Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spacy___21

Tęsknota - jak wytrwać?

Polecane posty

Gość Spacy___21

Może któraś z Was może mi poradzić jak wytrwać tęsknotę i związek na odległość. Jak wytrzymywać te tygodnie bez Niego. Potem spędzić weekend i znów się rozstać. W rozmowie z Nim trzymam się jakoś. Nie chcę, żeby on widział jak cierpię. Ale gdy jestem sama po prostu nie daję rady. To mnie chyba zabija. Taka sytuacja potrwa przez jeszcze około rok :(

Gość narazie ja spadam
Miałam dokladnie to samo - zwiazek na odleglosc 2 lata, bo on kończył studia podyplomowe w Gdańsku, ja jestem z Łodzi. Teraz jestesmy malzenstwem:-) Wytrzymasz:-) My ciagle gadalismy przez telefon (darmowe do siebie)

Gość Spacy___21
Ja jestem w Polsce... On za granicą... Kocham jak nigdy nie kochałam... Spotkania co miesiac, co dwa miesiace... Ja jestem strasznie wrazliwa i uczuciowa. On zdystansowany. Zalezy mu ale jest taki hmm ostrozny?? Jednego dnia potrafi mi okazac tyle uczucia.. A nastpenego dnia placze przez niego. Ale chyba za to go kocham! Boje sie tylko, że pojawi sie inna blisko niego... I odleglosc sprawi ze mnie nie bedzie chcial. bo ona bedzie blisko niego..

Gość lenamagdalena24
Zmagam się z podobnym problemem. Może wydać się wam śmieszny lub szczenięcy, ale mój dwa lata starszy chłopak wyjechał na studia. Czuję pustkę której opisać nie umiem, ale staram się i w tym celu założyłam bloga www.madelaineaffaire.blogspot.com zapraszam was tam serdecznie, może znajdziecie tam coś ciekawego. Jest ciężko. Skończyło się coś bardzo ważnego... na zawsze.

Gość rose18
Moj chlopak tez za granica, jeszcze miesiac, a ja juz tak bardzo tesknie:( Najgorsze sa wieczory, szczegolnie w weekend...