Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bidulkaZaopiekujsieMna

pytanie do facetow, mezczyzn chlopakow hmmmmmmmmm

Polecane posty

hmmmmmmm............................. Tak sie zastanawiam nad jedna wzna kwestia waszym zachowaniem wstosunku do kobiet: gdy jakas laska wam sie spodoba co robicie????? przechodzicie do dzialania,chcecie ja poznac blizej,czy sie czaicie i czekacie na jej gest? dlaczego traicie czas na podchody typu usmiechy,komplementy,gapienie sie a nie umawiacie z nia???????

COOO?nie ma tu facetów??? :( :( :(

Gość nddsdsdsds
A dlaczego facet ma podchodzic? kobieta tez moze jesli sie jje facet podoba, a jesli nie,to dobrze ze facet nie podchodzi bo i tak nic z tego nie bedzie

Gość nddsdsdsds
Nie umawiamy sie, bo najczesciej konczy to sie koszem, a ilez koszow mozna dostac w zyciu. Teraz czas by to kobiety podchodzily i zobaczlyl jak to jest dostac kosza

dlaczego traicie czas na podchody typu usmiechy,komplementy,gapienie sie a nie umawiacie z nia??????? a Ty czemu nie uśmiechasz do facetów ?

Teraz czas by to kobiety podchodzily i zobaczlyl jak to jest dostac kosza tylko nie bierz wszystkich do jednego worka

a po co panna ma sie usmiechac do facetów? usmiech nic nie znaczy ty to jesteśgłupi jak but :O jak kobieta nie jest zainteresowana to mamy na chama podchodzić do dziewczyn ?

Gość a moze zlapac za pupe
i pochwalic!

a skąd pewnosc ze jak panna sie usmiecha to jest tobą zainteresowana :D, usmiech nic nie znaczy

Gość wdsdsdsdsdsds
Najmadrzejszy, jak tam twoje randki z hostessa?

Gość on_bez_pseudonimu
Nie robię kompletnie nic, przechodzę obok po cichutku, i żyje sobie dalej w ciszy i spokoju, bez zbędnych problemów...

Gość gfgdf
Ja jestem dość nieśmiały w stosunku do kobiet więc ciężko mi tak od razu "atakować" Jakby dziewczyna nawet zapytała się o coś to już podciągnę rozmowę.

Gość nddsdsdsds
Najmadrzejszy to gratulacje od "kolegi" Moorladn i Njunn

ja sie czaje i spoglądam ale znow gdy widze ze kobieta wyglada na sukowata z twarzy to specjalnie unikam i zachowuje sie jakby jej nie było.... oj widac ze to was boli :D

Gdy widzę pannę co mi się podoba to nic nie robię - źle się dla mnie to kończyło w przeszłości.

no bo randki są zapewne przyjemne ale najepsze są z pannami poznanymi w realnym zyciu , mi dawno temu udało sie kilka razy spotkac z pannami a od 2 lat nic , bo na mnie nie zwracają uwagi bo nie spełniam wymogów estetycznychwidocznie

Gość 867856
Jak widzę taką wymalowaną przesadnie to przejdę obok ale odwróce głowę bo po prostu takich nie znoszę wolę naturalne kobiety!

"no bo randki są zapewne przyjemne" Bardzo. Zwłaszcza gdy nie wiesz co mówić i wychodzisz na idiotę :D

jam mozna nie wiedziec co mówic :O wystarczy narzucic rozmowe i jakos poleci przynajmniej kiedys tak było , ja zawsze sie nie podobałem z wyglądu, mimo ze rozmowa szła dobrze

najmadrzejszy na swiecie - jak byś miał dupe to bys tu nie siedział na kafe, ale ściema 💤