Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cysiaaa

Sex po urodzeniu dziecka

Polecane posty

Gość cysiaaa

Witam, Mam pytanie jak u was wygląda sex po porodzie? Jest gorzej, a może wręcz przeciwnie? Ja niestety mam taki problem ze nie odczuwam już takiej potrzeby tzn. po połogu było cudownie chyba nawet lepiej niż przed ciąża a teraz parę miesięcy po porodzie nie odczuwam żadnej przyjemności nawet nie potrafię mieć orgazmu...a do tego jeszcze mam taki problem ze niestety podczas dłuższego współżycia strasznie puchnie mi cala cipka nie wiem czy to zasługa tego ze byłam szyta może źle mnie zszyli... nie wiem...a może to zasługa tabletek, używamy żelu ale w ostateczności bo niestety przy użyciu żelu obydwoje nie potrafimy odczuwać przyjemności. Jak jest u was? Pozdrawiam

Gość gfgfhg
własnie nie mowi sie głośno jakie zmiany negatywne zachodza w zwiazku po pojawieniu sie dziecka, wszedzie tylko jakie macierzynstwo jest cudowne itp, zacznijcie w koncu mowi prawde ile facetow zdradza bo zaona traci ochote na sex, coz takie zycie...

Gość gfgfhg
tak samo jak mnostwo kobiet nie moze sie doczekac konca urlopu macierzynskiego bo jak sie siedzi z dzieckiem w domu to mozna zwariowac- slysze to na kazdym kroku od matek...

Gość mireczkowataaa
może odstaw tabletki? U mnie jest extra, lepiej niż przed porodem. Jak karmiłąm piersią było tak sobie, rzadko mi sie chciało. Teraz córka ma trzy lata i naprawdę nie narzekamy. Zacznij od tabletek :) Powodzenia.

Gość cysiaaa
No odstawie tabletki i co narazie nie stac nas na drugie dziecko a pozatym jeszcze jest za maly bym ogarnela dwojke. Prezerwatywy odpadaja, spirali narazie nie chce wiec zostaja tylko tabletki a zabardzo nie widzi mi sie testowanie wszystkich rodzai tabletek...jeszcze miesiac temu tez bylo cudownie dopiero teraz jest cos nie tak... A co do negatywnych urokow ciazy i ogolnie macierzynstwa to wiadomo ze sa...ja praktycznie cala ciaze wymiotowalam, non stop do wc do tego jeszcze bol plecow od 4 miesiaca ale za to porod trwal niecale 2h wiec dla mnie super gdyby nie oczywiscie to naciecie :( moj facet uwielbia sex ze mna tyle ze to ja nie odczuwam przyjemnosci jakby hmmm cipka mi zamarla...on niczego sie nie domysla, procz tego ze mi puchnie. A wlasnie czy ktorejs z was puchnie i co moze byc tego powodem? Po sexsie czuje jakby wszystko z srodka bylo na zewnatrz tak opuchniete moz fakt zle zszyte i suchosc pochwy przez tabletki...

Gość mireczkowataaa
ale dlaczego prezerwatywy odpadaja? To lepiej uprawiać seks i mieć te wszystkie nieprzyjemności? Nie rozumiem... Moze badania hormonalne zrób?

A może po prostu idź do lekarza, powiedz o co chodzi. Może zaproponuje zmianę tabletek. Może te akurat są przyczyną spadku libido.

Gość cysiaaa
Prezerwatywy bo poprostu moj facet nie chce i z tego co slyszalam malo ktory facet lubi z prezerwatywa podobno jest to jak lizanie lizaka przez papierek heh, do lekarza narazie nie mam jak sie wybrac bo niestety nie mam z kim dziecka zostawic i tabletki mam jeszcze na 2 miesiace...

Gość mireczkowataaa
cysiaaa- zwariowałaś, autentycznie :) Rzuć te tabletki i używajcie prezerwatyw- weź no pomyśł o swojej przyjemności, a nie tylko, ze facet nie chce, naprawdę. A za dwa miesiące idź do ginka, porób badania hormonalne i spróbuj znowu tabletek. Ja tez używałam tabletek po porodzie i seks był do bani. Od dwóch lat stosujemy prezerwatywy i normalnie uwielbiam sie kochać z moim facetem :)

mireczkowataaa, ale dałaś Jej radę: "Rzuć te tabletki i używajcie prezerwatyw- weź no pomyśł o swojej przyjemności, a nie tylko, ze facet nie chce, naprawdę." To przyjemność męża już się nie liczy? Ma być dobrze im obojgu a nie tylko Jej czy Jemu. Muszą znaleźć metodę, która będzie odpowiadała obojgu.

Gość trerte23
no tak facet egoista- gumki książę nie włoży nawet jak żonie libido przez tabsy spadnie do zera albo wątroba zacznie nawalać, bo on nie lubi.. ja używam tylko gumek, bo to dla mnie najlepsza metoda i żaden facet nigdy nie narzekał, mam koleżankę, która brała tabsy, ale facet jej powiedział, że on woli gumy niż żeby ona sie truła dla niego a panów co gumek nie lubią i nie będą uzywać "bo nie" mam w pogardzie

Gość mireczkowataaa
endlessy- no chyba przesadzasz. Chyba lepiej jak wywali te tabsy i zacznie czerpać przyjemnosc z sexu, prawda? Bo jak na razie nic z tego nie ma. A facet z prezerwatywą raczej nie będzie cierpiał, ani mu nic nie spuchnie po seksie, prawda? I pokaż mi ta metodę, która bedzie odpowiadała obojgu, bo ja takiej, jak na razie nie widzę... Dziewczyna powinna porobić najpierw badania hormonalne- a do tego czasu uzywać gumek. Proste.

Gość 3e4r5t67yu8i9kjh
wiadro