie bo i tak zajmujesz ise tym czym on chce - czyli okultyzmem . Nie ma więc powodu ,zeby cie nękać . Ale spróbuj to tylko porzucić ..." Nie martw się, nie mam takiego zamiaru, broń mnie Panie Boże :D

A według Koranu to ty jesteś "niewierną" grzesznicą... Przejmujesz się tym? Pewnie nie, bo nie jesteś muzułmanką. Analogicznie - ja nie przejmuję się biblią, bo nie jestem chrześcijanką ;)

a ty wedle i Koranu i Biblii jesteś poganką bo świadomie odrzucasz wiarę w Boga . To ,ze ty w Niego nie wierzysz czy wierząc świadomie odrzucasz - nic nie wnosi do sprawy i nie ma znaczenia dla twojego życia wiecznego i decyzji gdzie je spędzisz .

Nie jestem niestety poganką, chociaż uważam że to świetna sprawa, osobiście znam jednego neopoganina - piękne wyznanie, sięganie do swoich korzeni i blisko Matki Natury :) A po śmierci nigdzie się nie wybieram.

Nie masz władzy nad swoim życiem a myślisz ,ze ją masz nad tym gdzie spędzisz wieczność ?:)

Moje życie to tylko efekty moich wyborów. Jeśli będę chciała, zostanę satanistką, bo konstytucja gwarantuje mi wolność wyznania, a innym nic do tego. Jeżeli czujesz taką potrzebę nawracania ludzi, wybierz się jako misjonarka do Afryki, a nie nagabuj ludzi po forach :) Ja jakoś nie zaczepiam wszystkich naokoło nakłaniając, żeby uprawiali magię, bo to takie cool :)