Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osoby bez ojca

Dziecko wychowujace sie bez ojca?

Polecane posty

Gość osoby bez ojca

Co sadzicie o facetach ktorzy zmuszaja swoje kobiety do aborcji? Lub porzucaja ciezarna dziewczyne. Ja mam zle zdanie o takich panach ale twierdze ze matka wtedy jako kobiety powinna spelnic role mezczyzny i kobiety. Napewno nie angazowac rodzicow ktorzy chca jej pomagac przy dziecku. Ja znam przypadek gdzie kobiety wychowuje syna wobec ktorego powinna trzymac dyscypline a jest miekka dla niego w dodatku jej rodzice ani babcia ani dziadek dziecko potrafia chlopca rozpieszczac na wszystkie sposoby, kupuja mu zabawki, slodycze i az mnie strach oblatuje co z takiego dziecka moze wyrosnac bo wszyscy w rodzinie kolo tego dzieciaka skacza.

Gość osoby bez ojca
Owszem jak matka, dziadkowie, wujek, pradziadkowie, wszyscy koło niego skaczą jak koło jajka. Kiedyś taki dzieciak rzucał mi kamyczkami przed domem a ja wyskakuje i mówie do niego ze jak nie przestanie to mu skopie dupe. Wyobrażacie sobie że jego dziadek i wujek byli u mnie że ja strasze dziecko. W dodatku mam dom połączony z tymi ludźmi. Bo ja mam połowa bliźniaka i oni połowe bliźniaka, tacy najbliżsi sąsiedzi.