Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utuytyyy

Zauwazyliscie ze większosc facetów wyglada jak cioty?

Polecane posty

Gość utuytyyy

jakies to chude, zgarbione, włosy jak kobiety, sweterki w kwiatuszki tragedia a z charakteru jeszcze gorsi :( juz bym wolala samych pudzianów

Gość utuytyyy
widze takich codziennie na krakowskich ulicach, w autobusach, w pracy często żonaci a wyglądają jak transwestyci ;O

Gość ha ha ha ;dploekr
ja tam widzę normalnych, ale ja ze wsi jestem :D może w miastach tak kamuflują swoją męskość :D

Gość Racjaaaaaae
Zauważyłam Chude to to , rajstopy na nogach ( czyt.rurki).Torebeczka przez tors grrr. Grzywa jak u konia . I wydaje mu się , ze jest zajebisty . Gdzie Ci prawdziwi mężczyźni.?

Gość ha ha ha ;dploekr
e no mój były chodził w rurkach jeszcze takich co miały nisko krok :D do tego biała koszulka w serek i wspomniana torebeczka :D ale bez grzywy i dobrze zbudowany więc na ciote nie wyglądał :classic_cool: lubię taki styl

Gość ha ha ha ;dploekr
być może wyglądał bo kiedyś na imprezie gościu jakiś do niego pokazał znak geja a ten nie wiedział o co chodzi i podniósł do góry kciuk :D:D:D a w torebeczce telefon dotykowy :classic_cool: ale zamiast błyszczyka to pewnie pęseta bo regulował sobie brwi (sama go nauczyłam :D )

fakt, jest coś w tym. jakby jakoś facetom poziom testosteronu spadł

Gość ha ha ha ;dploekr
a ja uwielbiam mega męskich facetów z seksownym zarostem i do tego stylowo (czytaj troszkę gejowsko :D ) ubrani widać, że taki nie ma kompleksów na punkcie swojej meskości i nie musi nikomu udowadniac jak to jest naładowany testosteronem :classic_cool:

Gość hah hahahahhahahaha
ha ha ha ;dploekr -- z taka torebka chodzi moj ojciec i jego kolega do pracy nosi tam piwo i kanapki i termos :D

Gość ha ha ha ;dploekr
juz wyżej było opisane spodnie rurki, koszulka w serek odsłaniająca wygolona klatę :D to tak po krótce mogę wkleić jakieś foty :D

Gość ha ha ha ;dploekr
to ogólny zarys takiej torebki te dla młodych chłopaków wyglądają trochę inaczej poszukam na allegro :P

Gość joziafruzia22
To znaczy jak dziewczyna rurki,japonki,obcisle koszulki,wygoloje jaja,preferuje anal,nleeee,z dala od takich hybryd

Gość ha ha ha ;dploekr
taki facet ma dystans do swoich jaj :D jesteście uprzedzone widocznie nie znacie żadnego stylowego męskiego gościa

Gość kdsjfksjfkls
To znaczy że facet powinien wszystko chować po kieszeniach ,nosić w reklamówce czy w plecaku jak gimnazjalista ? Bo czasy skórzanych teczek i meloników to już chyba nie wrócą.