Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Becia1972

POMOCY!!!dostałam maila od info@frehsmail.pl

Polecane posty

dostałam maila od info@frehsmail.pl rozdaja wejsciowki do kina aktywowałam i dostalam smsa ze dziekuja za aktywacje i za przychodzace smsy bedzie pobierana oplata 4.95 brutto ( 3 smsy tygodniowo)jak z tego mam wyjsc??? prosze pomóżcie mi!!!

Gość Mooooo
I niech mi ktoś powie że kobiety nie są głupie :) rocznik 1972 - kolejna kura domowa co to swiata nie widziała?

Gość 2014 BITWA O PARÓWKI W SKLEPIE
wejdź osiołku na ich stronę główną i deaktywuj subskrybcję. ponaddto sprawdź w e-mailu, czy był tam regulamin i napisane, że to płatne. Jeśli nie było, to w biurze obsługi abonenta blokujesz ich numer i pobieranie opłat i powiadamiasz prokuratora o przestępstwie wyłudzenia :O🖐️

Gość fred_ka
pazerny dwa razy traci :)) W Twoim przypadku trzy razy w tygodniu :))

Gość Mooooo
A na jaką strone główną ma wejść? Maile są od frehsmail ..adres frehsmail przekierowuje na strone uwaga Freshmail .

Gość Mooooo
FRESHMAIL to uczciwa firma , która wysyła spam , ale nie robi problemów by się z niego wypisac. A pijawka (uwaga literówka) FREHSMAIL podszywa się pod freshmaila. To co mogę poradzic to skierować się na facebook do freshmail..w sprawie jebanego oszusta frehsmail który ewidentnie podszywa się pod nich. Wiem że aktualnie firma Freshmail prowadzi swe śledztwo.

Gość fred_ka
od kogucika to Ty sie odjajuj..... za glupia jestes dla Niego :P

Gość Mooooo
Kobieto głupia jesteś , i co ja Ci na to poradzę , rzuć te słoiki i kotlety i kliknij w dzyndzla.....idż na marsz feministek jak już musisz , ważne że bedzie dzień bez kotleta i garów.