Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 10, 2012 normalnie idziemy juz spac bo pora późna no i i cośtam się poklocilismy:D nawet nie pamietam o co ale jakas pierdola w kazdym razie się obrazila. nie jakos bardzo ale odwróciła i nie pozwolila dotykac:D chce się z nią pogodzić itd ale ona nie , obrazona i koniec. mysle, trudno, tez odwracam sie na bok do sciany i ide spac. nagle slysze wiatr w chuj mocny, wali w okna, slychac pierwsze grzmoty ale sytuacja bez zmian, na pytanie czy przestanie sie gniewać i mnei przytuli bo się boje cos tylko odburknęla... ale za chwile jak jebnął piorun blisko tak że cala chałupa się zatrzesłą to sie od razu odwróciła "juz się nie gniewam , przytul":D wiem że historyjka nudna ale trudno...wlasnie otwieram zimne piwo bo duchota straszna ps.ogłaszam konkurs na najlepszego mojego czarnego podszywa!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teraz to znowu ja ban x2 0 Napisano Lipiec 10, 2012 na ciebie nawet szkoda klawiatury, nie masz co liczyć na podszyw, kasuję ten nick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gertruda, 1930r Napisano Lipiec 10, 2012 Oj rrrrrudy Ty to jesteś huragan nie mężczyzna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 10, 2012 nie chcesz podszywko brac udziału w konkursie? sa wysokie nagrody!!! bardzo ciekawe! w puli nagród jest wiele rzeczy które mogłby cie zainteresować np turystyczna torba i pokrowiec na wała z kołdry:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdjckf Napisano Lipiec 10, 2012 A ja odnoszę wrażenie , ze dzisiaj kto inny pisze z tego czarnego nicka Tym razem to zn........ Ile was pisze z tego nicka ? Chodzi mi o oryginał ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 10, 2012 no wlasnie:D wiec nie trac nadzieji:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 10, 2012 caly sztab ekspertów pisze z oryginalnego nicka. plus dodatkowo zatrudnieni z UP pisza pod czarnymi podszywmai by sprawić wrażenie slawy oryginalu...spotęgowac tym samym jego lans i bans a tak ogolnie to jestem nie w humorze i jakis zmeczony ostatnio...od imprezy w sobote sie nei wyspalem. a cala noc chlałem do 8 rano (ale malo) a pozniej caly dzien bylem na nogach itd itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
córka rybaka010 0 Napisano Lipiec 10, 2012 to ty masz dziewczyne? O w morde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 10, 2012 przez ostatnie 7 lat nie mialem dziewczyny przez 2 miesiace jedynie....:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban 2 0 Napisano Lipiec 10, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 10, 2012 rozumiem że to zgłoszenie chęci udziału w konkursie::D czekam na jakiś ciekawy topik podszywko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
córka rybaka010 0 Napisano Lipiec 10, 2012 przez ostatnie 7 lat nie mialem dziewczyny przez 2 miesiace jedynie.... jesli za słowem LAT postawisz przecinek to zmienia to całkiem sens zdania. Zapomniałeś przecinka czy jest ok? Bo mogę ci powiedzieć, że jeśli nie zapomniałeś to znaczy, że jesteś brzydki. Jesli jednak zapomniałeś to uznam że tak nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 10, 2012 czekaj, myślę czy zapomnialem czy nie:D w każdym razie od kiedy zaczalem się interesować kobietami a nie tylko chlaniem, pilką nozną i grami komputerowymi to zawsze miałem dziewczynę...:D od 7 lat z przerwą jedynie na 2 miesiace pomimo tego że faktycznie jestem brzydki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Lipiec 10, 2012 ja niestety się nie popodszywam, ponieważ: "Nastąpił błąd w czasie wykonywania zadania. Twój dostęp do tego forum został zablokowany." i tak od tygodnia nie chcę się narażać, bo jeszcze calkowicie mnie odetną od kafe p.s chce Ci sie przytulac w takie upały? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban 2 0 Napisano Lipiec 10, 2012 nic z tych rzeczy :o to była próba obejścia pewnego zabezpieczenia, ale nie udało się niestety, skasowało mi CHI :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 10, 2012 spimy nago bez przykrycia a ponadto u mnie jest o kilka stopni chłodniej niż na zewnątrz bo grube mury ponad stuletniej budowli jeszcze się nie nagrzały :P a wiecie ż eja mam permanentnie zablokowaną opcję dodania stopki?:D:D:D: jak probuje to bląd i blokada:O bo za stopke dostalem dwa bany:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 10, 2012 hej czkawka tak btw dziewczyna przecyztala nasza jedna rozmowę i była zazdrosna:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
córka rybaka010 0 Napisano Lipiec 10, 2012 czyli jednak miał być przecinek. czyli jestes brzydki. W dodatku sie przyznałeś. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Żan Klod Van Ban Napisano Lipiec 10, 2012 A jak się pokłócicie a nie ma burzy z piorunami to bijesz gruchę czy wytrzymujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 10, 2012 max jeden dzień:D ale na szczęscie nie gniewa się na mnie nigdy dluzej niż jeden dwa dni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Lipiec 10, 2012 niech nie będzie zazdrosna, powiedz jej że jestem les albo bi albo że tak naprawdę jestę facetę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sto pytań do ban Napisano Lipiec 10, 2012 Długiego ma twoja laska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sto pytań do ban Napisano Lipiec 10, 2012 A czy przynosisz jej czasem hot dogi do łóżka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Lipiec 10, 2012 a co miales w stopce? :D za parę lat nikt nie bedzie miał :( mi też chyba raz rzucili banem, a miałam raptem coś o jądrach ej co to jest CHI? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 10, 2012 gdyby była facetem pewnie by miała długiego...przez analogie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Lipiec 10, 2012 codziennie uprawiacie seks?! :O omg. jak dobrze,że nie mam faceta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość the Garę Napisano Lipiec 10, 2012 achtunk, Czkawka przejmuje nowomowę pe eś pe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 10, 2012 hotdogów nie przynosze ale się czesto u mnie stołuje , to normalne nie?:D no i przez pierwszy rok przytyła przez to z 55 do 58kg i przestala się stołować i schudła do 53..... serwuje dośc kaloryczne ale zdrowe żarcie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Żan Klod Van Ban Napisano Lipiec 10, 2012 córka rybaka010 " to ty masz dziewczyne? O w morde" Ano wyobraź sobie że ma. Potrzebował kogoś na zmywak i ma. Swoją drogą że to się skończyło tak iż śpią nago w jednym łóżku to musi być niezły bajerant. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Lipiec 10, 2012 nic nie przejmuję :D po prostu ostatnio ktoś na fejsie wrzucił jestę hipsterę :O szczerze to nawet mi sie to nie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach