Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fnjkdskshhhhh

czy sa tu dziewczyny po aborcji? mam pytanie

Polecane posty

Gość fnjkdskshhhhh

jaka to byla aborcja? farmakologiczna? robilyscie to moze tutaj w polsce? jak sie czulyscie sie po?

Gość xiniea999
mechaniczna pod narkoza w Anglii fizycznie nie czulam sie zle, bol jak przy okresie i mocne krwawienie psychicznie fatalnie :O

Gość panna marianna
moja znajoma poddala sie aborcji. Zrobila to w Polsce, z tego co wiem bez wiekszych problemow. Jak sie teraz czuje nie wiem, bo to nie byla moja bliska kolezanka. Z tego co wiem to ona zawsze miala sklonnosci do depresji, teraz ponoc sie to nasililo, ale nie wiem czy przez aborcje czy przez cos innego.

Gość czupurnazosiasamosia
Zapytaj dorotke33

Gość fnjkdskshhhhh
dzieki za odp dziewczyny. xiniea999 ktory to byl t.c? a sa jakies po aborcji farmakologicznej, w polsce? bo nieinwazyjna znaczy farmakologiczna chyba?...

Gość xiniea999
11-12

Gość fnjkdskshhhhh
xiniea999 ile mialas lat, jak dlugo od tego momentu minelo czasu?

Gość xiniea999
mialam 26 lat minelo ponad 4 lata. te tabletki sama bierzesz w domu.

Gość Oskosfnvsojfhv
Taa, a mężczyźni to święci.

Gość fnjkdskshhhhh
sasdsddfdfdf zalosny/a to ty jestes.. wy wszyscy tacy swieci ze pewnie do slubu czekacie z tym tak? antykoncepcja nie zawsze sie sprawdza, a kurvienie sie? co ma z tym wspolnego? ktos moze miec 10 partnerow i sie du.pczyc na okraglo i nie zajsc, a ktos innym wpasc za pierwszym razem :O

Gość chorowitka000
Idźcie się leczyć.

Gość triu
moja przyjaciolka, farmakologicznie. fizycznie bylo w miare ok, krwawienie, bol, ale znosnie psychicznie sie zalamala, ledwo z tego wyszla, do dzisiaj mysli o tamtym dziecku powiem Ci tak - bedziesz zalowala do konca zycia, bo nazywaj to jak chcesz, ale masz zamiar zabic swoje dziecko... przemysl to

Gość otvr
5 lat temu miałam wtedy 20 lat i nie żałuję tej decyzji :) farmakologicznie.

Gość xiniea999
chodzilo mi o te tabletki ze stronki. No to juz zalezy od Ciebie, czy chcesz miec lekarza czy nie. Jesli zdecydujesz sie na tabletki ze stronki, to chyba wazne zeby ktos z Toba byl wtedy.

Gość triu
nigdy nie zycze nikomu zle ale... skoro chcesz zabic dziecko.. to zycze Ci zebys po tym tabsie wykrwawila sie na smierc. skoro czyjeś życie Twoim zdaniem jest nic nie warte, to Twoje tez

Gość fnjkdskshhhhh
triu twoja wypowiedz jest jakas po,pierdolona :O obronca zycia sie znalazl i zyczy mi wkyrwawienia sie na smierc.. puknij sie w czolo czlowieku. wiem ku,rwa ze to zle!!! ale nie znacie mojej sytuacji, nic o mnie nie wiecie!! otvr gdzie to zrobilas?

Gość otvr
sama zamawiałam tabletki ale odbierałam je osobiście i wszytko obgadałam z tym goście. Byłam wtedy sama jakby coś to można przecież zadzwonić na pogotowie, jeśli nie zrobią badań krwi pod tym kontem to nigdy nie wykryją, że było to wywołanie poronienia :) le nic się nie bój komplikacje są tylko chyba u jednej kobiety na 1000 czy jakoś tak.

Gość otvr
ja nie zabiłam człowieka tylko coś co mogło nim zostać. to był zlep komórek, 7 tydzień 🖐️

Gość hafa
nie rozumiem tego... ciężko mi to pojąć jak można zabić niewinną istotę, która nic nie zawiniła... najpierw się myśli potem robi

Gość otvr
sorry pod kątem* :P

Gość otvr
najpierw się myśli, robi a potem gumka zawodzi 🖐️ :D

Gość DSLFKMLKG
W tych czasach życie nie jest już ważne...

Gość skrobią się tylko WYRAFINOWANE
SUKI. Normalna,wrażliwa dziewczyna,która dojrzała do współżycia zakłada możliwość zajscia w ciążę w chwili kiedy decyduje się na seks. Nie usunęłabym.Nie miałabym serca.

w glowie sie nie miesci...zarodek to nie cos! tylko etap zycia plodowego dziecka!jak tak mozna!-?

Gość zadnych tam
"tych czasach". w zasadzie nigdy nie było ważne, dzis i tak jest humanitarnie...

Otóż to...są ludzie, którzy oddaliby wszystko za możliwość bycia w ciąży. Przede wszystkim trzeba ponosić odpowiedzialność za swoje czyny. To nie jest zabawka, którą niepotrzebną wyrzuca się do kosza. Bądź człowiekiem, a nie tchórzem. Pomijam już kwestie moralności, bo to oddzielna sprawa...

Gość otvr
a bierzesz pod uwagę kobiety, które nigdy nie planują macierzyństwa ? uważasz, że one też nie dojrzały jeszcze do seksu ? nigdy nie dojrzeją ? :O

Gość fnjkdskshhhhh
triu jeszcze odnosnie twojej wypowiedzi.. "nigdy nie zycze nikomu zle..bla bla " ale akurat mnie obcej kobiecie o ktorej nic nie wiesz zyczysz zebym zdechla razem z tym dzieckiem od razu!!! jezeli jestes osoba wierzaca to rowniez sie dopuszczasz grzechu wlasnie.. ja jeszcze decyzji nie podjelam, nawet nie jestem pewna poki co tej ciazy.. tylko taka opcje rozwazam..:O

Gość otvr
autorko nie przejmuj się takimi wariatkami 🖐️