Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AKR77

Cialo astralne przebudzone

Polecane posty

Gość AKR77

Witam . Piszę wprost więc dla niektórych fakt iż takie coś jest możliwe może być przerażający . Moje ciało astralne zostało przebudzone , nie wiem co robić , czuję i rozumiem więcej niż dotychczas . Tu wprost : Gdy bardzo sie skupiam , czuje scisk w gardle i potrzebe wypowiedzenia czegos , a nawet wykrzyczenia ( tak jak by cos mialo ze mnie wyjsc ). Tak samo sie czulem w dziecinstwie gdy snily mi sie najgorsze koszmary jakie w zyciu mialem , gdy to zrobilem ( wydarlem sie , czy wyrzucilem to z siebie ) to od razu sie budzilem z ulgą . Teraz to dzieje sie na prawde i nie wiem co robic , panikuje , rozmyslam . Potrzebuje pomocy .

Gość AKR77
PS. Nie mam sie do kogo zwrocic ani u kogo szukac pomocy . Blagam was o pomoc , moze ktos wie o co w tym wszystkim chodzi i jest w stanie mi pomoc . Czuje jak by to bylo bardzo potezne .

Gość AKR77
bywa, że w przypływie radości wskakuję na pierwszy lepszy stół i walę obertasa

Gość AKR77
jestem prowem ostatniego moheranina, dobrze mi z tym

Gość co to jestttttt
kolego, jakie znowu cialo astralne ty jak na moj gust potrzebujesz modlitwy Ojcze Nasz-sprobuj, moze sie okazac ze masz obok siebie demona ktory chcialby zawladnac twojim cialem i to on tak chce krzyczec

Gość AKR77
Nocą mroczną niczym serce samego Asmodeusza, wykradam się potajemnie z obory w kołchozie, gdzie mieszkam ze starym sprośnym knurem imieniem Helmut i resztą mej zacnej rodziny, by z uwielbieniem oddać hołd Boginii Matce poprzez rytualną kąpiel w szambie oczyszczającą mą duszę i ciało ze zgnilizny egzystencjalnej

Gość co to jestttttt
tak to jest jak sie zblizysz za blisko psa to cie ugryzie... ciekawe czym naraziles swoj spokoj a te historie o ciale astralnym wloz miedzy bajki, ok?

Gość co to jestttttt
no tak, jak nie wierzymy w demony, to wierzymy w ''swoje cialo astralne'' w dodatku wierzymy, ze ''obudzilismy je'' ja tego nie lykam!!!!!

Gość AKR77
Widac ze nie pomozesz mi bo jestes zaslepiony jak wiekszosc . Nawet nie potrafisz sobie tego wyobrazic , twoje ego jest nade wszystko . Obys znalazl wlasciowa droge .

Gość co to jestttttt
kolego, scisk w gardle i potreba wypowiedzenia czegos, no prosze cie-kto tu jest zaslepiony poogladaj sobie ''jarmark cudow'' na youtube powinien jeszcze byc dostepny, bo jak inaczej mozna ci pomoc??? moze i mam ego ale czym dla ciebie jest cialo astralne??? Jestem osoba wierzaca ale nie podpisuje sie pod zadnym wyznaniem, otarlam sie o demona w swojim zyciu i poznalam ludzi ktorzy tez doswiadczyli tego samego, dlatego sie wypowiadam

Gość co to jestttttt
Ciało astralne w paranaukach, okultyzmie, niektórych systemach filozoficznych oraz religiach - niefizyczny lub według niektórych teorii posiadający cechy fizyczne element człowieka lub samodzielny byt istniejący wyłącznie na płaszczyźnie metafizycznej (w innym planie świata, zwanym planem astralnym).Czasami tez okreslany jako ludzka dusza. Zobacz sam jak nieprecyzyjna jest definicja temat ciala astralnego-jedno przeczy drugiemu. Albo samodzielny byt, albo dusza. Nie moze to byc jedno i drugie. Ja stawiam na byt, ktory nie ma NIC wspolnego z Twoja dusza. i zrozum, nie o mnie tutaj chodzi tylko o Ciebie, nie pomozesz sobie poki nie nazwiesz rzeczy po imieniu, dlaczego sie utozsamiasz z tym, nie rozumiem

Gość AKR77
Sluchaj Odnosisz sie do wiary to ci wytlumacze o co mi chodzi . W kazdej religii KAZDEJ jest wiadomo ze wystepuje dobro i zlo . Na ziemii panuje zło , moze jest ci to wiadome bo podobno otarlas sie o demona . Tu na ziemii jestesmy jak ci to wytlumaczyc , najnizszą formą , formą fizyczną gdyz zostalismy zniewoleni . Potrzebujemy przebudzenia aby sie oczyscic . A cialo astralne , mozna powiedziec ze jest to dusza . Gdy sie przebudzisz masz kilka podswiadomosci , nie patrzysz i nie myslisz juz tak jak kiedys , nie jestes zaslepiona i sie boisz bo jestes sama/sam z tym wszystkim . Rozpaczliwie szukam pomocy lecz chyba jej nie znajde .

Gość ja sie kiedys bawilam
w reiki i po tym reiki mialam paraliz podczas snu nie moglam sie ruszyc zdawalo mi sie ze cos mnie chce udusic to bylo straszne czy tobie tez sie cos takiego zdarza

Gość AKR77
Cos takiego mi sie nie zdarza ale odczuwam ogromny strach . Nawet sciele sobie wyro w pokoju z ludzmi bo po prostu sie boje , nie wiem czego ale jest to tak straszne ze nie idzie powstrzymac strachu .

Gość AKR77
Wiem juz czego sie boje . Boje sie tego co bedzie gdy tak jak w dziecinstwie sproboje sie obudzic . Nie wiem co bedzie gdy sie obudze , przeciez jestem swiadomy , przeciez nie spie . Trudno to sobie wyobrazic a co dopiero byc w takiej sytuacji .