Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dotykmilosci

boję się o swoje życie

Polecane posty

...nie jestem już z nim od kilku lat, zostawiłam go, gdy mnie pobił. Mam teraz męża i dziecko. On jest w więzieniu. Doszły mnie słuchy, że chce mnie zabić jak wyjdzie. Powiedział, że się naćpa i nachleje i mnie zabije i mojego męża i wróci do paki. Boję się, bo on nie ma nic do stracenia,nie ma nikogo, miał tylko mnie. Boję się o dziecko i męża, nie chcę żyć w strachu, nie wiem kiedy wyjdzie.

zgłoś swoje obawy na polcje, masz takie prawo jeżli boisz się o swoje życie i masz do tego powody

...ale co mam im powiedziec? Ze ktos mi powiedział? To zaden dowod. Zakazałam wszystkim dawania mojego nr telefonu jemu, żeby do mnie nie wydzwaniał. Nie mam nic, ale wiem, że to niebezpieczny czlowiek.

Gość fdfsfdsdfdfs
Przeprowadź się daleko.

ale i tak zgłoś to. Wiem oni nie są skorzy do pomocy, ale lepiej zgłoś taki facet jak wyjdzie z więzienia to faktycznie może mieć nie pokolei w głowie...

Gość kakjjjj
Wynajmij ochronę po tym jak on wyjdzie z więzienia:P

Przeciez,kiedy go poznałam nie mial na czole wypisane, że kiedys mnie zabije, ale mniejsza o to. Popelnilam blad, zwiazalam sie z nieodpowiednim facetem, ale czy cena którą muszę zaplacić to utrata zycia? Nie za wysoka?

Gość cena za niska
jak dla mnie. to typowy psychopata, nie rozpoznałaś wcześniej objawów?

Gość dscsadc
co wy sie tak czepiacie? Mowi ze nie widziala jaki byl na poczatku. Przeciez czlowiek moze sie zmienic. Nie?????????

nie chce opowiadac calej historii, bo jest typowa jak kazda w takich sytuacjach, bylam zakochana, on tez i klapki, bylo pieknie ,ladnie do chwili pobicia. Zostawilam go, zostaly zle wspomnienia i nocne koszmary. Mam teraz rodzine, prace...i znow strach.

Teraz to ja teżwiem,że to psychopata. To nie ja go wsadziłam do paki, bo pobicie owszem zglosilam na policje, ale sprawy nie bylo.

Idę spać choć nie wiem czy zasnę :(. Będę się broniła jak mnie zaatakuje, bo mamdla kogo żyć, ajeśli nie zdąrzę albo nie dam rady...? Eh

Gość Matnia
nie możliwe jest uciec. Jestem wieloletnią ofiarą stalkingu ,ale od trzech miesięcy mój przesladowca jest obok mnie . Mieszka dwie ulice dalej . Zakaz policji ma gdzieś . Nic nie zrobisz , policja tym bardziej