Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wjkfhwekfkwefek

prawie zostalam oszukana na ponad 6000zł... a teraz telefony

Polecane posty

Gość wjkfhwekfkwefek

znalazlam tania oferte mieszkania w uk. az zbyt tania, ale wiadomo, nie pomyslalam, ucieszylam sie, szybka wymiana maili, napisalam, ze nie mam mozliwosci obejrzenia wczesniej mieszkania, gosciu chcial, zebym umiala wykazac swoja zdolnosc do zaplacenia pierwszego czynszu i depozytu (1300Ł). w jaki sposob? za pomoca western union, wyslalabym przelew do MOJEGO ZNAJOMEGO w londynie, wyslala mu rachunek potwierdzenia, OD RAZU zaraz po tym zadzwonila do niego, ze mu to wyslalam, a jego prawnik by to sprawdzil na stronie w ciagu 30 min. zadzwonilam do niego, ale byl na ulicy i nie moglam sie z nim dogadac, przerywalo, nic nie slyszalam. napisal mi maila, ze przeprasza, ale mnie nie slyszal i zebym jak najszybciej zrobila transfer i dala mu znac. i juz przewalutowalam kase, zabieralam sie do pojscia do punktu WU i nagle... cos mi nie podpasowalo. wkleilam maile ktore mi wysylal w google i pojawila mi sie strona o oszustwach, identyczna tresc i ostrzezenie, zeby nie wysylac zadnych pieniedzy nawet do znajomego bo majac moj rachunek potwierdzenia z danymi bardzo latwo przechwycic pieniadze... i dzisiaj od 6 (!!!) rano (ost raz o 14) dzwonil do mnie 2 razy z zastrzezonego i 5 razy z numeru... z kierunkowym z nigerii (chociaz jak ja do neigo dzwonilam to ja inny numer z kierunkowym z anglii... ale to moze byla inna osoba, dzialaja w grupie). skad mam pewnosc, ze to on? napisal mi dzisiaj maila, ze probowal sie dodzwonic i zebym jak najszybciej oddzwonila. nie wiem, co mnie wzielo na sprawdzenie tego, ale chyba nigdy nie bylam z siebie tak dumna... i pytanie - da sie jakos zablokowac ten numer?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować