Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marketa Green

Skąd wziąć motywację do życia?

Polecane posty

Gość Marketa Green

Jak zapomnieć o przeszłości i zacząć pracować nad sobą? Jak przestać przejmować się ludźmi, którzy z góry cię przekreślają? Jak odnaleźć swoje miejsce i nauczyć się osiągać cele? Ostatnio ciągle się zastanawiam nad tym wszystkim i nie wiem już, jak zmienić to wszystko? Mam 22 lata, jestem słaba psychicznie i boję się każdego dnia.

Gość oiouityry
nie wiem mi sie nic nie chce robic :O i nie potrafie znalesc zadnej motywacji ani celow w zyciu

Gość Marketa Green
Zapraszam osoby, które czują podobnie i potrzebują wsparcia w pracy nad sobą. Motywujmy się wzajemnie:)

Gość Marketa Green
Ja mam cele i chciałabym je zrealizować, ale chwilowo świat stał się mi nieprzyjazny i wszystko stanęło pod znakiem zapytania.

Gość też słaba psychicznie
jestem i nie mam chęci do zycia :( miewam myśli samobójcze

Gość zawiedziony1410
zastanów się co byś zrobiła gdybyś się dowiedziała że umrzesz

Gość Marketa Green
A co się dzieje konkretnie? Leczę się na depresję, więc może mogłabym jakoś pomóc?

Gość oiouityry
ja mam tyle samo lat i tez sie lecze, jakie masz cele? moze cos zgapie

Gość Marketa Green
W takim momencie pewnie uświadomiłabym sobie, że opuszczam ten świat bez wielu zrealizowanych punktów.

Gość oiouityry
jabym sie polozyla spac , tkwie w totalnej obojetnosc ze nawet taka wiadomosc raczej by mna nie wstrzasnela :O

Gość też słaba psychicznie
Brak chęci do życia boję się zmian okropnie,to mnie dobija wpadam w panikę i boję się że przyszłość czeka mnie ciężka nie poradzę se z tym

Gość Marketa Green
Chcę skończyć studia (aktualnie przerwałam). Chcę podszkolić się w pisaniu (kiedyś zajmowałam się tym o wiele więcej) i rysunku& malarstwie. Chcę wyjechać na Erasmusa. Chcę nauczyć się perfekcyjnie trzech języków obcych. Chcę być pewniejsza siebie i nauczyć się być sobą.

Gość zawiedziony1410
no to nie chce was martwic ale umrzecie a jak chcecie bys szczesliwe przezyjcie jeden dzien nie myslac o sobie

Gość Marketa Green
A, i chciałabym nie być zależna od niczyich opinii, głosów. Chcę żyć po swojemu i nie uzależniać swojej samooceny od reszty.

Gość kiszjll
Polecam takie fajne motywujące konferencje jak ta http://www.mistrzmotywacji.pl/ . Ludzie na nich opowiadają jak i co robić by znaleźć tę motywację. Coś naprawdę fajnego

Gość Olakwiatkowska14033
ja mam super sprawdzony sposób oglądam motywacyjne filmiki na yt Jacka Wiśniowskiego, pomagami jak nie wiem jak sie zmotywować link do strony to mistrzmotywacji.pl