Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotka11100

Karta pamięci- Są tu jacyś informatycy, albo po prostu ktoś kto się zna?

Polecane posty

Gość dorotka11100

Do wczoraj było wszystko okey, a dzis rano, ( jak zwykle zrzucałam porcję muzyki na kartę pamięci , używaną w telefonie samsung delphi) bum! wkładając spowrotem kartę do fona już po wrzuceniu muzyki, pojawiło się coś w stylu: "Formatowanie spowoduje usunięcie wszystkich danych, czy chcesz kontynuować?" . No i się przestraszyłam bo miałam tam mnóstwo zdjęć i filmików.. .. Tr poczytałam w necie googlując i nic konkretnego nie znalazłam. No to kliknęłam tak, i pojawiło się "BŁĄD". No to znowu podłączyłam ją adapterem do lapka i tu też że " Dysk jest niesformatowany.." . No to kliknęłam tak i poszło. Wszystko się usunęło. Tyle że po włożeniu jej do delphi obok folderów "Obrazy, Muzyka itp" pojawiły się jakieś z dziwnymi znakami , i tych folderów nie dało się usunąć. No to sformatowałam kartę jeszcze raz w telefonie tym razem bez przeszkód. Ale później włożyłam ją do adaptera i znów do lapka żeby zrzucić muzę i wszystko ok. Tyle że już w z powrotem w telefonie było tylko pół tego co zrzuciłam, a na dodatek znowu te dziwne foldery. Próbowałam tą kartę sdformattem przyprowadzić do porządku w komputerze ale się nie udało i koniec końców teraz jest tak że karta jest całkowicie pusta ( wszystkie foldery się usuneły) ale telefon jej nie widzi.. Jest tak jakby jej tam nie było Nie wiem czy komuś bd chciało się to czytać ale błagam bo nie chce kupować nowej kartyy..

Gość dorotka11100
hahaha. Bardzo śmieszne ;D

Gość a ja nie wyjmuję karty
z telefonu, gdy zrzucam jakąś muzykę

Gość dorotka11100
bo pewnie masz kabelek usb.. A ja jestem zmuszona adapterem

Gość myćko;
to kup ten kabelek

Gość dorotka11100
a co mi da kabelek , skoro telefon wgl nie wykrywa tej karty? w pamięci delphi to moge mieć max 4 piosenki ;//

Gość myćko;
a tak w ogóle, to po co zrzucałaś przez adapter, nie lepiej było od razu kupić kabelek

Gość Kasica199011
Też mam samsunga delphi... Ostatnio próbowałam zrzucić z niego zdjęcia na kompa przez kabel usb i raptownie wszystko mi zniknęło z telefonu, nie wiem co się stało. Z karty microsd w tel tez wszystko się usunęło. na komputerze kiedy podłączam tel pokazują się wszystkie foldery z muzyką image'ami itd tylko są zrobione jako skróty i nie moge ich nawet otworzyć. dzis zrobiłam 4 zdjęcia, które miały być dla mnie naprawdę ważną pamiątką i chciałam je zrzucić na kompa przez usb oczywiście. podłączam telefon i znów TRACH nie ma nic. Jestem zdesperowana nie wiem co robić, pomóżcie proszę :(((