Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalismutteeeek

miałem już 4x w swoim życiu przypadek, gdzie kobieta kończy znajomość po sexie

Polecane posty

Gość zalismutteeeek

to mega smutne i żenujące, że kobiety to takie idiotki .. miałem już 4x w swoim życiu przypadek gdzie poniosło mnie z jakąś dziewczyną, czy to koleżanka czy jakaś tam nowo poznana i doszło do sexu a po wszystkim one ZAWSZE ucinały kontakt czemu jesteście takimi szmatami jebanymi?

Gość Pyzunia 22 lata
widocznie jesteś kiepski w te klocki :D wiesz - raz to przypadek dwa razy - zadziwiający zbieg okolicznosci... trzy razy.... :P, :P, :P

Gość sfhdvkv
a po co pchać się w związek z facetem, którego ponosi z pierwszą lepszą koleżanką? puszczasz się i one traktują to jak jednorazową przygodę.

Gość dididi/./../.
musisz byc kiepski w lozku

Gość zalismutteeeek
to skoro to przez umiejetnosci lozkowe, to jakie wy kurwa musicie byc płytkie skoro oceniacie faceta po tym jaki jest w łóżku.. mimo ze zawsze sie staram , gra wstepna itp... kurwa, a mowia ze to faceci patrza na sex kobiety to szmaty od tje pory bede wami gardzil, nie warto sie angazowac

Gość może masz brzydkiego
wacka?

Gość nddsdsdsds
To kobiety powinny zaciagac do lozka facetow, bo maja z seksu (dobrego) duza wieksza przyjemnosc (wielokrotne i roznego rodzaju orgazmy) od facetow, zdecydowanie mniej sie mecza - jedyna pozycja meczaca dla nich to jezdziec - a wiele *** kobiet jej unika, chcac aby to facet caly czas sie pocil. Facet ma takze gorzej pod wzgledem psychicznym, bo kobieta zawsze moze a facet nie zawsze(poza tym facetowi musi stanac - kobieta nie ma takiego problemu, a jak mu juz stanie to facet musi sie pilnowac aby za szybko nie wystrzelil i jest to baaardzo stresujace), to facet ma sie pokazac ze jest dobrym kochankiem i doprowadzic na szczyt kobiet, podczas gdy orgazm u faceta wywolac ta zadna sztuka. Kobiety maja wiecej stref erogennych i duzo wrazliwsza (7 razy wrazliwsza) skore od mezczyzn przez co z seks jest dla nich duzo wieksza przyjemnoscia. Seks dla kobiet jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla facetow bo: - kobiety maja duzo silniejsze orgazmy od facetow - kobiety moga miec kilka rodzajow orgazmu, facet tylko jeden i to slaby - kobiety moga miec wielokrotne orgazmy, faceci nie - orgazmy kobiet sa nie tylko silniejsza ale takze duzo dluzsze niz orgazm faceta, przec co kobieta znacznie dluzej odczuwa duza przyjemnosc - kobieta ma 7 razy wrazliwasza skora od faceta, przec co kazdy dotyk dla niej jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla faceta, dla faceta dotyko kobiety to tylko dotyk, dla kobiety dotyk faceta to juz jest przyjemnosc sama w sobie - kobiety maja 5 razy wiecej stref erogennych od facetow, u kobiet stanowia one az 15% a facet tylko 3% - kobiety maja jeden organ, ktorego jedyna funkcja jest dawanie kobiecie przyjemnosci - lechtaczka, faceci takiego narzadu nie posiadaja - lechtaczka jest duzo bardzoej wrazliwym narzadem od meskiego penisa - po orgazmie u faceta automatyczynie i bardzo szybko spada cale napiecie,cala atmosfera, ochota na seks(facet musi odczekac),u kobiet tak nie ma, to napiecie po orgazmi u kobiet spada bardzo powoli

Gość dididi/./../.
a pewnie ze sex jest wazny,ale skoro ty pieprzysz kazda to kim jestes?wiec tak cie traktuja, raz i papa

Gość gruzin 24
A ty to nie szmata? Też się puszczasz z kimś kogo nawet nie znasz. Tak więc jesteś nie owijając w bawełnę męską kurwą czy dziwką jak wolisz...

