Gość Amellcia Napisano Lipiec 10, 2012 Co ta kobieta w Tobie widzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
córka rybaka010 0 Napisano Lipiec 10, 2012 Żan Klod Van Ban :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 10, 2012 też nie wiem co to jest CHI ale brzmi jak coś w styli czakra nie pamietam co mialem w stopce ale modele poczuła się urażona. no seks codziennie akurat się dobralismy pod wzgledem libido ale jak brala przez pare miesiecy tabsy to kurna jakis dramat:) seks raz na tydzien bo nie miala ochoty...no kurwa te tabsy to ajaks porazka byla. super srodek antykoncepsyjny po ktorym niechce się seksu:D:D:D:D to tak jakby produkowali gumki z tak silnym srodkiem znieczulajączo-zwiotczającym że fujarka od razu opada:D:D:D: 100% skuteczny srodek antykoncepsyjny bo seksu ni ma:D:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Żan Klod Van Dam Napisano Lipiec 10, 2012 Amellcia "Co ta w Tobie widzi?" Widzi interes.Tylko jeszcze trudno orzec,który.Ma bowiem ich aż dwa. Jeden tu a drugi tam jeśli wiesz o co mi się rozchodzi. Cheerrs. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 10, 2012 nie wiem co we mnei widzi ale klod van ban w sumie trafil:D:D::D nie do konca ale byl blisko:D bo jako pretekst do tego zeby się ze mną spotkala bylo to że mialem ją u siebie zatrudnić dorywczo w weekendy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Lipiec 10, 2012 seks na tydzień :D :D:D hahah ja z moim byłym to...uhuhu seks na kwartał :D Chi - pytam bo w serialu był taki cycat: "Byłem w domu, wziąłem prysznic, podładowałem swoje Chi, zwaliłem sobie, subtelnie wkopałem mojego ojca, przebrałem się i oto jestem razem z pracą" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Żan Klod Van Ban Napisano Lipiec 10, 2012 córka rybaka010 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 10, 2012 no moja wlasnie tak miala ze swoim ex że jeemu wystarczalo raz na tydzien albo i miesiąc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 10, 2012 czkawka a to byly twoje ustalenia czy jego? dziwne ze nei chcial cie rooooochać:D widzialem fotki i ladna jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 10, 2012 no chyba że te które mi wyslalaś byly tak dobrze zretuszowane:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
córka rybaka010 0 Napisano Lipiec 10, 2012 dobra tacy jestescie? ban x2 twoja dziewczyna sie dowie, że na forum mizgasz się do innej. Mowie ci wtedy bedzie ban x3 to straszne, straszne :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 10, 2012 nie mizgam się:D widziałą moja kobietka rozmowe z czkawką normlaną a i tak się obrazila:D a czkawka jest z wawy i moglbym się z nią spotkac ale nie zorbie tego bo jestem pantoflarzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Lipiec 10, 2012 niee to ktore wyslalam w sumie bylo brzydkie chciał roochać ale nie go nie było stać :D nie no żartuję! po prostu chemia była na początku w nadmiarze a potem... zabrakło. Nie umiem sie podniecać długo jednym;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
córka rybaka010 0 Napisano Lipiec 10, 2012 ja bym sie obraziła razy 2 plus obcięcie chuja. -.- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Lipiec 10, 2012 ale ja rozumiem Twoją dziewczynę bo o mojego exa też byłam straszliwie zazdrosna :) to dobrze,znaczy że jej zależy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 10, 2012 ale ja jestem bardzo grzeczny:P nei uganiam się z innymi...nawet o tym nie mysle ani nie fantazjuje. jesli od 2 lat sex codziennie a czesem dwa razy no to nie mam powodów:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 10, 2012 zdechnąl topik, trudno:D to narazie wam czesc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach