Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porządna dziewczyna

Jestem za porządna i dlatego jestem sama:(

Polecane posty

Gość porządna dziewczyna

przykre,ale prawdziwe...:(

Gość gracjanberko
Takich dziewczyn ze swieca szukac

Gość porządna dziewczyna
koniec oświadczenia. proszę o brawa

Gość siemastary
przypomniał mi się dialog z filmu "Miś" jak Kowalewski gada z Tymem o pewnej lasce: - to bardzo porządna dziewczyna - co zrobisz :D

Gość porządna dziewczyna
dziękuję kto jeszcze?

Gość porządna dziewczyna
wyzej to podszyw... nie wiem czy takich szukac......kazdego faceta ktorego poznaje,jak wyczuwa ze porządna olewa mnie mimo iz jestem atrakcyjna:(

Gość porządna dziewczyna
nawet nigdy nie widziałam jak wygląda moja psipsia

Gość ale peirpzenie
:O🖐️ to prawie jak te prawiczki co twierdzą że są same bo są wartościowe :classic_cool: a nie do dupy :P

Gość porządna dziewczyna
oczywiście nie golę sie, jestem na to za porządna, jedynie włoski pod nosem wyrywam pęsętą w każdy czwartek, czyli to jutro, dziś ich ostatni dzień rosnięcia

Gość porzadna dziewczyna
włosy pod pachy to naturalna bariera na bakterie,a te na nogach są niewidoczne bo noszę spódnice do kostek i chodzę do oazy

Gość Smutna_1981
Mam to samo, z seksem chcę czekać do ślubu, więc faceci idą do lasek, które dają się przelecieć na 2-3 spotkaniu. Każdy nowo poznany gada na okrągło o seksie. Nie ubieram się wyzywająco, ale mam kobiecą sylwetkę, czy mam zakładać wór pokutny, by mężczyźni nie widzieli we mnie tylko obiektu pożądania? Tak mi smutno, szczególnie po pracy wieczorami, chciałabym mieć kogoś, dla kogo warto żyć, dbać o niego, robić mu śniadanka do pracy, czekać z obiadem, urodzić dzidziusia - być zwyczajnie szczęśliwa. Ech :(

Gość 54r645
Porządna kobieta to dziś prawdziwa rzadkość wśród tych wyuzdanych seksualnych laleczek.

Gość R78
Nie martw się, czasem warto dłużej poczekać na prawdziwe szczęście. Wolałabyś być na siłę z kimś, kto ma inne zasady, naginać się byleby tylko mieć kogoś?

Smutna_1981 - dlaczego widzisz tylko skrajności?? albo czekać do ślubu, albo na 2 spotkaniu iść do łożka. albo chodzić z cyckami na wierzchu albo w worze pokutnym. to wypaczony obraz świata. pomiędzy tymi skrajnościami jest całe spektrum różnych możliwych zachowań. a jeśli ubierasz się wyzywająco, to się nie dziw, ze faceci patrzą na Ciebie jak na obiekt seksualny - to prowokujesz. jak chcesz, żeby skupili się na czymś innym, to to wyeksponuj. i mówię o różnych kobiecych, ale nie wyzywających strojach, a nie o worach pokutnych.

Gość Byx SC
Wartościowy facet doceni to, jaką jesteś, więc pozostań wierna zasadom, nawet jeśli to oznacza jeszcze jakiś czas życia w "celibacie". W końcu znajdziesz kogoś, kto pokocha Cię i będzie szczęśliwy, że jego kobieta się szanuje.

Porządna to znaczy jaka ? To słowo bardzo się zdezaktualizowało ostatnimi czasy , więć może uściślisz.Porządna jesteś bo nie było okazji ? ;)

Smutna ja sie wcale nie dziwie, ze Cię nikt nie chce. Kto by chcial kota w worku??? Brać ślub z facetem, z którym sie nigdy nie spało i po ślubie wyjmuje swoją mała fryteczke (penisa) i zonk. I co wtedy?? Rozwód?? :O Nie mówię, zeby przed każdym nogi rozkładać, ale czekać do ślubu?? Bez przesady.

Gość Smutna_1981
Sally, te skrajności to tylko przejaskrawienie, ale mające niestety odbicie w rzeczywistości. Mam bardzo konserwatywne zasady i chciałabym w końcu poznać kogoś, kto myśli podobnie. Ale szybko okazuje się, że facet nie potrafi czekać i wszystko się rozpada. I nie, nie ubieram się wyzywająco - mam sportowy styl, maluję się bardzo delikatnie, nawet do fryzjera za bardzo nie chodzę - w związku z czym nie wyglądam też na swój wiek i zaczynają mnie podrywać chłopaki po 5 lat młodsze :\ A dwudziestolatkom - wiadomo - hormony buzują, więc tym bardziej są rozczarowani moim podejściem.

Smutna_1981--- mam podobnie tak jak Ty:( atrakcyjna jestem,ale ubieram sie kobieco i nie wyzywająco...z sexem moze nie czekam do slubu,ale na pewno musi upłynąc kilka miesiecy zanim zdecyduje sie na sex z nowym facetem...chce go poznac,zaufac...ale trafiam na takich ktorzy nawet nie potrafia tych kilku miesiecy poczekac tylko na 3-4 spotkaniu chce sexu...a potem zrywaja znajomosc:( przez to wszystko nigdy nie byłam w stałym związku bo ciagle trafiam na takich którzy uciekaja jak nie dostana tego czego chcą;(

Gość 90876
Ja bym wolał taką porządną przynajmniej miałbym pewność, że się nie puszczała na prawo i lewo jak to dziś w modzie u kobiet.

Gość ona z deprecha
ja trafiam na samym padalcow :(( tez uwazam sie za pozadna, sypiam z kims tylko z milosci w zwiazku, trzymam sie zasad,jestem lojalna i pierwszy mnie puscil kantem, a drugi robi co chce :(( nie chce mi sie juz zyc doslownie, tak chciala bym miec normalny zwiazek z kims kto bedzie mnie kochal jak ja jego i na ktorym bede mogla polegac...

Gość Smutna_1981
Cizia - taką mam zasadę, wychodzę z założenia, że jeśli ludzie się kochają, to potrafią się dopasować pod każdym względem, na to jednak trzeba czasu i chęci do wypracowania kompromisów, a to scala związek. Wiem, że czasy się zmieniły, ale nie chcę się zmieniać wraz z nimi, bo mi takie schematy nie odpowiadają. I wiem, że to dlatego jestem sama.

Gość Smutna_1981
Porządna, pewnie znajdziesz kogoś z czasem, nie smuć się. Mimo wszystko wierzę, że są jeszcze mężczyźni, którzy też wyznają podobne wartości. szkoda tylko, że tacy ludzie nie mają tego napisanego na czole ;) Byłoby łatwiej.

Porządna mam to samo tyle, że ja stoję po drugiej stronie barykady. Jestem mężczyzną, który na pierwszym miejscu stawia uczucie.