Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa mama

CIĄŻA I PAPIEROSY

Polecane posty

Gość anonimowa mama

przedwczoraj dowiedzialam sie ze po raz drugi jestem w ciazy. u lekarza jeszcze nie bylam bo na to troszeczke za wczesnie, ale test pozytywny, brak okresu, objawy jak przy pierwszej ciazy. ciesze sie i wszystko powinno byc w najlepszym porzadku, a jednak... moim problemem sa papierosy ktore pale na codzien i teraz rowniez. nie chce palic!!! w poprzedniej ciazy palilam praktycznie az do polowy bo nie bylam w stanie rzucic. nie chce tego robic bo nie dosc ze truje siebie to przede wszystkim szkodze plodowi. prosze o jakies rady mam ktore walczyly z tym samym problemem...

Gość anonimowa mama
nikogo nie ma?

ja walczylam i jeszcze troche walcze. jestem w 8 tyg a dowiedzialam sie w 4. w sumie to tez na poczatku kopcilam tak jak zwykle ale samo mnie odrzucilo, zle sie czuje po fajce np teraz od poniedzialku ani jedneji nie zapalilam ale jak chlopak kupi sobie to napewno tez zapale bo jakos nie umiem sobie odmowic. u mnie jest tak ze jak nie mam to nie musze a jak mam to musze....

Gość anonimowa mama
mnie wlasnie raczej od papierosow nie odrzuca i dlatego pale. a poza tym to silny nalog, zakorzeniony u mnie juz od wielu lat niestety... mam papierosa elektrycznego ale nic mi on nie daje. jak nie mam papierosow to po jakims czasie ide i je kupuje. masakra. co pomaga? wiem ze przestane palic jak poczuje ruchy dziecka tak jak w poprzedniej ciazy ale wolalabym wczesniej. kto ma jakies sposoby?