Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uiojijij

Fajnie jest miec rodzeństwo!

Polecane posty

Gość uiojijij

Piszcie jak to jest miec rodzeństwo z własnego doświadczenia. Zkim lepiej sie dogadujecie,jaka jest różnica wieku. A Wasze pociechy maja rodzeństwo?Jak to jest miedzy nimi?

Gość huinjkjh
Taaa produkowac to produkują :0 i nie mysla co już mają

Gość ni prikma
ja mam dwoie siostry jedna mlodsza o 4 lata a druga o 13 lat z ta mlodsza o 4 lata niegdy nie mialysmy dobrego kontaku jest strasznie zawista i zazdrosna zawsze taka byla ale na szczescie mieszka daleko ale w pl A ta najmlodsza za granica to ze ma sie rodzenstwo nie oznacza ze bedzie bóg wie jak dobry kontakt w przyszlosci

Gość uiojijij
ja jestem jedynaczzka ale własnie moim ideałem rodzeństwa były 3 siostry.:)

Gość Małaa 29
Ja mam siostrę i naprawdę super się dogadujemy, chociaż już dawno razem nie mieszkamy bo mamy swoje rodziny. I ja również mam dwójkę dzieci. Super się razem bawią i zgadzają nie mogą żyć bez siebie, oby tak dalej:-) Uważam że jak jedno dziecko to lepiej wcale

Gość Ja też mam siostrę, starszą
o 3 lata, mój brat ma męża młodszego o 3 lata. Zawsze z rodzeństwem dobrze się dogadywaliśmy:) A my mamy dwójkę - chłopca i dziewczynkę. Różnica wieku 4 lata i jak na razie jest bardzo fajnie, zgodnie i wesoło:)

Gość Angel__________--
Małaa 29 " Uważam że jak jedno dziecko to lepiej wcale" i w imię tej teorii np. biedniej ale lepiej, ze rodzenstwo ma siebie :o Uważam zdecydowanie tak- dwie siostry to wieksza szansa na dobre relacje (choc wiadomo nie 100% zawsze sa wyjatki..).. Ja i siostra mlodsza o 4 lata, zabilybysmy dla siebie ;) Gadamy co pare dni, przylatuje jak moze a jak mieszkalam w PL ale w innym miescie to wpadala chociaz na weekend pociagiem. Moj maz i brat mlodszy o 3 lata. ZERO kontaktu, za dziecka moze razem sie bawili samochodzikami, za nastolatka juz zero, po dzis dzien moze 2 razy zadzwonil, nie gadaja a jak jestesmy w PL to glupia gadka szmatka i tyle z tego rodzenstwa jest. Majac corke bym sie faktycznie zastanawiala nad druga, ale synka mam to pobawic sie bedzie mial z dziecmi z sasiedztwa i w przedszkolu ;)

Gość uiojijij
super dzieki za wypowiedzi. Jednak warto miec rodzeństwo :)

Gość dorotygv
Jam jedynaczka i bardzo tego zaluje. Mam z to 3 dzisci mala roznica wieku a tym blizniaki i dzieciaki maja ze soba bardzo fajnie

Gość xxxx a ja mysle
ze to czy rodzenstwo sie dogada w duzej mierze zalezy od wychowania. ja mam o 3 lata starsza siostre, spotykamy sie niemal codziennie. nie wyobrazam sobie, ze mogloby jej nie byc