Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalismutteeeek

miałem już 4x w swoim życiu przypadek, gdzie kobieta kończy znajomość po sexie

Polecane posty

Gość kasaa
A co , liczysz na to że po przypadkowym sexie z koleżanką zdobędzieć miłośc do grobowej deski ?Dobre...

Gość GHAH drug666 JWWD! sBIG
Kobieta chce samca z kasą und ogiera do seksu w jednym and faceta do przytulania i buziaczków!

Gość tgryhth
ja jestem sklepowa nie ma co sie brac za niedoswiadczonego, jak jest do d**y w lozku to do d**y zostanie, i takich trzeba kopnac w d**e, po co sie cale zycie meczyc i plamy na scianie. Nie najlepiej takiemu powiedziec jaki jest nadzywczajny i dalej dawac swoje cialo do dyspozycji takiemu, zeby je zameczyl... Losie czy ty kretynie liczysz ze kobiety beda zmieniac sie w masochistki zeby tobie ulzyc, niedojdo... W takim razie będziecie miały tylko ruchaczy ale nie liczcie, że oni bęą wam wierni albo, że będą was kochać.

Gość tgryhth
Takimi stwierdzeniami potwierdzasz, ęz rezygnujesz z miłości na korzyść seksu i zabawy.

Gość Gruszka na wierzbie
A może to z tobą jest coś nie tak skoro cię nie chcą?

Gość tgryhth
Gruszka na wierzbie To nie chodzi o mnie tylko, że najpierw piszą, że facet ma być ogier najczęściej taki ruchacz a później płacz, że nie ma porządnych wartościowych facetów.

Gość moze smierdzisz
albo jestes chamem w łóżku,jakaś przyczyna musi być,

Gość tgryhth
Nikt przecież nie rodzi się ogierem do tego trzeba doświadczenia i odrobiny czasu a one chcą by mężczyzna rodził się z doświadczeniem. No tak się nie da.

Gość tgryhth
Ale czemu rozmowa schodzi na mnie to nie ja jestem tematem tylko wymagania kobiet.

Gość tgryhth
moze smierdzisz Interesuje mnie związek a nie jakieś latanie na prawo i lewo.

Gość moze smierdzisz
no ale to ciebie kobiety odrzucają po pierwszym razie, pamiętaj, że świat trzeba naprawiać od siebie samego. ja tez pogoniłam faceta po pierwszym razie bo ta świnia po finale zaczęła się smarować własną spermą. myślałam że się porzygam.

Gość moze smierdzisz
ja też mowię o związku, właśnie zastanów się dlaczego ci e po pierwszym razie odrzucają, musi coś być, mało kobiet chce tylko seksu, my raczej liczymy na miłość- ale są oczywiście wyjątki, lecz nie wierzę ,że ty trafiasz tylko na te wyjątki. szukaj przyczyny w sobie

Jaka obraza majestatu :O Faceci robią tak cały czas i nikt sie nie dziwi. Kobiety tak zrobią to już wielkie oburzenie :O :O Autorze musisz być cienki jak dupa węża w te klocki.

Gość tgryhth
moze smierdzisz Ja nie jestem autorem jakby co. To nie mój temat

Gość moze smierdzisz
aha, ja odpowiadałam aurorowi :) sorki

Gość moze smierdzisz
nie zwróciłam uwagi na nick :)

Gość tgryhth
cizia_mizia To, że faceci tak robią zgadzam się nie jest to dla mnie powód do dumy. Ale dziś media tak nakręciły ludzi, że kobieta w większości ma takie a nie inne wymagania a facet naturalnie chce im sprostać i robi co się da. Z drugiej strony propaguje się mężczyznę jako zdobywcę takiego ogiera a mało co wspomina się o uczuciach które powinny łączyć ludzi a seks sprowadza się do zwykłej czynności jak granie w piłkę.

Dobry seks to podstawa związku. Może autor nie jest dobry?? Wiesz to były 4 kobiety, nie dwie. To musi być coś z autorem nie tak. Po co spotykać sie z kimś, myśleć o spotkaniu sie z kimś kto nas nie zadowoli. Wcale nie uważam, ze te kobiety sie puściły, czy szmacily :O Gdyby mnie 4 facetów zostawiło po seksie, to winy szukalabym w sobie, a nie wyzywała ich od kurwiarzy.

Gość tgryhth
Dobry seks to podstawa związku. - kiedyś mówiło się o miłości jak widać to już czasy zamierzchłe. Seksu człowiek się uczy z doświadczeniem jeśli kogoś kochamy to razem działamy nad tym by nasze pożycie było jak najlepsze. One ewidentnie chciały tylko skoczyć na raz. Nie chciały niczego poważnego.

To autor ma pecha, skoro trafiły mu sie tylko takie, które chciały na raz. Ale nie wierze w to ;-) Bo po takiej kobiecie widać, po jej zachowaniu, ze dąży do zbliżenia. A autor jest zdziwiony zachowaniem każdej z nich. To jak z facetem. My kobiety wyczuwamy, czy facetowi tylko na łóżku, czy może na czymś wiecej. Nie wierze, ze autor tego nie wyczuł ;-)

Gość auutor tego temaatu
dla mnie to jebane szmaty i tyle jak mozna oceniac po sexie czlowieka? mi by do glowy nie przyszlo aby rzucic kobiete bo "byla slaba w lozku", zwlaszcza jesli by sie starala.. bo ja ZAWSZE sie staralem.. jestescie pustymi kurwami i tyle

Gość kora82
Pewnie masz baardzo malego penisa. A to wiesz wiele kobiet to jednak odrzuca.

Gość ;khyu
kobiety chcą dziś seksu tylko a nie miłości. Jeśli nie jesteś buhajem w łóżku to albo Cię nie chce, zdradzi ewentualnie wykorzysta i porzuci.

Gość tekurwytakmaja
kobiety to jebane puste płytkie szmaty oceniają faceta po tym jaki jest w łóżku.. jeśli je "nie zaspokoi należycie" to cie po prostu zostawi albo bedzie zdradzac.. mimo, ze bylbys dla nich najwspanialszym facetem kochajacym, dobrym itp to zwykle szmaty ktorymi trzeba gardzic i tyle w temacie

Gość musiałeś być kiepski
bo gdybyś je przeleciał tak że by im cipka odpadała to chciałyby się jeszcze parę razy na czyszczenie komina spotkać