Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

Nie ufam swojej dziewczynie - choroba

Polecane posty

Nie mam najmniejszego powodu aby sądzić, że mnie zdradza ale jednak jej nie ufam. Prawdopodobnie bierze się to z tego, że mój ojciec zdradził moją matkę. Dochodzi do tego, że sprawdzam jej komórkę, konto na facebooku, pocztę. Nic tam nie znajduję ale dla mnie to ciągle mało bo myślę, że kasuje smsy, do komunikacji wykorzystuje inne środki do których nie mam dostępu. Cały czas myślę, że pewnie mnie zdradza w tym momencie nawet jeśli jest to głupie. Np. wraca z pracy do siebie o 22 i jej nie ma na gg to myślę, że już się z jakimś facetem spotkała a się okazuje, że źle się czuła i poszła spać.

Gość kobieta 2www
musisz nad tym popracowac bo przez zazdrosc rozpada sie duzo zwiazkow

Gość
Jestes chorobliwie zazdroisny a to napewno nie pomoze w twoim związku

Gość
Psycholog w tym ci pomoze jedynie

Gość
Musisz jej zufać bo to naprawde moze źle się skończyć

Gość
nieufność z podejrzewaniami idzie w parze z zazdrością

Gość GHAH NIEBOszczkA(A) 666 JWWD!
Otello syndrome? Popijasz?

Gość
Kota ale napisał róniez że jej torebke najchętnie przywiązałby do niej zeby wiedzieć co robi i gdzie jest. Na to wychodzi że to nie sa tylko podejrzenia tylko cos bardziej złego , bo zazdrość taka to juz jest obsesja na punkcie danej osoby

Gość
Aotorze a czy twoja dziewczyna czy zona dała Ci kiedyś jakis powód do tego że jestes aż tak podejrzliwy co do niej ?

Gość
Powinieneś iśc z tym jak możesz do psychologa , bo to jest chorobliwa zazdrośc , nawet jakbys zmienił partnerkę i z nią to samo byłoby

Gość gość
najprawdopodobniej ta dziewczyna nie jest dla Ciebie. Skoro masz takie sygnały to najpewniej coś ona ma z tym wspólnego ..

Gość gość
temat jest z 2012 r. autor już dawno zmarł

Mam problem z moją dziewczyną a mianowicie jej nie ufam w 100 % dlatego że miała sporo wydarzeń w przeszłości twierdzi że została zgwałcowa w wieku 14 lat póżniej miała około 10 facetów i wykorzystywała ich tak samo jak ją wykorzystała pewna osoba , ludzie z okolicy i znajomi mówia z nowu co innego że lubi sie kur..wic mam tego dość znamy sie od przedszkola i cały czas ktoś jej obrabia dupe albo to rzeczywiscie prawda. Niewiem czy nie spie...rdole od niej bo staje sie pantoflem ze strachu , ma nieufny wzrok i mimike twarzy jakby była w wiecznym fochu w dodatku jej rodzinka tez sprawia wrażenie fałszywych . Ludzie pomóżcie jak mam zdobyć zaufanie skoro to może dla mnie za dużo i dopiero teraz sobie to uświadomiłem , jesteśmy ze sobą 6 miesiecy i zamieszkaliśmy razem , zrywałem już 15 razy ale nie mogę patrzeć na jej łzy bo boli mnie serce że ją ranie .Ona pracuje w polsce ma swoją firme mnie znowu ciągnie za granice , ona mówi że zrobi dla mnie wszystko . Gdy przechodze koło kogoś to mi wstyd bo czuje wzrok ludzi na mnie i szydzenie coś w stylu "kolego brawo jesteś z kurwą" bo oni tak myślą . Boje sie że wpadne w jakaś depresje przez nią nie potrafie jej rozszyfrować o co jej momentami chodzi bo ma nieczytelną twarz.

Gość gość
Jesteś chory, idź.do.psychiatry.

Gość nie znoszę zazdrośników
ludzie są podli bo nawet o dziewicy potrafią powiedzieć szmata,a Polacy w szczególnosci fałszywi i zawistni,ty jestes chory psych i ta zazdrosc Twoja doprowadzi do zniszczenia związku

Gość nie znoszę zazdrośników
jeśli nawet w przeszłosci miala wielu męzczyzn nie znaczy ze jest łatwa i niewierna,wtedy nie znała Ciebie więc miała prawo umawiać sie z kim jej sie podobało,to Ona powinna byc dla Ciebie najwazniejsza a nie to co powiedzą ludzie

Gość gość
dziewczyna nie daje ci powodu do zazdrosci,a Ty ją krzywdzisz i osaczasz,ja na jej miejscu poszukałabym sobie normalnego faceta,jeszcze jedno:ona moze miała iluś męzczyzn ale czy ty jestes święty?chodzi mi o wady i złe zachowania