Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tycka

CHORY ZWIĄZEK

Polecane posty

maniania..wy jestescie jakieś nie normalne...jak chcecie zeby facet was szanował jak same sie mnie szanujecie... Jeśli jesteś dla kogoś opcją to niech ten ktoś nie bedzie dla Ciebie piorytetem!!!!!!! facect Cie krzywdzi,poniewiera,jesteś tego świadoma ale tkwisz w tym dalej i samą siebie unieszczęśliwiasz!!!!!

Gość tycka
maniania widze ze masz ten sam problem ktory doprowadza do katastrofy ja tak samo nie potrafie tego zakonczyc nie potrafie ulozyc sobie zycia nie potrafie nic z tym zrobic wykancza mnie to psychicznie wspolczuje ci naprawde bardzo i rozumiem

Gość maniania
ja tez chce to zakonczyc ... przez 3 lata spotykalismy sie tylko kiedy on chcial i konczylo sie na sexie ... np tez raz w miesiacu , 3 razy w mies, albo 2 razy na pol roku, teraz sporo minelo i on traktuje mnie jako zapasowe kolo , raz chcialam sie wycofac i napisalam ze chce sie spotkac osttani raz spojrzec mu w oczy i odejsc to zaczal pisac i sie wystraszyl , zauwazylam ze boi sie ze mnie straci, a ja nie chce w czyms takim tkwic, ja chce kogos na kogo bede mogla liczyc ... musze nabrac pewnosci siebie i chce mu prosto powiedziec ze nie jest moim facetem abym mu "dupy" dawala ... a tez nie odbiera telef. nie odpisuje, wszedzied mnie zablokowal .... nie sadzilam ze wpakuje sie w takie cos ... :(

Gość tycka
JA TAK SAMO NIE WIERZE ze wpakowalam sie w takie gowno i zmarnowałam sobie tyle lat

Gość taka sobie jas
dziewczyny...... zakonczcie to i to szybko. Jak mój ex widział, że coś jest nie tak, że mam wątpliwości, że płacze to nagle był takim aniołem, że aż trudno było uwierzyć.... no wszystko by zrobił czego bym nie chciała. Ale to było na chwile. A normalnie był zwykłym dupkiem, który krytykował wszystko i wszystkich.... na poczatku było ok, ale później pokazał kkm tak naprawde jest. Ile razy to słuszałam, że lepiej jakbym schudła.... A jak mogło zdarzyć mi się coś przypalić..... no jak to możliwe w ogóle niedopomyslenia. Wszystko było bez sensu, programy telewizyje, które ogladałam, gra na fejsie w którą grałam tak po prostu dla zabawy kiedy miałam za dużo wolnego czasu, samochód który kupiłam też nie dobry.... I często zmieniał zdanie.... już nie wiedziałam później kiedy on naprawde mówi poważnie..... a wiecie co jest najgłupsze... Wszyscy mnie ostrzegali..... OSTRZEGAŁA NAWET JEGO MAMA powiedziała mi, ze mam postawic mu ultimatum, albo posuniemy sie o krok dalej wkroczymy w bardziej poważny etap, albo do widzenia. powiedziala, że on będzie mnie tylko tak zwodził teraz i jesli mam dużo sily, że postawić sprawę jasno to mam tak zrobic. Ja nie mialam, ale naszczescie jemu coś znów odbiło i napisał ze nie bedzie sie juz ze mna spotykał, a teraz jak chce wrócić to juz twardo mowie NIE

Gość maniania
ja mam tak samo chociaz u nas to nie wiem czy mozna powiedziec czy to zwiazek .. dla niego mnie, dla mnie tez nie , juz sie przyzwyczailam, ale to wyglada jak zwiazek, bo jesli sie spotykamy , calujemy a nie mamy nikogo ? u mnie teraz jak on czasem po przerwie taki mily usmiechniety dzwoni pisze normalnie ( ! ) samo sie toczy dalej... ale po paru dniach ma pretensje ze nie odbieram po chwili ( a dziwne pare dni temu mogl wydzwaniac godzinami i bylo dla niego ok ) jak bylismy jeszcze razem to potem jak juz sie poprostu on odcinal to zmienil sie nie do poznania . ja wogole nie wiem jak mozna byc tak wrednym chamskim czlowiekiem ... ja np nie wiedzialam w pewnym momencie co robic ... co mu mowic, bo wszystko co bym nie zrobila to bylo ZLE! :( i to jest do dzis ... przez ten okres mial jakies laski ... ja go ostrzegalam ze bedzie plakac ... i mialam racje... kazda go rzucila ... a mial ich ( o tych co ja wiem) 4 , a jedna 2 razy i za kazdym razem wracal do mnie , a najgorsze ze mi o nich pieknie mowil a mi powiedzial ze mi nie bedzie ... nienawidzilam go wtedy ;( co mozna napisac takiemu typowi , aby wiedzial ze to co robil ze mna bardzo bolalo ?

Gość aaaaaaaaaaaaaapsik
Jesteście zwykłymi szmatami, których używa się tylko do obtarcia brudnego od spermy penisa! - Przynosicie wstyd rodzajowi żeńskiemu!!!

Gość taka sobie jas
a skąd jesteście bo może to tenn sam koleś? :D

Gość uooo
uoipipip

Gość uooo
i jak autorko zakonczylas to czy nie?

Gość upppppppppppppippppppp
upup