kotek667 0 Napisano Lipiec 9, 2012 jakie ćwiczenia na płaski brzuch efektowne żeby schudnąc ok 2 kg na tydzień ______________________. z góry dziękuje . może wy coś stosowałyście ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monte05 Napisano Lipiec 9, 2012 nie chudnij tak!!! chude jest ble!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek667 0 Napisano Lipiec 9, 2012 nwm dlaczego tak muwisz pewnie sama jestes chuda jak patyk ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_czarna_wredna 0 Napisano Lipiec 9, 2012 ja Ci polecam słownik ortograficzny, a nie ćwiczenia na brzuch ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_czarna_wredna 0 Napisano Lipiec 9, 2012 ja Ci polecam słownik ortograficzny, a nie ćwiczenia na brzuch ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek667 0 Napisano Lipiec 9, 2012 sory , że tak napisałam z pośpiechu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mfndjlaf.d Napisano Lipiec 9, 2012 BIEGAJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Lipiec 9, 2012 bieganie 1,3h) + ćwiczenia mm brzucha (0.4h) (są fajne filmiki na ytb, byle nie waider). Odstawić słodycze, piwo oraz słodkie napoje gazowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach