Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tycka

CHORY ZWIĄZEK

Polecane posty

Gość taka sobie jas
Ale co bedziesz teraz tydzień czekać az sie odezwie zeby mu powiedziec ze to koniec? a masz na tyle sily? Czy może jak się odezwie zacznie miło do ciebie gadać to znów do niego pobiegniesz?

Gość taka sobie jas
No dobre rozwiązanie i pokazuje klase, której on nie posiada. Tylko żeby była wytarczająco silna, aby to powiedzieć i ponieśc się emocjom

Gość taka sobie jas
i nie ponieść się emocjom ***

Gość Osobiście do faceta
który bzyka wszystko to co się rusza czułabym obrzydzenie! Nienawidzę "ludzi" , którzy nie mając ŻADNYCH uczuć świetnie bawią się uczuciami innych! Jezeli on nie szanuje ciebie , innych ludzi to jednocześnie nie szanuje sam siebie!

Gość tycka
wiec doradzcie mi co mam mu napisac w mailu w smsie ????????

Gość taka sobie jas
zrób jak Ci wszyscy tutaj radzą, przekonasz się jaka poczujesz ulgę, że masz już to za sobą, że teraz może być tylko lepiej.

Gość Waris 2011
JESTES PEWNA SWOICH RACJI , NIE MYSL CO POWIESZ POWEDZ CO MYSLISZ TO NAJLEPSZE CO MOZESZ ZROBIĆ ....

Gość tycka
tez myslalam o tym zeby zadzwonic tylko ze on nie odbiera a na maile i smsy odpisuje

Gość Waris 2011
to napisz w smsm ze prosisz o tel lub kiedy mozesz zadzwonic i nic wiecewj nie pisz i wstaw buzke dla nie ponaki :)

Gość tycka
siostra mi doradzila abym tak napisala Wiem ze masz w dupie wszystko i wszystkich zawsze bylo tak jak ty chciales ja zamierzam byc szczesliwa i ulozyc sobie zycie ale dopoki nie zalatwie spraw z toba jest to nie kozliwe wiec czekam dzisiaj tam gdzie zawsze gowno mnie obchodzi ze nie masz czasu ze koledzy wazniejsi albo rodzina co myslicie

Gość taka sobie jas
Waris długo tkwiłas w takiej relacji? jak mozna wiedzieć

Gość taka sobie jas
Oj... to w zasadzie ten związek tycki czy mój to małe piwo w porównaniu z Twoim życiem.... Dobrze, że już masz to za soba...

Gość taka sobie jas
Podziwiać siłe i wytrwałośc. Gratujuje Ci i oczywiście życze samych sukcesów :) ja ciesze sie, ze mogłam się od tego odciąc.... chociaż on ciagle się odzywa i boje się, że kiedys peknę, ale staram się byc silna... i powtarzam sobie, że taki człowiek się nie zmieni i to co pisze to kłamstwo tylko po to żeby mnie przekonać znów do siebie

Gość chlopak tycki
tycka ta twoja siostra to chyba jeszcze wieksza gowniara niz ty. jestes z malej miejscowosci, niewyksztalcona raczej, w d... bylas i g... widzialas. jak mozna majac 29 lat nie potrafic sie NORMALNIE PO DOROSŁEMU WYSŁOWIC ?! nie dziwie sie ze cie wykorzystuje i olewa

Autorko ja cie nie rozumiem...o czym ty chcesz z nim gadać,po co cokolwiek mu pisać czy mówć!1zrobisz z siebie tylko pośmiewisko..facet dawno,dawno temu cię olał i ma cie głęboko w dupie a Ty chcesz mu na ambicje wjeżdżać i pisać jakie dyrdymały o kolegach itp. Jak chcesz żeby go zabolało to go zwyczjnie zignoruj wtedy kiedy sie odezwie..nie odpisuj,nie odbieraj telefonu i tyle!!!1 Masz 29 lat a stosujesz taktyki 15 latki.Moja córka jest młodsza ale mądrzejsza..

Gość Waris 2011
Jesli uwazasz , ze podjełas meska decyzje ( co nie wiaze sie z tym ze faceci to robia) to badz dumna i nie złam sie bo własnie wiara i nadzieje ze juz to zrobiłas da ci siłe na lata by nie wpasc w sidła drugiej takiej toksycznej miłosci .. kazdy jest kowalem swojego losu

Gość tycka
to ze nie ktorzy mnie obrazaja ze jestem gowniara ze jestem z malej miejscowosci ze jestem gowno warta itd nie tedy droga zeby obrazac a doradzić

Gość Waris 2011
wazne jest co ty czujesz i jak sie chcesz z tym rozliczyc.. powiedz mu co mylisz ale tylko w 4 oczy .. to bardziej zaboli bo facet niby taki madry ale jak mu sie dosaadnie powie to zaboli go bardziej niz czysta ignorancja na tel czy sms . po co ma byc nieswiadoomy twoich przemyslen .. niech sam sie bója z myslami co takiego sie w tobie stało

no więc radza ci nie którzy żebyś go zwyczajnie kopnęła w dupsko i po kłopocie..a Ty chcesz z nim rozmowy przeprowadzać..po jaką cholere?skoro On cie dawno olał...myślisz że rozmowa z nim zmienie jego postępowanie?On cie nie kocha..jestes jego koleżanką do seksu..dał Ci już tyle znaków że ma cie w dupie a ty dalej w to brniesz!!

Gość Waris 2011
zycze powodzenia ... przemyslen tych pozytywnych , nie zatracania sie w tym co i tak juz mało istotne , bys nie popełniła błedów innych i swoich ... badz madrzejsza na przyszłos i napisz jak to wszytsko sie zakonczyło .. czy mozemy byc z ciebie dumne ,:) pozdr.

jego nic nie zaboli bo ten facet zwyczajnie nie zaangażował sie w żaden sposób w ten układ i jakiekolwiek gierki tu nic nie zmienią... jeśli zero odzewu da mu cos do myślenia to sam będzie skamlał pod jej drzwiami i próbował sie dowiedzieć co sie stało..ale wątpie ze do tego dojdzie bo on przejdzie nad tym do porządku dziennego i tyle..

Gość Waris 2011
może tak to zalezy od ludzi .. sorry za pisownie , ale nie mam czasu na popraawna polszczyze choc raz ..

waris o jkich ty relacjach mówisz bo ja tu po opisie autorki zadnych nie widze.Jest,była i będzie zapchajdziurą...a rozmowa o tym co Ona do niego czuje niczego nie zmieni..tu nie ma co ratować!!!

siostra mi doradzila abym tak napisala Wiem ze masz w dupie wszystko i wszystkich zawsze bylo tak jak ty chciales ja zamierzam byc szczesliwa i ulozyc sobie zycie ale dopoki nie zalatwie spraw z toba jest to nie kozliwe wiec czekam dzisiaj tam gdzie zawsze gowno mnie obchodzi ze nie masz czasu ze koledzy wazniejsi albo rodzina co myslicie JAK DLA MNIE CHORE!!!!

Gość Waris 2011
własnie o takich których nie ma , ale u niej sa i ciagle to jest tak , ze bedzie miała problem kobieta z tym ze tak a osoba była dla takiego faceta..

WARIS...:-)))))))))))))))))))))) przecież on z nia nawet gadać nieche!!!!!!!nie odbiera fona,nie ma czasu,kontaktuje sie z nią raz w miesiacu... Autorko miej troche honoru i nie narzucaj się!!!!!!!

Gość tycka
Moze dodam ze on jest tak nastawiany przez wlasna matke dla ktorej kazda kobieta to kurwa dlatego taki jest dlatego tak traktuje nie tylko mnie ale ludzi

Gość maniania
tycka ...ja tylko pierwszy Twoj wpis przeczytalam i powiem Ci ja tak samo cierpie ... Mam 31 lat, kocham go dalej wciaz mimo tez iz on mnie bardzo krzywdzi i wykorzystuje ... Bylismy razem potem zostawil mnie i przez ostatnie 3 lata bylismy - nie bylismy... spotykalismy sie tylko wtedy kiedy on chcial ... U mnie jest odwrotnie, on nie mowi ze kocha , on nie kocha , a jak jest suuper miedzy nami to on wszystko psuje bysmy nie sprobowali, mu chodzi tylko o sex. Ostatni raz widzielismy sie poltora roku temu ...i teraz mamy kontakt znow ... ale od 2 dni jego zachowanie bardzo mnie rani wpadlam w gleboka depresje , nie mam bliskich , w dodatku problemy finansowe bo zostalam sama i tylko placze ze go poznalam , tez to pierwsza moja milosc , a on taki cham jak zaden inny , marze o rodzinie o dizecku , ale nie wierze ze to sie spelni, gdzie ja kogos poznam, w tym wieku ? .... to co on mi zrobil jak mnie traktowal chce to opisac bo to sa straszne rzeczy ..psychiczny szantaz , nie mam komu sie wygadac , ... :( chce ode mnie sexu, tylko tego .... narazie o tym rozmawiamy... ale on nic nie daje od siebie , wymagam od niego aby szanowal mnie jako kobiete , ze robie to tylko dlatego ze bo kocham , poswiecam sie , a on jak scierwo mnie traktuje . serce mnie sie kraja jak on kolezance pisze gwiazdeczka ksiezniczka piekne oczka, a mi mowi ze tego nie powie .... ja mu juz uswiadomilam ze ja sie nie zakocham bo kocham juz kocham