Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzzdomnaiiiibezrobotnaiiii

Moj nowy temat - teraz wejdzcie, bo zdradze wam jaki jest cel zycia czlowieka

Polecane posty

Gość bezzzzzdomnaiiiibezrobotnaiiii

pewnie mi nie uwierzycie, nie musicie, ja swoje wiem.... a więc: pewnej nocy obudziłam się z ogromnym bólem brzucha, ból był nie do zniesienia, jeszcze nic nigdy przedtem mnie tak nie bolało. nagle poczułam że strasznie chce mi się do ubikacji (sprawa nr 2). więc poszłam... po drodze ZEMDLAŁAM z bólu, naprawdę. ocknęłam się przed toaletą i znowu poczułam silny ból i ogromną potrzebę skorzystania z toalety, poszłam więc do ubikacji. Cała zlana potem siedziałam tam chyba z pół godziny modląc się żeby brzuch mnie przestał boleć. i trochę przestał, więc poszłam dalej spać. po drodze sprawdziłam godzinę- była 1:35. Po krótkim śnie znów obudził mnie ogromny ból brzucha i ogromne parcie- znów nieziemska biegunka. jednak chcąc iść do ubikacji, wyprzedziła mnie mama, która poszła na 'nocne siku'. stwierdziłam że poczekam, jednak nie umiałam wytrzymać. (uprzedzając wasze pytanie- nie, nie załatwiłam potrzeby w łóżku ) z racji iż osobno mam ubikację, a osobno łazienkę, poszłam do łazienki- tam jednak nie było kibla, więc wskoczyłam do wanny- przechodziły mnie ciarki, pot się ze mnie lał strumieniami i zasrałam całą wannę... to było straszne, musiałam resztki kupy wpychać do odpływu, potem otwierać okno bo śmierdziało niemiłosiernie!!!! w 'trakcie' mama puka do łazienki czy coś się stało( była 3 w nocy) a ja że nic, że dopiero się kąpię i puściłam wodę srając dalej. a ona na to po cichu "no tak, pewnie znowu się tak długo uczyła". to było straszne przeżycie, do tej pory nikomu o tym nie powiedziałam i nie mam zamiaru, do tej pory także nie wiem co mi było tej nocy, nie jadłam nic podejrzanego wieczorem, ból brzucha był nie do zniesienia- porównując- okresy mam tak bolesne że nawet najsilniejszy lek przeciwbólowy w dawce 3 tabletek mi nie pomaga, ale to było jeszcze gorsze. mam nadzieję ze już nigdy nic takiego mi się nie przytrafi, czułam się obrzydliwie srając do wanny, przez kilka dni miałam wstręt przed kąpaniem się tam. na codzień nie jestem obrzydliwa- wręcz przeciwnie- zawsze elegancka, pachnąca, dobrze ubrana- NIKT by nie pomyślał że zrobiłam takie świństwo, ja sama nawet.... ale ból był silniejszy... nie zapomnę tego do końca życia.... i nikomu nie życzę czegoś takiego, nawet najgorszemu wrogowi. pozdrawiam GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość marny podszyw
0/10

Gość dubi dubi dubi
dup

Gość RSGRGSGFGF
TEGO NIE PISAŁA BEZDOMNA. TO PODSZYW. WIDAC TO JAK NA DŁONI :p

Gość judgementcrematorium 666
Zabawić się, podjeść se, und poruchać sobie and rozmożyć się!

Gość b cfbhff
podszyw bezdomnej, bezdomna jest inteligentna i chaotyczna. marnie sie wysililes podszywie

Gość zena uuaa
to nie owca

Gość Mikruskaaaaa
to jest zajebiste :D hahahahhaha

Gość fdxhhxh
to o jennifer nie jest podszywem ps: wciaz tu jestes?

Gość zena uuaa
velatta idiotko tego 2 to nie ty pisalas a jesli juz to skopiowalas czesc wypowiedzi owcy i nie klam

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx
To te nie jest moj watek. Co wy mi chcecie udowodnic tutaj? Przeciez to w ogole sensu nie ma co wy piszecie tu. Dla mnie zadnego i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Jola - w tym drugim temacie tak podrobiłaś Owcę że Ona sama pewnie myślała,że to napisała :D ale bardziej lubię jednak takie jak te tutaj:D w tamto żeby sie wczytać bede potrzebowala wiekszych zasobow umysłowo-czasowych:D

Gość fdfgdgfghghj
widac, ze nie jestes owcą szmato bo owca nie robi bykow ortograficznych, a ty napisalas źle "na co dzień", pisze sie trzy wyrazy oddzielnie glupia dziwo

Zresztą widać, że teraz piszę zupełnie inaczej, bo tam narzuciłam inny styl. A OWCA popełnia błędy, np. raz napisała "w cudzysłowiu" zamiast "w cudzysłowie".

Wiecie nie podszywajcie sie pode mnie bo to bez sensu. POSZLAM NA STUDIA BEZ OWADOW w Polsce i tak skonczylam. Choc wiecie moze mialam i powiem wam z ksiazkami, lasem I yellowstone oraz nazwiskami to nawet zarzut ze sie rokiem w ogole nie przyjelam bo byl. Ale oni mnie z wszyskiego okradli oklamali i jeszcze z cala ich renta skonczyli jak deby nie dlatego ze sie powiesili tylko dlatego ze 30 osob i 60 osob to nie zrobiono nawet sledztwa i nie istnieli. Ich nie bylo. I co teraz? 90 osob nie istnialo. A jak mnie tak okradli to wiecie co ja mialam wiecie tez im wylizac po kolei wszystkie czesci ciala?No tak ale na ten caly rok ze takie wariaty chore na leb i tyle. Bo ja mialam dostac stala prace - ale to bylo NIEREALNE KLAMSTWO i oni zamiast mi to wybic z glowy ze ja dostane prace od ojca to oni co - oni byli realni? To ja bylam realna ze chcialam angielskiego sie uczyc i najwyzej w jezyki. Choc zalezy co bedzie. A oni co? I tyle. I ja sie nie dam im i koniec. I tak bylam realniejsza od nich, a ze oni wszystko wiedzieli lepiej ode mnie to nie jest moja sprawa. A jeszcze byli SLUGUSAMI jakiejs PSEUDOAMERYKANKI uczacej sie w Polsce z Rzeszowa - to przynajmniej z Krakowa i wiecie dajcie mi z nimi swiety spokoj. A ogolnie to ja chcialam byc OGRODNICZKA i tyle. No ale gdzie tu pracowac w tej Polsce i tylko znowu darcie w domu i nie poszlam. A to do liceum. Ale czemu? Bo na studia. I wiecie skoro te studia byly takie wazne to je mam, nawet dzienne. I co z tego mam? Ale tak bylam urobiona. A jakbym tak poszla na zaoczne to co. Ale nie mialam pracy i na dzienne. A wy byscie poszli na poczte w wieku 19 lat JAKA i co? I siedzielibyscie tam ile? I co dalej z tej poczty? Ma to sens takie myslenie? No i na tej poczcie zaoczne ale jakie? I tyle. Biologia zaoczna, tak?No i wiecie jedna zyczliwosc i prawda i taki koniec. No co jeszcze? Tyle :( Iwiecie ja powiedzialam tym uczniom, ze cokolwiek sie stalo to musi byc sledztwo i wtedy policja decyduje o dalszym przebiegu sprawy a w ogole uwazalam ze jesli to jest prawda to bede cos o tym wiedziec. Wyobrazacie to sobie jaka ja bylam naiwna? I tyle :( Tylko tego nie wiedzialam i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie ze mnie mozna niby lac ze po egzaminie na biologie na studia dzienne poszlam sie pytac o prace na poczcie. Z tego mozna lac. I koniec. Bo po liceum to co? Smieszna bylam? Mature zdalam , wszystko gralo. A ze poszlam na biologie to zeby miec prace w przyszlosci z rodziny. A jakby sie nie udalo sie dowiem. No to byli jebnieci i wiecie problem juz byl bo poszlam do liceum. Wiec wszystko juz bylo bez sensu bo chcialam isc do technikum ogrodniczego, ale wybito mi to z glowy, ze gdzie w Polsce pracowac. ZE TO DLA RENCISTOW. No wiecie szkola byla , 5 lat i na studia jakies. Czemu nie? No i tak mnie urabiali i w koncu stwierdzilam, ze no matura to moze i to liceum lepsze i jezykow tam mieli uczyc. Ja sie dalam urobic. No i uwazalam 4 lata i 5 lat studiow. W sumie? No i wiecie to byly klamstwa, ale ja tego nie wiedzialam. Co mnie to obchodzi? I do mnie sie nikt nigdy szczerze nie odezwal. I wszyscy mysleli, ze co? ZE CO? I tyle. I skoro matka napisala, ze prosze wybudowac kaplice milosierdzia Bozego w RPA to nalezalo uszanowac jej wole bo co wygrala pieniadze do smierci nie rozumiala. I to wszystko. I prosze mi nie mowic ze w tym calym GOWNIE zwanym EUROPA czy rodzina krolewska w Londynie, a na pewno w panstwie POLSKIM chodzi o rodzine. Tylko nie to bo to juz bylabym naprawde przesada chociaz cale zycie to przesada czasem. Moje rowniez bo sie nie dam i tyle. Czym ja sie mialam interesowac jako BIOLOGICZNE DZIECKO BONY I MENGELE co ja mialam robic w tej wsi, w takich warunkach. Jak zyc? jak sie zachowywac? Przestancie. Pierwsza sprawa jest taka to po pierwsze KTO I JAKIM PRAWEM ZAPISAL MNIE DO SP w Polsce. Jest to bezprawne. Bylo. I tyle mnie Polska obchodzi i caly ten SHIT. I tak chce rente za jeden wielki bezsens. Nawet do przedszkola bez krzyza Kevina z KEVINA nie mieli prawa mnie zapisywac. No chyba ze wies do wysiedlenia. Chyba jedynie wtedy, ze i tak do wysiedlenia i papiery gdzie indziej. Ale gdzie jest 1 INFORMACJA O TYM KOGOKOLWIEK PRZEZ CALE LATA. I wiecie 18 lat - koniec obowiazku szkolnego, dostajesz dowod i normalne panstwo wezwanie do urzedu i info, ze jestes we wsi do wysiedlenia albo wiecie ze jestes bez sensu zapisana do szkoly TYM BARDZIEJ DLA UCZENNICY szkoly sredniej i wies jest do wysiedlenia. Z chwila dowodu osobistego takie info kazdy powinien otrzymac i wszystko gra, a tak nie i koniec i tyle. Bo tak bylabym w innej sytuacji w Polsce, a tak nie. I ja sie za to nie dam. Calosc jest zmanipulowana zeby wiecie SPRZATACZKI MIALY RACJE i wszyscy ktorzy niszczyli rodowody na szkole. Tak to rozumiem, ze jest cicho, ze jest do wysiedlenia wies. Bo inaczej ja tego w ogole nie rozumiem i tu jest TAK NIENORMALNA ATMOSFERA, zachowania miedzyludzkie. I wiecie na gminie pasuje krzyz rodowodowy 3 skrzydla dla wojta i ja sie nie dam. On pasuje bo wies jest do wysiedlenia i wiecie w takiej sytuacji to choc 3 skrzydla na poczte powinnam byla miec i info ze mieszkam we wsi do wysiedlenia. I dlatego wiecie nie ma tego i tyle. I takie info to cala slaska uczelnia leci. A ja chcialam sie po 2 tygodniach studiow stamtad wyniesc. Takie zerstwo. W sumie po tygodniu i tyle. 7 dni studiowalam na slaskiej uczelni.Ale jak sie mialam wyniesc i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość sudolejuk
dwa ostatnie wpisy to podszyw owcy