Gość oooonnnnnaaaaa
A ja jestem kobieta ktora bardzo czesto konczy kontakt po pierwszym sexie i nie dla tego ze chcialam jednorazowej przygody tylko dlatego ze nie odpowiadalo mi cos podczas sexu albo jak mnie calowal a to wszystko jest dla mnie wazne.Ale gdy jest mi z facetem dobrze wtedy utrzymuje dalej kontakt.

Gość zalismutteeeek
ja nie jestem szmata bo jestem facetem to raz.. a dwa ze ja chce kontynowac znajomosc po tym sexie a skoro kurwy nie, tzn, ze sa zalosnymi szmatami tyle w temacie

Gość a ja myślę, że
ty skończyłeś wcześniej niż one

Gość Pyzunia 22 lata
zalismutteeeek ja nie jestem szmata bo jestem facetem to raz.. :D, :D, :D, :D, :D a sądzisz że jedno drugie wyklucza? :D

Gość gruzin 24
Nieważne, że jesteś facetem. Puszczasz się jak szmata to jesteś szmatą, kurwą... zwał jak zwał.

Gość power gym mutherfucker
kijem od szczotki to ja conajwyzej moglbym ci dupsko przeorać maleńka...

Gość peeeeee beeeeeeee wuuuuuuuuu
/// Nieważne, że jesteś facetem. Puszczasz się jak szmata to jesteś szmatą, k**wą... zwał jak zwał. /// buahaha on sie puszcza? ja myslalem ze facet to "rucha" a puszcza sie kobieta :) zwlaszcza, ze on chce kontynowac znajomosc z tego co pisze a one nie... wiec kto tu jest szmata? nawet nie probujcie bronic kobiet hahah szmaty ;d

Gość zalismutteeeek
a może problemem jest to, że mam malutkiego penisa i tryskam całkiem szybko?

Gość juhgt
Autorze bo kobiety dziś chcą tylko seksu. One już nie chcą miłości, nie chą by ktoś je kochał, nie chcą by ktoś był im wierny. One chcą być traktowane jak szmaty dlatego po seksie uciekały. Kobietom w głowie tylko seks, zabawa i lenistwo. To już nie te kobiety co były kiedyś. Dziś to karykatury kobiet.

Autorze bo kobiety dziś chcą tylko seksu. One już nie chcą miłości, nie chą by ktoś je kochał, nie chcą by ktoś był im wierny. One chcą być traktowane jak szmaty dlatego po seksie uciekały. Kobietom w głowie tylko seks, zabawa i lenistwo. To już nie te kobiety co były kiedyś. Dziś to karykatury kobiet. A może chcą miłości i udanego życia seksualnego?

Gość juhgt
A może chcą miłości i udanego życia seksualnego? Jak skreślacie faceta bo niedoświadczony i nie jest ogierem. Wystarczy odrobina akceptacji i pracy nad pewnymi rzeczami ale dziś kobiety wolą mieć gotowca w łóżku i zrezygnować z miłości.

Jak skreślacie faceta bo niedoświadczony i nie jest ogierem. Wystarczy odrobina akceptacji i pracy nad pewnymi rzeczami ale dziś kobiety wolą mieć gotowca w łóżku i zrezygnować z miłości. Zrezygnować na pewno nie. Może to kwestia zniechęcenia czy braku cierpliwości lub wiary, że to się zmieni.

Gość herrr kommendante
Jak skreślacie faceta bo niedoświadczony i nie jest ogierem. Wystarczy odrobina akceptacji i pracy nad pewnymi rzeczami ale dziś kobiety wolą mieć gotowca w łóżku i zrezygnować z miłości. z jakiej kurwa miłosci? dla ciebie miłośc polega bazykaniu każdej kolejnej z nadzieją na to że tędy wiedzie droga do raju?

Gość no to już wiadomo
dlaczego kończą znajomość wstrętne łapy i tatuaże

Gość jfsfa
kobiety sie nie szanuja dzis niestety. Traktuj je tak one tego chca-jak wycieraczki. Skutkuje. Zapomnij o podchodzeniu do nich na kleczkach.

Gość ja jestem sklepowa
nie ma co sie brac za niedoswiadczonego, jak jest do dupy w lozku to do dupy zostanie, i takich trzeba kopnac w dupe, po co sie cale zycie meczyc i plamy na scianie. Nie najlepiej takiemu powiedziec jaki jest nadzywczajny i dalej dawac swoje cialo do dyspozycji takiemu, zeby je zameczyl... Losie czy ty kretynie liczysz ze kobiety beda zmieniac sie w masochistki zeby tobie ulzyc, niedojdo...