Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będę mamusia 28

Czy któraś z was brała fenoterol ???? skutki uboczne...

Polecane posty

Gość będę mamusia 28

Ja zaczęłam ostatnio go brac i jestem przerażona, cały czas czuję się jak na kacu, drżą mi ręce... miałyście tak ?

Gość Ja brałam...
Jak byłam w ciąży i też się źle po nim czułam z czasem przeszło, zgłaszałam ginowi mówił że to normalne i że przejdzie miał rację.

Gość normalne. są leki które
zmniejszają te objawy. ja w szpitalu miałam kroplówkę z feno ciurkiem to na nogach ustać nie moglam

Gość Pilsner
razem z fenoterolem powinnas dostac isoptin (to nierozerwalna kombinacja) na obnizenie cisnienia albo np relannium. Fenoterol niestety daje takie paskudne skutki uboczne a isoptin skutecznie je zmiejsza bądź niweluje. O swoich skutkach ubocznych powiadom jak najszybicje lekarza. Ja po fenoterolu trafilam w nieciekawym stanie do szpitala mimo stosowania jednoczesnie z isoptinem.

Gość normalne. są leki które
no właśnie uciekła mi nazwa. ja tez brałam isoptin. ale fenoterolu w takiej ilości nic nie zdołało opanować

Gość Fenoterol nie jest
nierozerwalny z Isoptinem. Wszystko zależy od kobiety. Ja w pierwszej ciąży brałam fenoterol, ale że zazwyczaj mam niesamowite niedociśnienie, więc ciśnienie nie podskoczyło do niebezpiecznych rozmiarów i czułam się dobrze. Nie miałam takich skutków ubocznych, a co najważniejsze, synek urodził się donoszony i zdrowy.