Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość QWERTFG

JAK ŻYC ZA 2 TYS/MIES ?

Polecane posty

Gość QWERTFG

WYDATKI : PRĄD - 150 GAZ - 50 TEL. - 35 KOMÓRKA - 25 BILET MIES. - 170 PIES - 300 ZOSTAJE : 1270 NA JEDZENIE I ŻYCIE

Gość ewkawlkp
Teraz to znowu ja ban x2 to ty chyba jesteś na utrzymaniu rodziców

ja zarabiam 2500, 1500 place za mieszkanie 1000 na cala reszte i daje rade, ale nie mam dzieci, auta ani nawet zwierzaka

Gość QWERTFG
nie jestem. sama jestem mieszkam z ojcem emerytem, do niczego sienie dokłada bo ma sam wydatki na leki.

Masz tupet. Ludzie żyją za 300zł miesięcznie. Tyle muszą przeznaczyć na jedzenie. Bo zarabiają 1000zł a reszte rachunki pokrywają. A Ty pytasz jak zyć za 1200zł. Boże. ! Załosne. Masz tupet zadawać takie pytania.

Gość pączek z lukrem
ile ty jesz, że ci ponad 1200 zł nie wystarczy??? bez przesady! to wcale nie jest tak mało!

Gość Papakamaja
Uśpij psa, nie płaci ZUS-u i tylko żre.

Gość flaszkaaaaaaaaaaa
ja mam 2 netto mieszkam z rodzicami,nie płace za mieszkanie i jedzenie a tez mi nie starcza

Gość a ja myślę ze sie nie da
a ja mysle ze sie nie da zyc za 2000

Gość ewkawlkp
QWERTFG to pytanie nie było do ciebie ja rozumiem twoją sytuację i kurcze uważam że sytuacja nie do pozazdroszczenia

Gość a ja myślę ze sie nie da
nie Donalda oskarżajcie tylko za robote siewezcie

Gość jeśli tylko 1 osoba i pies,
to normalnie, na luzie :)

Gość mgfxgmhkhfk
mowisz ze nie jestes na utrzymaniu rodzicow i ze ojciec na leki wydaje i nie doklada sie ... ale halo halo ? a gdzie ytakie oplaty jak czynsz?????? nie placisz za mieszkanie za czynsz???? bo wiesz prad telef internet komork to placisz za to co wydasz .. a woda???? i 2000 zarabiasz?! u mnie to marzenie, 1100 na reke a czynsz 700 , tele + intern 100, prad 100 , upc 35 co 3 mies, woda ok 600zl co pol roku , czyli to co zarobie to idzie na oplaty ! a rodzina sie dziwi ze ja chce wyjechac! madrzy bo maja ddomy a ich dzieci nie musza czynszu placic .. 700 zl miec a nie miec ?! ... a ja na cale zycie , nie tylko jedzenie, ale wszystko to 300 zl miesiecznie musi wyjsc, a oszczednosci mi sie koncza i pomysl co ja mam zrobic ! ciezko , a rodzicow juz nie mam ..... babcie mam ale mieszka ze swoja corka i wnuczkami i wiesz kto ma emeryture czy rente ze starszyc to oni placa czynsz ... a w mojej rodzinie czynszu nie musza bo domy maja ...

Gość QWERTFG
CZYNSZU NIE MA BO W DOMU mieszkam., a jeszcze opłaty dod. typu podatek - 300 / rok. a węgiel ? - 6 ton na zimę trza - tj ok 6 tys. a benzyna do koszenia trawy ? a buty czasem ?

Ja żyję za 1400, sama, muszę opłacić mieszkanie i wydatki i da się. Po zapłaceniu rachunków zostaje mi 350 zł na jedzenie, kosmetyki, ubrania i rozrywki. Da się? Da się. 5 lat tak przeżyłam.

Gość ggcnbnvnbnv
przezylas chyba na zupkach chinskich zacznij lepiej zbierac na leki bo moga sie przydac na starosc

Gość Koleś123
wydajesz 300 zeta na psa miesięcznie ? to jest fanaberia i rozpusta

ggcnbnvnbnv - na żadnych zupkach chińskich. Da się normalnie jeść i wydać na to 300 zł. Tylko trzeba planować wydatki i nie kupować zbędnych rzeczy.

My mamy do dysopozycji 2000 na mc z czego musze odliczyć opłaty na mieszkanie 640 rata 500 prad na mc ok.100 gaz to samo bo mamy piecyk gazowy. Mamy 2 dzieci 7lat i 8mcy. Pieluchy,chusteczki, kremy,mleko, oliwka, kaszki, warzywa,soczki, owoce , płyn i proszek, to wszystko kosztuje. Poza tym gotuje osobno najmłodszemu zupki. Dla nas zostaje z tego jakies 400 zł na 3os na zycie w tym jedzenie, chemia, podstawowe kosmetyki, ubrania dla dzieci .Sobie nic nie kupujemy z ciuchow. Czasem z tego trzeba jeszcze wykupic leki. A i ta kwota ma mi starczyć na mc. Niedługo dojda mi ksiażki i wyprawka do szkoły bo córka idzie do 1 klasy.