Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lost ;/

Facet z zona i dzieckiem jeszcze bez rozwodu

Polecane posty

Gość HuHuHuHuHuuu
Pewnie go kochasz, albo Ci się jedynie tak wydaje. Zmień faceta, za dużo problemów będzie, nie jesteś stara żebyś musiała pakować się w taki związek. Facet po rozwodzie i z dzieckiem, do tego odzywa się do swojej kobiety w ten sposób, ja jestem na NIE! :-O

Gość Lost :/
Kurde moze tez juz nie wytrzymal ..nie wiem probuje go teraz tlumaczyc ale nie wiem co robic ..czym bedzie dla mnie zycie bez niego ..jest tysiace facetow ale on jest tylko jeden ..Dal mi milosc jakiej wczesniej nie znalam ..daje mi wszytsko co facet moze dac kobiecie milosc i bezpieczenstwo ..jedyne czego tak naprawde sie boje to to ze kiedys uswiadomi sobie ze kochal tylka ja ..

Gość Autorko jestem
No wiesz ty sie tak do niego odezwałaś to on też .

Gość Lost :/
no ale spierdalaj jest jednoznaczne ..sama nie wiem kurde zabolalo starsznie

Gość Autorko jestem
No wiesz jednoznacze ale : 1. Powiedział w złości ale wcale tak nie myśli 2. Powiedział żeby zadać ci ból 3. Żebyś go zostawiła w spokoju w tym momencie 4. Żebyś mu całkowicie dała spokój .

Gość lost ;/
stwierdzil ze powiedzial to zeby sie odegrac ale widzialam ze zaraz tego zalowal ..to byla 12 w nocy chcialam sie pakowac i wyjsc ale zatrzymal mnie i do tej pory przeprasza powiedzial ze wiecej to sie nie powtorzy ..jesli tak to naprawde spierdole ,,tez mowilam rozne rzeczy ale nie cos takiego ;/

Gość Autorko jestem
No obiecał ci to że, nigdy więcej sie to nie powtórzy ? wiesz u nas też zdarzają się kłótnie wyzywamy sie ale ugadaliśmy sie że żadnych przykrych słów w swoją strone i narazie ok jest . porozmawiaj z nim jak to wszystko sobie wyobraża

Gość lost ;/
No juz bylo tak powiedzial do mnie zamknij sie obiecal ze to sie nie powotrzyl ale sie powtorzylo a teraz to spierdalaj ;/ boje sie ze potem juz pojdzie z gorki ..on duzo obieca ale co mi z tego to sa tylko slowa

Gość Autorko jestem
musicie ustalić jakieś zasady . My już na samuśkim początku bez ogórek powiedzieliśmy sobie czego oczekujemy od siebie i wogóle .

Gość lost ;/
No musimy powaznie porozmawac bo inaczej to nie ma sensu wszystko ...Dzieki dziewczyny ..Mam nadzieje ze Tobie tez sie wszytsko dobrze ulozy jak cos to pisz

Gość Autorko jestem
Pewnie z miłą chęcia :) no u nas narazie jest dobrze zobaczymy jak długo he he :) daj znać jak po rozmowie :)