Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tycka

CHORY ZWIĄZEK

Polecane posty

Gość tycka

WITAM WSZYSTKICH ZACZNĘ MOŻE OD TEGO ZE MAM 29 LAT MOJ BYLY CHLOPAK 34 SPOTYKALISMY SIE ZE SOBA 2 LATA MILOSC BYLA BARDZO WIELKA ROZSTALISMY SIE PRZEZ INNE OSOBY I JEGO RODZINE PRZEZ OSTATNIE 3 LATA STARALISMY SIE TO JAKOS NAPRAWIC NIE WYCHODZILO ON SIE DZIWNIE ZACHOWYWAL ŁACZYŁY NAS TYLKO SMSY SPOTKANIA RAZ NA TYDZIEN ALBO MIESIAC DLA NIEGO ZACZELI BYC WAZNI KOLEDZY WYJAZDY CIAGLE POPELNIAL TE SAME BLEDY OLEWAL MNIE LEKCEWAZYL POTEM PRZEPRASZAL W ZESZLYM ROKU SPOTYKAL SIE Z JAKIMIS DZIEWCZYNAMI NA SEX A DO MNIE PISAL ZE KOCHA W ZESZLYM TYGODNIU BYLA SYTUACJA ZE SPOTKALISMY SIE POSZLISMY DO LOZKA OD TAMTEJ PORY NAPISAL DWA SMSY A PRZEJEZDZAJAC OBOK MNIE U NAS W MIEJSCOWOSCI OLAL MNIE NIE ZATRZYMAL SIE POJECHAL DALEJ NIE POTRAFIE SIE OD TEGO ODCIAC SAMA NIE WIEM CO DALEJ ROBIC NAJGORSZE JEST TO ZE ON JEST MOJA PIERWSZA MILOSCIA OBECNIE JA I ON JESTESMY SAMI NIE JESTESMY W ZADNYCH ZWIAZKACH POTRZEBUJE RADY OD INNYCH

Gość nie krzycz!!
:)

Gość dobra rada dobra rada4
po co ci taki dupek?jestes brzydka i garbata ze nie stac cie na normalnego faceta tylko zadajesz sie z taka scierka?

Gość tycka
dlatego pytam się was co mam dalej robic jak odciąc się od tego jak zakonczyć

jak sie odciac? normalnie. nie spotykasz sie , nie gadasz, nie odbierasz telefonow, - ewentualnie zmieniasz nr gg, czy tel i po sprawie. spotykajac sie z pajacem zamykasz sobie szanse na normalny związek.

Gość tycka
Tylko że ja jestem osoba która polubownie chce to załatwić zakonczyć to bez wzajemniej agresji podać sobie reke i kazdy idzie w swoja strone nie wiem jak mam to zrobic jeżeli on odzywa się raz na tydzień nie dzwoni wcale

bo on juz ciebie olal kobieto!!! nie ma skrupolow a ty chcesz miec skrupuly? po co chcesz podawac mu reki, rozmawiac z nim o tym, olej go i tyle! szybkie cięcie i po sprawie.

Gość Waris 2011
jesśli chcesz trwac w toksycznych relacjach z byłym nie byłym to żal mi cie dziewczyno .. po co zamykasz sobie drzwi do pełni szcześcia w wieku 29 lat powinnas myslec o stabilizacji , o szczesciu i byciu z kim kto na to zasługuje a nie traktuj siebie jako prezentu dla kogos- czas na Boze Narodzenie minał.. uwierz mi czasem trudno sie oderwac od faceta którego sie kocha , ale pomyls jak moze byc tak ze znajdziesz kogos kto bedzie kochał ciebie równo mocno jak teraz tobie sie wydaje ze kochasz. Jakie top piekne uczucie czuc sie kochana i kochac jednakowo . Cos wspaniałaego > A czy teraz czujesz to ?

Gość tycka
mysle ze my obydwoje nie umiemy zakonczyc tego bo nie odzywamy sie do siebie po kilka miesiecy potem znowu mamy kontakt i tak jest juz 3 lata caly czas tak samo ten kontakt ciagle wraca

Gość tycka
jedyne co czuje to Ból straszny

Gość Waris 2011
Ja tez chciałam sie rozstac z własnym mezem po 12 latach w pozytywnych realcjach , nie dało sie bo on ukazał swoje oblicze i dziekuje dzis za to co pokazał .. po tylu latach stwierdzam , ze zyłam - niby kochałam alr to nie była miłośc . a puste słowo kocham nie znaczy nic niz to , żze można sobie tym podetrzeć doope.!

Gość i ty piszesz
ze masz 29 lat?????? Twoje zachowania dobre są dla 16lati, chociaż i one w wiekszosci sa mądrzejsze. :o Zmądrzej kobieto, wreszcie. KOBIETO! Nie głupia nastoletnia dziewczynko.

tak bo on traktuj ciebie jako zapchajdziure jak nie ma innej to sie twoja zawsze chetna znajdzie... szanuj się dziewczyno, a wiesz- ty chyba chcesz by on po prostu z toba byl, bo nie potrafisz zbudoawac innego zwiazku i znalezc sobie innego faceta, najlepiej to weź go zlap na dizecko, to moze wyblagasz by sie z toba ozenil :O

Gość i ty piszesz
dobra rada 🖐️ trafnie ujęte :D

Gość Waris 2011
jesli czujesz ból to po co sama sobie go sprawiasz , jest lato zajmi sie zyciem takim na które sama zasługujesz . Lata uciekaja niby banał , ale uwierz mi chcesz pluc sobie w twarz , ze na własne zyczenie sobie je psułaś . Naprawde kazdy ma szanse na szczescie , 1 miłosc jesl jest nieszczera nie przetrwa .. nawet jesli sa dzieci . jesli budujesz cos na bólu to pograzy cie to tak mocno , ze caczniesz sobie wkrecac ze to twoja wina

Gość taka sobie jas
Nie dawno sama byłam w takim toksycznym związku. Niby bylismy razem, a jednak osobno. Miał mało czasu dla mnie, rozumiem - praca, ale dużo razy pokazał, że koledzy są ważniejsi. Czasami był bezczelny, wszystko musiało być tak jak on chce, a osoby, które robiły inaczej były w jego mniemaniu głupie i beznadziejne.... Czasami aż wstyd było mi gdzies z nim wyjść, bo bałam się, żeby czegoś głupiego nie odwalił... Ja sama pewnie nie skończyłabym tego, skończył to on ( już po raz trzeci) i to smsem.... żałosne.,. po krótkim czasie chciał wrócić.... ale ja już nie chce. Wierze, że zasługuje na kogos lepszego...... Teraz on twierdzi, że to ja go zostawiłam i tak przedstawia tę sytuację innym. Typowe zachowanie nastolatka, a facet w tym roku kończy 30 lat... Dużo osób mnie przed nim ostrzegalo, ale j chciałam się przekonać sama. No i zobaczyłam, że nie jest wartościowym człowiekiem, że niszczył mnie od środka. Dziekuję ludziom, którzy są przy mnie i mnie wspierają, bo całkiem sama pewnie znów bym wróciła i za jakiś czas cierpiała.... tak więc odetnij się o tego jak facet tak się zachowuje jak piszesz to naprawde nie jest wart uwagi.

Gość Waris 2011
i faktycznie jesli łaczy cie jeszcze jakis sex to masz problem ze soba wiekszy niz z nim.. dlaczego dajesz mu cos na co nie zasłuzył .. nie myslisz ze dzis ty jutrao inna lub w ciagu tego samego dnia obydwie .. Ja bym nie umiała , zyc z taka mysla.. Szanuje siebie na tyle , ze samam mysl o tym by nie odepchneła od takiego faceta ... Kim bym wtedy była jakas doopodajka dla byłego , kółty jak ma ochote to wie gdzie uderzyc .. Kiedys czyałam ze sa 2 typy kobiet " TE KTÓRE SIE CENIA I TE KTÓRE SIE WYCENIAJA" I NIE CHODZI TU TYLKO O KASE . wIEC POMYŚL DO KTÓREJ GRUPY NALEZYSZ.. SORY ZA SŁOWA DOSC OBRAZLIWE ALE TO NAJLEPIEJ UKAZUJE TO CO ROBISZ

Gość tycka
zdaje sobie sprawe ze jest to dziecinne ale sama nie potrafie tego calkowicie zakonczyc nie potrafie wytlumaczyc tego czemu tak jest wiem ze on mnie olewa lekcewazy i ze jestem zapchaj dziura jak niema kolegow blisko albo sa zajeci to do mnie sie odzywa

Gość tycka
o kase napewno nie chodzi bo zarowno ja jaki i on nie narzekamy na jej brak

Gość Waris 2011
TO NIE MYSL TYLKO DZIALAJ.. ZACZNIJ MYSLEC O SOBIE SAMEJ JAKO O SINGLU A NIE O PANIENCE DO TOWARZYSTWA .. BO NICZYM NIE BEDZIESZ SIE W JEGO OCZACH ROZNIŁA JAK TE PANIE CO STOJA PRZY DRODZE TYLKI JEDNYM PEWNIE IM TRZEBA ZAŁACIC A TOBIE NIE .. NIE BOLI CIE TO ?