Gość dekonspirasjął
nie widziałem jeszcze zdąży owca pisała słowo shit. A ogólnie w jej postach angielskie słowa to rzadkość. Raz tylko widziałem kiedyś po ang.

Gość dekonspirasjął
* nie zdąży tylko żeby :P

Normalnie wiecie wojt i prezydent miasta to 1 skrzydlo - krzyz rodowodowy z 1 skrzydlem a tu robia jedno a pasuja 3. I cale zycie klamstwa. I tak nie wrocilam tutaj, a tak sie wrocilam I TYM JESTEM ZNISZCZONA. Tylko tym. I wiara w kazdej szkole inna - roznymi wartosciami a wystarczylo wiedziec ze wies do wysiedlenia i wiecie tak bym miala PRAWO do kredytu mieszkaniowego i tak bym skonczyla? Juz, juz. A tak? Ja nie wiedzialam co robic. Doktorat i wtedy kredyt mieszkaniowy bo to mi pasowalo a tak nie. Czemu?No taka sobie bylam? No i sie nie dam za to, ze skonczylam jako stara panna tez, ale to tam najrozniej ale bez grosza przy duszy w polowie zycia, bez mieszkania. Ta adopcja??? to jest takie dno ze brak slow. Ojciec z RPA i owszem - bez praw rodzicielskich bez roznicy. Ale wiecie no to ja w RPA. Na Slasku? Czemu? I tyle. To nie ma sensu w ogole. W KEVINIE NA SLASKU? To w rodzinie wiecie gorniczej i to mnie tez zmylilo bo ojciec Mengla byl gornikiem i tyle :( I widzial Skarbka i z tego mojego oddania na Skarbka ze nikt tego nie zmienil ja sie zrobilam TAK SLAZACZKA i z czasem Niemka - nie pass niemiecki, ze Slask mial sie Niemcom poddawac, ale sie nie poddal. I nie rozumialam czemu - bo sa pierdolnieci i tyle. A jesli nie - to po co dawali te passy.Jedna kasa sie dowiem. CHYBA KAIN. I wiecie passu niemieckiego nie ma sie na kase. To USA. A tam KAIN cie moze opetac. Nie wolno tak passow brac. Jak mialam od Skarbka pass, Jana Ewangeliste i wiecie wielka brytanie w sumie - od Skarbka pass mialam. Z wyroznieniem sie dowiem. Nie wiem. Z tej adopcji. No ale wiecie w ukladzie bylam ze to bylo KOLEJNE KLAMSTWO takze to tez zabilo ludzi, zniszczylo bo ja jestem z okolicy OGRANIA TEGO PASSU takiej afrykanskiej to pass USA. Takie cos? I tyle. A USA to cale od Kaina, a niemiecki to Jan Ewangelista. A w USA tez sie dowiem. Ale nie tak. Tu mam miejsce urodzenia ze to jest ogranie KAINA NA SLASKU - PIENIEC to jest. To rzadkie chyba na Slasku. Moze jedyny PIENIEC i tyle. Takie skomplikowane i to jest pass USA od Kaina i tyle. I takie cos i wiecie co osiagniesz w USA takim czyms a 1% racji by mieli. A tak? Co oni zrobili wszyscy dajac mi pass niemiecki a ja sobie lecialam Janem Ewangelista. No to sa zupelnie 2 rozne rzeczy. To jest popieranie Niemcow, a tak to jest ROZWALENIE KONKRETNEJ OSOBY. I wiecie oni sie nie kieruja polityka a czym? Bo wiecie ja no tyle ile, ale nie zyczylam Niemcom zle. Nie umialam. No i widzicie. To mialo sens? I nie umialam zrobic 2 paszportu a tak moglam zyc tylko 2 pass , a czemu nie umialam? Bo jestem glupia bo nie mam passu USA. A czemu? i nie dam sie za to i koniec. ZA TO SIE NIE DAM i tyle. To sa sprawy prywatne i tyle. To wszystko :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość korniik
hallo hausloss! Wie gehts es dir? Hast du die Rente gegeben?

