Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LindseyLindsey

PO CHUJA CHCE SIE ZE MNA SPOTYKAC???

Polecane posty

Gość LindseyLindsey

Czym czesciej sie spotykamy tym bardziej zaczynam sie w nim podkochiwac:( Pochodze z biednego domu, naszczesie studiuje i mam nadzieje zmienic moje zycie. Rodzicow nie stac na nic, ojciec na zasilku a matka pracuje w sklepie. Zeby cos miec musze isc i sama zarobic. ON, 21 lat fura pieniedzy rodzicow, drogie samochody, zagraniczne studia...Przeciez cos takiego nie wyjdzie prawda? ja go bardzo lubie jednak zaczynam sie podkochiwac a on ciagnie to coraz dalej i dalej. Niewiem co robic POMOCY!!!!

Gość jesteś jego kolejną zabawką
aż do zaliczenia

Gość LindseyLindsey
Nawet ostatnio spedzilismy razem wieczor i do niczego nie doszlo. Pozatym moja dobra kolezanka chodzila z nim do do szkoly kiedys i mowila praktycznie same komplementy o nim. On nie jest z tych ktorzy to zaliczaja i porzucaja, kreci sie w takim towarzystwie gdzie sa bardzo ladne bogate dziewczyny, dlaczego chce sie czesto ze mna widywac...

Gość LindseyLindsey
LindseyLindsey

Gość RaZR
Może mu się podobasz? Facet to nie baba, dla niego nie ma znaczenia czy masz kase. Ważne abyś ładna i inteligentna była.

Gość RaZR
Akurat znam taką parę. On z bogatego domu, ona biedaczka. Koleś wyrwał ją na kasę bo w życiu by na niego nie poleciała. Zresztą jest żałosny, na facebooku to ma 50 zdjęć swojego samochodu itp. Typ który lubi się chwalić, zwłaszcza swoimi pieniędzmi.

jego zdjecia FB to wakacje, znajomi i rodzina. Nie ma zadnych samochodow, niczym sie nie chwali. On nie jest typem goscia ktory uwielbia szpan. A jak zie poznalismy? Ja jechalam do Warszawy na egzamin a on jechal na mecz euro i tak spotkalismy sie w tej samej kolejce:) Jak ostatnio bylam z nim to chyba mial zamiar mnie pocalowac jednak przeszkodzila mu w tym siostra. Jutro tez sie bede z nim widziala i boje sie ze mnie pocaluje. Chcialabym aby mnie pocalowal, chcialabym byc z nim bo mi sie podoba jednak jak on mnie pocaluje to ja juz w ogole oszaleje na jego punkcie a niewiem jak to mialoby sie ulozyc.

Gość blablus322
e tam moze mu sie podobasz i juz

mały ten świat - dopiero co poznaliście cie w kolejce, a zaraz okazuje się, ze macie wspólne kolezanki ze szkoły :)