Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakoś dziwnie

po ilu latach się zaręczyłyscie?

Polecane posty

Gość jakoś dziwnie

ja ze swoim facetem jestesmy parą juz 4 lata.on czasem coś mówi że kiedys się ze mną ożeni i że będzmy miec dzieci. ale jak juz poważniej poruszyć ten temat to mowi ze oświadczy mi się jak bedzie mial 30 lat. To co mamy chodzić ze sobą 12 lat? co o tym sadzicie?

Gość jakoś dziwnie
nie żeby mi się spieszyło do ślubu ale 12 lat chodzenia wydaje mi się troche za długie...

Gość ja ze swoim jesteśmy razem
9 lat i też bym chciała się już pobrać:O

Gość emigrantka12546
Zareczylismy sie po 3 miesiacach a po kolejnych 3 wzielismy slub :)

Gość jakoś dziwnie
w naszym przypadku jest tak że ogólnie to on nie jest fanem ślubów, wesel itd. uważa to za bzdure, zwykły papierek. podejrzewam ze ma na to wpływ to, że jego rodzice sie rozstali jak był mały. Poprostu boje sie ze on nigdy mi sie nie oswiadczy ...

Gość zareczona jestem od roku
Moj obecny NARZECZONY poprosil mnie o reke w nasza szosta rocznice ;P Troszke sobie poczekalam...Ciekawe czy na slub tez bede musiala czekac kolejne 6 lat ;P :D

Gość annpa
2 lata :)

zaręczyliśmy się po 5 miesiącach bycia razem,miałam wtedy 18 lat,teraz jesteśmy 9 lat szczęśliwym małżeństwem :)

Gość cscscsv
po 2 miesiącach .Jesteśmy małżeństwem 26 lat .

Gość jkbkjbkbakjjk
po 2 latach i 8 miesiacach

Gość cscscsv
a pobraliśmy się po 6 miesiącach :D

Gość jakoś dziwnie
ale co sądzicie o mojej sytuacji? mamy inne poglądy odnosnie ślubu. przeciez nie bede sie teraz z nim o to klocic bo narazie slub nie wchodzi w gre. ale nie chce tez wychodzic za maz majac 30 lat ;/

Gość jak będzie miał 30 lat
tp Cię wymieni na młodszy model :(

Gość Papaja&Marakuja
Z pierwszym po 4 miesiącach a z drugim po 2 latach. Nie naciskaj bo nie będzie chciał ślubu w ogóle. Zacznij udawać ze ci na tym nie zależy i ze w sumie może warto jeszcze poczekać etc bo może nie jest wam pisane. Nagle mu się zachce :)

Gość poco ma kupować krowę
jak ma mleko za darmo.Nie szanujecie się dziewczyny i dlatego faceci nie chcą się z wami żenić ,Sorki za szczerość :(

Gość jakoś dziwnie
ale chodzić ze sobą 12 lat to troche długooo ;/

poco ma kupować krowę jak ma mleko za darmo --> tyle ze jak nie dasz mleka to sobie pojdzie do sklepu i kupi :) brak seksu w zwiazku to prosta droga do jego rozpadu.

Gość co sądzicie o
mnie mój oświadczył się po 4 latach z hakiem, byliśmy zareczeni 1,4 miesiace i zostawił mnie a na odchodne powiedział że to i tak z przymusu było...........

jakos dziwnie --> wrzuc na luz i ciesz sie tym co masz, naprawde nie ma co naciskac, moze ty jestes gotowa ale on na pewno jest za mlody na malzenstwo.

Gość plenerowa a Ty akutat
dobrze o tym wiesz , bo jesteś starą panną z dzieckiem.Facet Cię psztyka a żenić nie chce ..smutne

co sądzicie o --> no tez wlasnie... zareczyny to w sumie jeszcze nic takiego, nawet slub z innych przyczyn niz samo uczucie nie jest nic warty - ostatnio moja kolezanka po 5 latach malzenstwa uslyszala ze on sie nie chcial zebic tylko rodzina naciskala (kiedy ona zaszla w ciaze).

Gość jakoś dziwnie
poco ma kupować krowę ---- która para teraz nie uprawia sexu przed ślubem. czasy się zmieniają ale to wcale nie oznacza że kobiety się nie szanują

Gość najgorzej jak stara
panna z dzieckiem udziela porad :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość moj misiu oswiadczyl mi sie
po pol roku;) teraz nam minelo 3 latka razem i nadal jestesmy narzeczenswtem..niestety kwestie finansowe nam nie pozwalaja na wymarzony slub;P

Gość jakoś dziwnie
ja wiem że w przypdku niektorych slub nic nie zmiania, mowie zwlaszcza o tych parach ktore mieszkaja razem. dla mie jednak slub ma znaczenie. a skoro ludzie sie kochaja i chca zesoba byc to jaki problem wziasc ten slub?