Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestancie mi zawracac

NIE jestem gejem

Polecane posty

Mam 19 lat i nieźle świrnięta rodzinkę :o już nie raz słyszałem "a może ty chłopaków wolisz?" i to tylko dlatego, że nigdy nie miałem dziewczyny. Jak im wytłumaczyć, że po prostu nie jestem zainteresowany poznawaniem kogoś, bo wolałbym być z kimś po uprzedniej wieloletniej przyjaźni, a tu niestety zawaliłem sprawę... Jestem w pełni normalny, a każdy w rodzinie mnie posądza o homoseksualizm. To nie tak.. owszem byłbym w stanie np. ocenić wygląd faceta tak jakby okiem dziewczyny, ale tak każdy potrafi i robi pewnie. Biegam trochę, więc takie porównania się przydają i tyle. Tak samo jest z facebookiem, jak ktoś pole Interesują mnie kobiety/mężczyźni ma puste nic nie zaznaczył, to samo gadają...tylko jak to w ogóle brzmi "interesują". Interesować w l. mnogiej to mogą "klientów", mnie co najwyżej 1 kobieta, więc to pole puste dałem. i bez podszywów :o

wczoraj nawet powiedziałem: "cholercia". Taki jestem męski. i bez podszywów :O

odpiszz. ten wyżej podszyw.

Gość ffffffffffffffffffff0
ja myślałam też że mój kuzyn jest gejem ale argumentem nie był brak dziewczyny tylko sposób zachowania no i jest teraz w seminarium

Gość dadadfff
Bo prawda jest taka, że facet może być ciepłymi kluchami niezależnie od orientacji. Są męscy geje i męscy hetero, oraz niemęscy geje i niemęscy hetero i ty właśnie jesteś niemęskim hetero

Gość Facet 100% ...
Nienawidzę takich "przegiętych", wolę normalnie zachowującego się geja, niż takiego przesłodzonego hetero...

Co to znaczy niemęski hetero? Jestem stuprocentowym facetem czy to akceptujesz, czy nie. Nie muszę się dostosowywać do waszych schematów, by czuć się facetem. Nie muszę także chronić kobiety, wyrażać własne zdanie w tłumie, bo to jest stereotyp prawdziwego mężczyzny. Taki co to nie dba o rozwój osobisty i tylko bzyka kobiety :o

Gość ohiah
przestancie mi zawracac widzisz jak sie bedziesz przejmowac tym co mysla inni to bedziesz stal w mejscu najwazniejsze ze lubisz sie sam i masz torleranyjna rodzine pytaja cie w ten sposob a nie wyzywaja od najgorszych nie mysl co mysla inni to jest twoj jedyny problem :)