Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaaala

długość penisa

Polecane posty

ską niektóre dziewczyny wiedzą jaką długość penisa mają ich faceci?? mnie też to ciekawi jaką długość ma mój facet, ale co?? ma go o to zapytać???

to pewnie nie jednego pena w ręce miały ;/ ja tak nie dam rady popatrzyć i wiedzieć, to jest mój pierwszy i jedyny facet, planujemy ślub :) nie wiem po co mi to potrzebne żeby wiedzieć jaką on ma długość... może dlatego że jak czytam niektóre posty to się zaczynam zastanawiać

Gość trollo
zmierz sobie jakąś część ciała, np. palec, a potem przyłóż i przymierz bez wzbudzania podejrzeń ;-)

Gość trollo
tylko tutaj 90% lasek ma facetów z min. 18cm fiutami :-) co jest statystycznie niemożliwe, więc pewnie mierzą od dołu, albo wręcz od dupy :classic_cool:

Jak w lozku jest dobrze to po kiego komu taka wiedza. Teraz moda na ilosc znajomosc cm zdezelowanych nastolenich kurw robiacych loda za dzinsy.

nie no nie wiem :) a jak się go zapytam, to co on sobie pomyśli?? heheh co byście sobie faceci pomyśleli?

Gość JOF
Planujecie ślub a jeszcze go nie widziałaś na golasa?

Gość trollo
jak zapytasz to na bank, o ile odpowie, zawyży wynik 🖐️

mi to jest nie potrzebne do wiedzy, bo dla mnie nie jest ważna długość, bo i tak go kocham i nigdy bym go nie zostawiła. Zastanawia mnie tylko dlaczego teraz dziewczyny 15-17 lat mają takie podejście do tego?? że ważna jest długość i po co się chwalić długością? nie warto tego zostawić dla siebie? przecież to takie intymne :)

no jasne że widziałam! tylko ja po prostu nie ma porównania, że tak powiem :) heheh a po za tym nie umiem tak ocenić.

W dzisiejszych czasach intymnosc dobrze sie sprzedaje. Puste nastolatki naczytaly sie pudelkow, kozaczkow i innego scierwa i wypralo im mozgi.

Gość JOF
Aha, źle zrozumiałem :D Przez miesiąc patrz po pół godziny dziennie na linijkę z odległości jednego metra, a potem spójrz na interesującą Cię część ciała partnera z tej samej odległości i będziesz znała jej długość :P

to jest dobre :) dobra spróbuje. Skąd znasz takie metody? Dokładnie to internet i media pozbawiają ludzi (nastolatków) intymności, tego co najbardziej cenne, potem myślą, że wszystko jest na sprzedaż.

Gość JOF
A tak poważnie, to chyba bym parsknął śmiechem i wytarzał się po dywanie rżąc jak dziki koń, gdybym usłyszał takie pytanie od dziewczyny :D Oczywiście zastanawiałbym się potem po co jej takie dokładne informacje i na pewno zapytałbym czemu zapytała :P

No właśnie tak myślałam, że taka może być reakcja :) a potem zakłopotanie i moje i pewnie jego. I te myśli: po co jej to wiedzieć :D

Kobiety tak same z siebie raczej nie pytają, chyba że jak już go mają przed sobą

No ale z drugiej strony chyba nie każdy facet mierzy sobie linijką swojego pena. To by było głupie :)

Gość trollo
to, że to jest głupie nie ma najmniejszego znaczenia :) każdy sobie mierzył, ale nie każdy się do tego przyzna...

Gość trollo
bo kafetełe skarbnicą wiedzą jest :)

a co w tym dziwnego? to tak jakby kobieta nie wiedziała jaką ma miseczkę

Gość germanistka86
Ja zmierzyłam raz mojemu eks, tak z ciekawości:P

fajne porównanie, chyba teraz łatwiej mi to zrozumieć :)

Gość tasiaaaaa naan
@germanistka86 ile wyszlo :d

Gość germanistka86
No, nie miał nic przeciwko:P

a dlaczego by miał się nie zgodzić? facetów nie uraza coś takiego, przynajmniej większość