Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejjjjja

Czy boicie się końća świata

Polecane posty

Gość ejjjjja

Tego co ma niby w tym roku nastąpić??? Ja się nad tym do tej pory nie zastanawiałam ale ostatnio odkryłam że kilka osób z mojego otoczenia ma stracha???? Mówią że niby się nie boją i nie wierzą... ale jednak chyba wierzą bo cały czas o tym gadają. A jak wy do tego podchodzicie?

Gość ***hanna***
tak trochę to mam stracha

Gość faoolla
to po co rodzice dzieci, i co, z przyjemnością będziecie patrzeć jak one umierają w męczarniach

Gość a niech się skończy
raz na zawsze najlepiej i dzis

Gość korona na ropuchu
przezyłam juz kilka końców swiata szumnie zapowiadanych przez Straznicę SJ kolejny jakos nie napawa mnie przerażeniem

Gość bambaryllka
Nie boje sie. jest milion rzeczy,ktorych sie boje bardziej,a ktore sa realne -konca swiata jeszcze nigdy nie bylo i trzeba by byc wielkim szczesciarzem,zeby akurat w tym stuleciu mial sie nagle wydarzyc

Gość bambaryllka
A w ktorym miesiacu on ma byc? czy caly rok trzeba czekac ?

Gość zxcvbnm,
21 grudnia czy cos koło tego

Gość logiika
Na logikę: - człowiek wierzący nie ma się czego bać, gdyż wyraźnie w biblii jest zapisane że nikt nie zna dnia ani godziny, - człowiek niewierzący tym bardziej nie ma się czego obawiać - jeśli nie wierzy w Boga to tym bardziej w inne siły nadprzyrodzone, a wiec i w przepowiednie, wróźby itp. Więc sama sobie odpowiedz, kto boi się końca świata ;)

Gość Małaa 29
A w tym roku ma niby być? Pierwsze słyszę:-) ja się nie boję, może dlatego że jestem wierząca. Nie znam też nikogo kto by się bał.

Gość e tam koniec świata
czego tu się bać, jak sama nazwa wskazuje gdy będzie koniec to będzie koniec i tyle bać się można raczej tego co moze dać w dupę człowiekowi za życia: problemy dnia codziennego, brak pracy, przewlekła choroba, ból, utrata bliskich osób, samotność nie boję się śmierci, bo śmierć jest końcem boję się cieżkiej, nieuleczalnej długiej choroby i bycia zależnym od innych

Gość hajajshkakJHS
ja już swój jeden osobisty koniec świata przeżyłam resztę mam w tyle i bardziej mnie radością napawa niż strachem ten ziemski koniec

Gość graegae
CZEKAM Z UTĘSKNIENIEM :* Mógłby byc choćby dziś.

Gość Już dawno zdmentowali
jakoby miało to nastąpić w tym roku :D. Była też osoba (jasnowidz) która przepowiedziała koniec świata w 2030 którymś roku i sprawdziło jej się bardzo wiele zdarzeń i tragedii , włącznie z druga wojną światową. Jak dla mnie taka propaganda z tym końcem świata (było tego trochę ) ma swój polityczny cel (marketing , banki i kredyty itp). Jak ktoś za dużo myśli na temat końca świata a do tego jeszcze sądzi że to nastąpi za jego życia to znaczy że nalezy do tej słabej grupy która łyka odgórne strachotki.