Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tinkaka

Pytanie do facetów

Polecane posty

Gość tinkaka

Co ma zrobić kobieta aby facet zakochał się w niej ?

Gość Koleś123
loda z połykiem i jeszcze musi umieć dobrze gotować,o tym że musi być zgrabna i piękna nie wspominam bo to oczywiste.

Gość krasnystawska
Wyliz mu stopy

Gość dyrdymały
kobieta musi dużo szczawiu jeść i szpinak zebrany z łąki i dietę stosować aż po grób :)

Gość hthryt
Moja rzucała za mną kamieniami a jak się odwracałem wypinała dupsko .

Gość tak to widze
a ja ci odpowiem tak ---------ładny uśmiech i komplementy ale z umiarem i stopniowe uwodzenie a jak jeszcze gotować dobrze umiesz to gosciu jest twój i na inna nie spojrzy .........powodzenia

Gość hthryt
Już 5 lat jesteśmy szczęśliwą parą z moją ukochaną szympansicą Gretą.

Gość htytyty
Ale jak umie dobrze gotować i jest piękna a nie pasuje do niego z charakteru to raczej nie ma szansy.

Gość nie da się zrobić nic
przecież człowiek zakochuje sie jakoś tak zupełnie bez sensu i bez powodu- i to właśnie jest dobijająco wkurwiające :O :P

Gość autorko na serio pytasz
na to nie ma recepty. na pewno nie bądź desperatką, liżąc mu od razu odbyt sprawi, że straci do ciebie szacunek. Bądź miła, uśmiechnięta, ale i tak nie wiadomo czy się zakocha tak jak mówię nie ma na to sposobu.

Gość dyrdymały
ale coś w tym jest, gdybym był kobietą to na żadnego faceta nawet nie chciałbym splunąć, faceci wyglądają żałośnie nawet w krótkich gaciach i klapkach lub innych sandałach , popatrzmy na siebie w lustrach, wyglądamy jak strachy na wróble i swoim wyglądem tylko straszymy kobiety , tak naprawdę to czym imponujemy kobietom ? modą kobietom nie podskoczymy, ponieważ moda zapomniała o facetach , 1000 facetów łazi w klapkach tego samego producenta , krótkie gacie do kolan tego samego producenta i wszystko chińskie , gladiatorek albo rzymianek na nogi nie założysz, ponieważ takie obuwie już jest na stopach kobiet , więc facetom pozostały tylko onuce aby się odróżniać od kobiet, no jeszcze krawat :( więc przy kobietach zadbanych i modnych facet wygląda jak ostatnie nieszczęście i nie ma się co dziwić, że kobiety facetami poniewierają :(

Gość dyrdymały
na szczęście jestem gejem i mogę się wyróżnić bardziej frywolnym ubiorem od mojego meskiego towarzysza

Gość htytyty
dyrdymały: raczej na nieszczęście.