Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikddddaaaa

Gdzie byliście na wakacjach za granicą i co polecacie? I w jakiej cenie?

Polecane posty

Gość Mikddddaaaa

Hm?

Gość zalezxy jak chcesz spedzac
czas ile kasy mozesz przeznaczyc, swiat jest wielki i roznoirodny, wiec trudno powiedziec.

Gość Mikddddaaaa
Łatwo powiedzieć, gdzie byłaś :) A cena, teraz pewne ze 2000 od osoby, ale na przyszłe wakacje mogę uzbierać i 10000 zł

Gość Paterina
W końcu wymarzona Malta, z Almaturem. Polecam, wspomnienia na pewno będą niezapomniane:) A cena mniej niż dwa tysiące, od osoby :)

Gość polecam Dominicane
oraz Malediwy Velassaru koszt no niestety spoty las minute za 2 osoby na Dominicane 8tyś Malediwy 12tys

Gość fajnoł dziołszka
dla mnie zagranica to wypad poza moje otoczenie zamieszkania , choćby kawa u sasiadki to już za granicą

Gość Sondak
Ja nie potrafię leżeć plackiem na plaży, nie wypoczywam w ten sposób. Wolę wycieczki objazdowe, lubię zwiedzać. W tym roku też byłem z Almaturem, Słowenia - Chorwacja. Ale ciągle mnie gdzieś nosi :P

polecam Kenie, wiza na lotnisku, nie potrzeba szczepien, piekne plaze + niezapomniane safari. na miejscu jest bardzo tanio

aha i Kenia w zeszlym roku wyniosla mnie ok 5tys zlotych (lot z Ldn+ 3-dniowe safari+ 2 loty w kraju+ wycieczka na lamu + 3 dni w mombasie+ 2 dni w Nairobi+ jedzenie i rozrywki, jedyne co mialam za darmo to noclegi). ale ja zawsze sama organizuje sobie wakacje, z biurem wychodzi duzo drozej

Ja byłam w tym roku na Węgrzech gdzie oczywiście nie wychodziłam prawie z basenów termalnych. A wracając do Polski zahaczyliśmy o Słowację a dokładniej Miszkolc. Tam wbiliśmy się do wakeparku i pływaliśmy na desce. Świetna sprawa polecam każdemu więcej o tym na https://www.wheretowake.com/pl/lokalizacje/ można poszukać co i jak.

Gość mitkag
Włochy:) super

Gość ŁucjaJaki
Co roku staram się zmienić otoczenie:) Do wakacji przygotowuję się już w kwietniu i wtedy zaczynam przeglądać oferty. W tym roku udało mi się pojechać z netholiday do Grecji (Korfu). Spędziłam z rodziną fantastyczne chwile. Sam wyjazd nie nadszarpnął rodzinnego budżetu.

Gość Jazgar6
Byłam dwa tygodnie w Grecji z netholiday - Kos. Cena naprawdę przystępne. Wybraliśmy opcję “all inclusive” więc praktycznie nie stosowaliśmy się na mieście:) No a sam pobyt wspominam bardzo miło. Wakacje życia, bez dwóch zdań.

Gość LucjaKanska
Jestem pod wrażeniem swoich wakacji:) Mogę sobie pogratulować. Wybraliśmy Grecję konkretnie korfu i Lido Corfu Sun w netholiday. Ceny bardzo przystępne. Zadbane i eleganckie miejsce, a do tego ciche. Obsługa życzliwa i gościnna. Oferta doskonała, przede wszystkim, dla każdego kto potrzebuje solidnego odpoczynku. Pogoda w tym rejonie jest praktycznie zagwarantowana, w pobliżu są super restauracje, w każdej jest inny i niepowtarzalny klimat.. Czego chcieć więcej?

Gość LoraTer44
Co roku staram się gdzieś wyjeżdżać, przynajmniej na tydzień. W sierpniu udało nam się wyskoczyć do Grecji (Rodos) z netholiday. Generalnie to dobry termin, bo jest wtedy mnóstwo atrakcyjnych (również cenowo) ofert.