Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

ostatnio leże sobie z dziewczyna w łóżku i...

Polecane posty

Gość Amellcia
Co ta kobieta w Tobie widzi?

też nie wiem co to jest CHI ale brzmi jak coś w styli czakra nie pamietam co mialem w stopce ale modele poczuła się urażona. no seks codziennie akurat się dobralismy pod wzgledem libido ale jak brala przez pare miesiecy tabsy to kurna jakis dramat:) seks raz na tydzien bo nie miala ochoty...no kurwa te tabsy to ajaks porazka byla. super srodek antykoncepsyjny po ktorym niechce się seksu:D:D:D:D to tak jakby produkowali gumki z tak silnym srodkiem znieczulajączo-zwiotczającym że fujarka od razu opada:D:D:D: 100% skuteczny srodek antykoncepsyjny bo seksu ni ma:D:O:O

Gość Żan Klod Van Dam
Amellcia "Co ta w Tobie widzi?" Widzi interes.Tylko jeszcze trudno orzec,który.Ma bowiem ich aż dwa. Jeden tu a drugi tam jeśli wiesz o co mi się rozchodzi. Cheerrs. :classic_cool:

seks na tydzień :D :D:D hahah ja z moim byłym to...uhuhu seks na kwartał :D Chi - pytam bo w serialu był taki cycat: "Byłem w domu, wziąłem prysznic, podładowałem swoje Chi, zwaliłem sobie, subtelnie wkopałem mojego ojca, przebrałem się i oto jestem razem z pracą"

Gość Żan Klod Van Ban
córka rybaka010 ;)👄:classic_cool:

dobra tacy jestescie? ban x2 twoja dziewczyna sie dowie, że na forum mizgasz się do innej. Mowie ci wtedy bedzie ban x3 to straszne, straszne :(

niee to ktore wyslalam w sumie bylo brzydkie :classic_cool: chciał roochać ale nie go nie było stać :classic_cool: :D nie no żartuję! po prostu chemia była na początku w nadmiarze a potem... zabrakło. Nie umiem sie podniecać długo jednym;(

ale ja rozumiem Twoją dziewczynę bo o mojego exa też byłam straszliwie zazdrosna :) to dobrze,znaczy że jej zależy :)