Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

donia2611

grupa dla nastoletnich mam.

Polecane posty

Witam wszystkie młode i nastoletnie mamy. Mam nadzieję, że nie przerazicie się złych iopini tu wygłaszanych. Najlepiej nie karmić nie wychowanych pasożytów ludzkich słabości. Chciałabym zaprosić was do nowo powstałej grupy dla nastoletnich mam. Jest to grupa zamknięta , w której nikt nie ma prawa nam ubliżać ani z nas szydzić. Wystarczy zarejestrować się na stronie netmama.pl a następnie znaleźć grupę nastoletnie mamusie. Zapraszam

Gość stiwen
zgłaszam się

Gość stiwen
ja chce tutaj prowadzić dyspute na temat naszego dramatycznego losu i nigdzie nie bede sie rejestrowała

a ja nie daje się wkręcić w prowokację. Niestety jestem dojrzalsza niż niektóre żerujące na sensacji osobniki. Dziękuje i miłego wieczoru :)

Gość stiwen
skoro tak uważasz ... wiesz co przykro mi się zrobiło :-(

nie drążmy tematu jak szczeniaki tylko starajmy się pomóc tym którzy tego potrzebują

Gość stiwen
dlatego własnie odpowiedziałam ,jakie masz propozycje ?

Gość marietta lotta von łiłę
musiała cie swędzieć melipa od najmłodszych lat :O porażka życia 🖐️

Gość sensacja dnia....
swoją droga to nie jest normalne zeby nastolatka była matką wiec ni spinaj sie tak małoletnia i nie opowiadaj jako to jestes dojrzała bo nikt w to nie uwierzy

wydaje mi się , a wsumie jestem pewna, że jestem dojrzalsza od tych tekstów waszych tutaj

nie obrażając nikogo uważam, że szczytem nieodpowiedzialności i niedojrzałości jest sprowadzanie na świat dziecka, kiedy ktoś sam jest jeszcze dzieckiem. Nastoletnie matki nie są w stanie ani finansowo ani emocjonalnie zapewnić prawidłowego rozwoju dziecku i nikt mi nie wmówi, że jest inaczej. Dzieci powinny być im odbierane i oddawane do adopcji. Zakładanie grup wsparcia dla nastoletnich matek uważam za próbę "upiększania" brzydkiej rzeczywistości. Ale powodzenia. Czasu nikt nie cofnie.

Nie rozumiem dlaczego chciałabys odebrać dfziecko, które dobrze się rozwija, jest zawsze czyste, nie chodzi głodne. Takie mamy również sa w stanie pokochać dziecko. Są zdolne do miłości jak każde inne stworzenia na ziemi. Czasu się nie cofnie-no właśnie więc musimy je wychować i ja się tego podjełam. Dziś mój synek ma 10 miesięcy i niczego mu nie brakuje. Tym bardziej miłości

Gość córka psychola
donia ile masz lat? 14? hahahahahhaah