Gość tycka
BOLI

Gość Waris 2011
TO JAK BOLI TO ZABIERZ SIE ZA SWOJE ZYCIE KOBIETO , BO SAMA DOKONUJESZ NA SOBIE EUTANAZJI

Gość taka sobie jas
Tycka wierz mi zakończ to... i nie sil sie na jakies ludzkie pożegnanie bo on i tak tego nie doceni... zrób tak jak on olej go i tyle. I nie bój się samotności. Znajdż sobie zajęcie. Na pewno masz pracę, rodzinę znajomych. Może przez pewnien czas będziesz wolna, ale doceń ten czas przemyśl wszystko i kiedy już sie pozbierasz będziesz gotowa na nowy związek - lepszy taki, który spełni Twoje oczekiwania. Ja teraz jestem sama, może czasem jest trochę pusto i smutno, ale tak jest lepiej niż miałabym siedziec i gapić sie w telefon i czekac czy zadzwoni. Dla takich osob uczucia nie mają znaczenia. Ja się o tym przekonałam i Ty także. Tak więc dziewczyno nie zastanawiaj się za dużo, bo sprawa jest prosta. Facet na Ciebie nie zasługuje.

Gość Waris 2011
CO BOLI BARDZIEJ BYCIE Z KIMS I BYCIE SAMOTNA ? CZY BYCIE SAMA ALE SAMOTNA NA SWOJ SPOSÓB NIEUZALEZNIONA OD FACETA ?

Gość szukając szczęścia_
no to tkwij w tym zajdź w ciąże, moze on sie zmieni:D i tak go nie zostawisz bo jestes za slaba. jestes z tych kobiet ktorych sie nie szanuje- przykro mi.

Gość tycka
W CIĄŻE NIE zamierzam zachodzic i tak przyznaje sie jestem słaba bo nie potrafie zrobic z tym porządku

Gość tycka
Czyli rozumiem ze zadna z was nie zakonczyla by tego poprzez rozmowe i normalne zachowanie

Gość taka sobie jas
I co zamierzasz tak w tym tkwić ?? ile jeszcze? Przemyśl to. Taki związek nie ma przyszłości, o ile to w ogołe można nazwać zwiazkiem..... Nie marnuj juz czasu ciesz się życiem....

Gość Waris 2011
TO KTO MA ZA CIBIE TO ZROBIC ? JESLI TY JESTES SŁABA TO MOZE MAMA TWOJA DA RADE .. pRZESTAŃ . UWAZASZ SIE ZA DOROSŁĄ OSOBE TO PODEJMUJ DOROSŁE DECYZJE... POKAZE MU ZE PRZESTAŁ BYC DLA CIEBIE COS WART .. KOBIETO ON CIE NIE SZNUJE ZA CZYM TAK LATASZ CO TRACISZ JESLI JUZ CHYBA WSZYTSKO CO MOGŁAS TO ODDAŁAS . mAM NADZIEJE ZE RESZTKI GODONOSCI GDZIE SIEDZA W UMYSLE , KTÓRY ZWYCIEZY CHOROBE SERCA , KTÓRA NAZYWA SIE TOKSYCZNA MIŁOSC DLA KOGOS KIM SIE IE JEST NICZYM PRÓCZ WOLNEJ DZIURY NA ZAWOŁANIE .. WŁASNIE TAK SZNUJA KOBIETY FACECI ZNAM TAKICH I BRZYDZE SIE NIMI , TAKIM PODEJSCIE ALE TO WINA TYCH DZIEWCZYN ZE LKECA NA KIWNIECIE I NIE WINIE FACETÓW ZA TO ZE KOZYSTAJA TYLKO DZIEWCZYNY ZE SIE NIE SZANUJA , A POZNIEJ MAJA PROBLEM !