Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska do granic

Robic testy krwi czy zaczekac??

Polecane posty

Gość ciekawska do granic

Mam problem... co prawda zbytnio panikuje jak każda "baba" pewnie... Od zeszłej środy strasznie bolą mnie piersi... Uwagę do tego przywiązałam dopiero w niedziele jak się opalałam... I przyszło mi do głowy że mogę być w ciąży.... cykle mam różnie czasami co dwa miesiące mam miesiączkę... ostatnio miałam pomiędzy 5.06.-09.06... a kochałam się z 15-16 czerwca i 23-24 czerwca.... piersi bolą mnie od mniej więcej 5-6 lipca test ciążowy robiłam 09.07.2012 i wyszedł negatywny... zastanawiam się czy iść i robić badania krwi czy zaczekać, wo gule czy potrzebnie panikuje o ciąży...

Gość jika
A byłaś u gina z tymi nieregularnymi cyklami? Może to nie ciąża a problemy hormonalne jeśli nieraz masz 2 mies. cykl.

Gość ciekawska do granic
wiesz do póki byłam pewna partnera... nie przeszkadzało mi to... jakby był dzidziuś to ok:) ale teraz to w ogóle nie jestem pewna... wiec się trochę boje...

Gość ciekawska do granic
a ginekolog dałby mi tabletki antykoncepcyjne a uregulowanie... a do tej pory nie miałam zamiaru ich brać... chodź dużo się zmieniło i na pewno je zacznę brać