Wiecie tak jest ten PIENIEC zeby Slask mogl byc OD SIEBIE passami USA. Ktore mieli miec STOJAC O AFRYKE i popierajac Kaina. I wiecie mieli tak dawac passy i na rente wysylac ludzi bo to sie nic nie dalo zrobic. Ja jestem w takiej sytuacji teraz ze musze Kaina popierac na pass USA. No to mam pieniadze i renta. I wiecie no ja nie wiem - im powinno zalezec na zachodzie jako MORALNYM bo tak wala zeby KLONY NIE RZADZILY i na rozwaleniu mnie ze nic soba nie prezentuje.Nie - mna poparli Niemcow i dopuscili KLONY do wladzy. I oni sa moralni , tak? Wiecie co. Przestancie. I to jest WTC - klon przy wladzy i tak mogliby byc w USA i im pomagac jak kazdemu a tak? Nie wiem czy moga konta i rzady klonow. Tyle.Wiecie ja klonow nie obrazam, ale tez moglyby sie hamowac. Ten moj rok zwlaszcza i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Nie dostalam renty po niemiecku nie bede pisala.Po co?Nie chce tam jechac. Nie popieram ich. Ja tam wiecie tyle ile chcialam jechac. Ja nie rozumialam tego calego ukladu i tyle. To wszystko. A teraz nie mam zdrowia na prace fizyczna - ja sie nie dam - ja mam pieniadze od matki i tyle. Mieli wybudowac kaplice i ojciec ksiedzem mial tam byc czy zakonnikiem tak w te matke walili ze ma dziecko z czarnym. Takie cos. Akurat byl bialy i nierob jak polowa Niemcow. No ja myslalam, ze z Czadu byl , z RPA - niewolnik rodziny krolewskiej i tak mnie urzadzil. Ale ja nie jestem taka. Sprzataczka tez nie jestem. Po co mam pisac w sieci po niemiecku? Nie mam juz passu niemieckiego i nie obchodzi mnie popieranie Kaina. A co mnie obchodzi? A nie wiem. No renta - gdzie ona, wyniesc sie stad i rozwijac na pewno moze i niemiecki, ale po co? Cos robic i tyle. A na kafe to co mam pisac i po co? To amazon. de manipuluje mi zeby mi udowodnic ze stoje o niemiecki i urwac leb bo powinnam stac o j. polski. I stoje. A o niemiecki tyle ile. Tez troche stoje LITERACKO . Mam powody zeby cos tam stac o j. niemiecki. Ale dlaczego mam sie przejmowac amazonem.de? To sa wrogi Niemiec i wiecie czy nie popierajac Niemcow nie moge sie interesowac jezykiem niemieckim?Nie wiem. No wiecie jakies tam zainteresowanie wykazac - czemu nie? Czegos sie dowiedziec o wrogu swoim. Nie moge? Dlaczego? A oprocz amazonu nic wiecej tam nie ma? I powiedzmy interesuje sie niemieckim zeby POPRAWIAC NIEMCOW, nie pouczac, ale sama dowiedziec sie czegos, takze i o Slasku - co dolega i Niemcom i Slaskowi. Moze LECZYC jednych i drugich? Moze tak sie interesuje j. niemieckim? Czy do tego potrzebny mi amazon.de? Firma amerykanska? To jest chory kraj podzielony , nawet nazwa sie leczy STANY ZJEDNOCZONE - to jest kraj z innymi chorobami, a Niemcy nie maja takiego schorzenia. Im inne choroby dolegaja. Takie cos i tyle. No co jeszcze moge wymyslic? 1 Rzesza chyba im dolega, albo 3 Rzesza obecnie. No nie wiem, nie wiem. No to ucze sie jezyka, zeby zrozumiec co dalega wspolczesnym Niemcom. Dlaczego sa tacy dziwni - byc moze. Co im dolega? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie zostajemi kolekcja paszportow krajow arabskich to czy moj ojciec byl z RPA. Tak go zrobila matka i tak ja go robie. Ale czy byl z RPA nie wiem. Moze wiecie byl z RPA i Am. Pol jedno i drugie. Bo samo RPA tez nie pasuje. Do konca zycia siedzial w Niemczech. Nie wiem. Z passem USA. I lazil po PARLAMENCIE BRYTYJSKIM I RODZINIE KROLEWSKIEJ nic tylko wiecie jakis mieszaniec tylko kogo z kim ZROBIONY W RPA na Niemcow chyba? Nie wiem. To takie cos by bylo. I moim zdaniem Am.Pol i ktos jeszcze w RPA na Londyn chyba bo wiecie tak wysoko wiecie gdzies tam lazil nie wiadomo po co i na co. No jeszcze zostaje CZAD i RZYM. Moze Rzym i Am. Pol. moze takie cos? NO ale matka wybudowala mu Kaplice Milosierdzia Bozego w RPA i zrobila go tam BIALYM ZAKONNIKIEM.Nie niewolnikiem. Zakonnikiem . I chyba kazala mu zalozyc swoja wlasna religie. I tak jakos sie powiesila bo dziecko jej ukradl. Nie wiem co by ze mna zrobila no ale starej krowie 30 lat dziecko wyniesli jak15 latce NIE WIADOMO GDZIE. Do Polski na poludnie. I tyle rozumiala , ze ma mnie szukac w okolicach waszego Polskiego Koralika. Tak nazwe to miasto zeby juz nie macic POLSKI KORALIK i sie powiesila. No gdzie miala szukac? Adres dostala i sie powiesila ale dokladnie co napisala to bym musiala list przeczytac w rurach kanalizacyjnych ugrzazl i smiali sie z niej a mieli racje? i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! {wsciekly]😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(