Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana anna

Obmacywanie przez faceta na 4 randce?

Polecane posty

Gość lapeczkowaaaaaaa
Spotykamy sie :) Jestesmy umowieni juz na weekend. Codziennie w zasadzie rozmawiamy przez telefon. Czyli Twoj zaczal z wysokiej nuty... Powiem Ci, ze kiedys tez mialam taki przypadek, ze na 3 spotkaniu bylismy u faceta w domu; bylo jakies mizianie itd., ale nic wiecej. I nie robil z tego afery. Bylismy razem rok. Wiec temu na pewno nie zalezy na zwiazku stalym, a na pewno nie z Toba. Choc wiesz, niewykluczone, ze on jednak odezwie sie do Ciebie wkrotce/

Gość zdołowana anna
widzisz sama piszesz ze na 3 spotkaniu kiedys cos bylo ale afery nie robil i byliscie razem rok...wlasnie o to mi chodzi...gdyby temu naprawde na mnie zalezało to nie skonczyl by znajomosci...nie wierze ze sie odezwie bo ostro sie wkurzyl jak mu odpowiedziala ze wiem czmu zrywa kontakt:) jeszcze dodal ze to ja go obrażam i ze ze mna pisac nie bedzie:) wkurzyl sie bo dobrze wiedzial ze mam racje z tym sexem.

Gość lapeczkowaaaaaaa
Nie wiadomo kto mu sie nawinie w tym necie. Moze byc tak, ze nikt ciekawy. Wtedy odezwie sie do Ciebie. Kiedy przemysli wszystko. Nie musi tak byc, ale moze. Juz przerabialam rozne scenariusze z facetami.

Gość zdołowana anna
nie sądze...a nawet jesli to napisze mu ze ma spadac:D

Gość paula8192020
A co jeśli poznajesz faceta na portalu randkowym i on stale dopytuje czy z kimś innym spotykasz się. Mówisz, że nie, bo nie chcesz rozpraszać energii,a on mówi przecież nie jesteśmy parą, tylko znajomymi (fakt żadnych dotyków itd nie było przedtem) i czy nigdy nie miałam kolegów. Więc mówię, że jakichś tam miałam, ale na ogół koledzy mieli/mają kobiety i te relacje wyglądają inaczej. Trochę wycofałam się po tym wszystkim. Na co on miał objął i powiedział, że widzi, że zrobiłam się jakaś smutna na wieść, że jestem koleżanką. Potem jeszcze usiłował gładzić mnie po nodze. Wycofałam sie z tego w taki sposób, że przestałam do niego pisać. Milczeliśmy tak 5 dni po tym feralnym spotkaniu. Az wreszcie on zaczął się odzywać. I od 2,5 tyg,. robi to codziennie. Dzwoni co dzień, zaprasza itd itp.

paula, on nie szuka dziewczyny tylko koleżanki i spotyka sie z wielomqa naraz, stad zasmuził się że ty spotykasz sie tylko z nim

Gość zdołowana anna
moze chcial zobaczyc Twoja rekacje...na wieś ze jestes niby tylko koleżanka...moze on chce cos wiecej ale nie chce cie zrazic wiec probuje wyrzuc czy chcialabys cos wiecej czy nie....jesli nie chcesz byc tylko kolezanak to dawaj mu to delikatnie do zrozumienia:)

Gość zdołowana anna
noo fiku miku tez moze miec racje;) sama nie wiem.....faceci sa tak rozni.....:(

Gość paula8192020
Myślę, że Fiku ma rację. Ale ja właśnie zaczęłam spotykać się z innymi :) A z nim też się spotkam. Pełny grafik mam. No nic. Trzeba robić tak jak oni. Castingi, pełna selekcja. :O Choć jestem zdegustowana tym.

Gość paula8192020
Ale to nie on się zasmucił! Tylko powiedział, że ja się zasmuciłam. Oczywiście on twierdzi, że szuka osoby do stałego związku. No może i tak być. Tyle, że to nie ja będę tą osobą. Nie żebym rozpaczała. Bo na tyle go nawet nie znam, żeby wiedzieć czy warto. Ale jakoś tak to odebrałam jakby nie było szans na nic więcej. Mógł się jakoś tak jaśniej wypowiedzieć. Bo ile razy ja pytałam jego czy się spotyka i chodzi na randki to jakoś nie przytaknął.

Gość zdołowana anna
Paula ja tez zaczynam znowu robic;)

paula, facet nie traktuje cie poważnie, to się czuje, nie wnikaj w szczegóły, bo trudno zrozumieć o co mu chodzi :)

Gość paula8192020
Poza tym po co mnie dotykał po tym wszystkim? Żeby załagodzić sytuację? Żeby jednak nadzieja we mnie odżyła, a on żeby nie utracił szansy na ewentualną znajomość i jakieś profity? Z tego, co widzę to on raczej siedzi w domu. No a teraz od 2,5tyg dzwoni codziennie. Masakra. Rozmawiam z nim na luzie, jak to z kolegą. Sprawa jest jak dla mnie juz przegrana. Ale Wam powiem, że jakoś przykro mi.

Gość paula8192020
Po co zapraszał mnie na niedzielny obiad do rodzinnego domu? Wszystkie baby tak sprasza do matki? :O:O ( podziękowałam za zaproszenie, ale nie poszłam mówiąc, że mam już inne plany)

Gość paula8192020
Pewnie tak. A widzę Fiku, że Ty jesteś bardzo cyniczna i oschła i też chyba z tych powodów nie układa Ci się z facetami. takie wrażenie na mnie wywierasz, ale może się mylę, Jeśli tak, to przepraszam.

Gość zdołowana anna
paula a on ile ma lat?

Gość paula8192020
33 lata.

Gość zdołowana anna
ha!To tak jak ten moj hehe to moze napisz chociaz wojewodztwo albo imie czy to nie ten sam:D

Gość zdołowana anna
ten moj tez siedzi w domu od niedawna...ma wakacje

Gość paula8192020
Miałam na myśli, że siedzi w domu po pracy i nie umawia się z nikim. Woj. śląskie.

Gość zdołowana anna
spoko to nie ten sam;)

Gość trerte23
a ja mu sie nie dziwię- jak ja się z kimś spotykam i nie chcę żadnego kontaku fizycznego, to znaczy, że po prostu mnie nie pociąga i nic z tego nigdy nie będzie. jak ludzie czują do siebie prawdziwy pociąg, to trudno im normalnie wysiedzieć na randce, bo aż iskrzy od napięcia w powietrzu i to widać. spotykacie się z kimś kto was specjalnie nie kręci, bo nikt lepszy sie nie trafia i później fochy, że ktoś was próbuje dotknąć.. i że znika, mimo że opędzacie się od niego jak od karalucha..

Gość zdołowana anna
ale kto powiedzial ze on mi sie nie podobal? podobal tylko nie chcialam jeszcze sexu...mam zasady i tyle...