Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila12345678901

co mam zrobic:(

Polecane posty

Gość kamila12345678901

za okolo 2 miesiace mam swiadkowac u mojej siostry na slubie ze swoim chlopakiem robertem ale nie wiem co mam zrobic bo on mnie dzis uderzyl..:( tzn nie jest to pierwszy raz ale ja tez nie jestem swieta tez go nie raz uderzylam, popychalam drapalam itd on tez ale dzis to po prostu bylo za duzo..:( rzucil mna o szafe ze z calej sily uderzyl o nia moja glowa a potem kpnal mnie w twarz.. wiem to straszne:( tyle ze ci przyszli mlodzi bardzo na nas licza, nie maja kogo juz poprosic o to pierdolone swiadkowanie:( a ja boje sie co moze sie jeszcze stac w ciagu tych 2 miesiecy...:( wiem ze beda pytac czemu zreygnuje a ja nie chce im tego tlumaczyc..

przy pierwszym uderzeniu już powinnaś wiedzieć że coś nie tak w tym związku jest a nie trwać w nim...

Gość kamila12345678901
obiecywal ze to ostatni raz z reszta ja tez go uderzalam czasem bylam nawet pierwsza w tym.. z reszta kocham go, jak sie nie klocimy potrafi byc na prawde cudownie..:(

Gość xxxxxxxlolitkaxxxxxx
ehhh dziewczyno...;/

Gość xxxxxxxlolitkaxxxxxx
ehhh dziewczyno...;/

Gość nossssssssssssssa
rzuc go w cholere jak najszybciej!

Gość wolicie ospisywac niefotogeni
cznemu danielosowi niz dziewczynie pomoc;/ kamilo zostaw go przeciez jesli im powiesz czemu sie rozstaliscie oni cie zrozumieja..

Gość ojojku
no to znalazlas sobie dobre usprawiedliwienie zeby dalej w tym tkwić. Szybko musicie sobie zrobic dziecko bo ci powodow nie wystarczy.

Gość tak wiem jestem glupia ze
dawno tego nie skonczylam ! kurwaaa!:(