Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paola87

test ciążowy pozytywny?

Polecane posty

Gość paola87

witam mam pytanie może któraś miała podobnie na teście wyszła mi druga bardzo cienka kreska nitkowana czy to znaczy że jest ciąża ktoś tak miał czy test zawalił

Gość to powtórz za dwa
dni kolejny powinna byc bardziej widoczna

Gość a taka przyszla mamuska :P
ja tak mialam raz i ciazy nie bylo, kiedy bylam naprawde w ciazy test pokazal dwie grube kreski, ale duzo dziewczyn mialo wlasnie jasna kreske we wczesnej ciazy :) takze zycze Ci tej ciazy jesli ja pragniesz, a spoznia Ci sie okres?

Gość paola87
no właśnie okres powinnam mieć za dwa dni ale mam nadzieję że nie będzie;) jutro z rana powtórzę ten test choć kusi mnie by zrobić już heheh

Gość paola87
kreska nie jest jasna tylko różowa cieniutka

Gość to powtórz za dwa
skoro wyszal blada to napewno ciaza po co robic teraz?:O:O zrób w dniu spodziewanej @ chodz mojej kumpeli wyszla blada kreska a powtórzyla jeszcze 4 kolejne i ciazy nie bylo taki wadliwy test sie okazal wiec lepeij powtórzyc

no to masz duza szanse jesli jestes zdrowa ogolnie, ja mialam tej drugiej jasnej kreseczki przez moje zaburzenia hormonalne :) a widac ze za wczesnie zrobilas test, wiec bardzo mozliwe ze jestes w ciazy ;)

Gość paola87
no w sumie nie mam żadnych objawów może faktycznie za wcześnie;) nie mam żadnych problemów zdrowotnych brałam tabletki 5 lat ale to już 2 miesiąc bez tabletek w pierwszym miesiącu po tabletkach miałam normalnie okres więc może kto wie okaże się;)

no to trzymam kciuki zeby sie udalo, zrob w dniu spodziewanej miesiaczki, wtedy powinna byc wyrazniejsza... powodzenia

Gość paola87
nie dziękuję żeby nie zapeszać to pierwszy miesiąc starań dam znać za ;)dwa dni'

Gość paola87
powtórzyłam dziś test i są dwie kreseczki;)