Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się zastanawiam

Zastanawiam się czy pozwolić mojemu mężczyźnie na seks z inną kobietą.

Polecane posty

wiesz myślę że życie ma tyle aspektow i tyle rzeczy można wspólnie badać że nie ma potrzeby przyzwalać partnerowi na seks z kims innym. I tak- czy mu pozwolisz czy nie on zrobi co będzie chciał. Nawet jeśli będzie miał Twoją zgodę, zdradzi Cię ale może Ci wcale o tym nie powiedzieć.... albo powie Ci że mu się nie podobało. Najgorsza opcja jest taka, że on poczuje się że traktujesz go jak zwierzaka i dlatego z łaski dajesz mu taką opcję... jak istotę niższego gatunku niż Ty, bo Ty tego jakoś nie potrzebujesz. Więc i nad tym się zastanów. A ja z moim mężem rozmawiałam o seksie z innymi, to zwykła sprawa o tym rozmawiać- nie trzeba zaraz dawać zgody :D Generalnie my mamy lepiej bo nie ejsteśmy dla siebie pierwszymi partnerami i wiemy już że nie ma co fantazjować o seksie z innymi bo to żadna rewelacja.

Gość tombarat
A ja z zoną często fantazjujemy o seksie z innymi osobami - bardzo nas to kręci w łóżku i powoduje, że mamy lepszy seks. Z mojej strony gdyby żona chciała spróbować to na taki pojedynczy wyskok mógłbym się zgodzić pod warunkiem, że mógłbym się temu przyglądać :)

Gość rozarozana
u mnie to wyszlo w trakcie jednej z tych 'glebokich' rozmow i to on zasugerowal, niby mial wczesniej okazji pare a nie skorzystal i twierdzi ze 'zaluje' teraz ze sie nie wyszalal... a z drugiej strony czemu ja mam ponosic za to kosekwencje.. nie wiem wlasnie czy sobie dam rade z tym jak dam przyzwolenie a pozniej bede miala wyrzuty... :/

Gość tak się zastanawiam
Rozarozana- masz odpowiedź- nie zgadzaj się. Przecież Ty tego nie chcesz.

Gość facet rozumiejacy ich 35
Jesli ktos chce sie w takie zabawy bawić a sam nie wie jaka bedzie jego rekcja myśle ze powinien zacząć od tzw małych kroczków...na poczatek pocałunek, po tym autorka czy inni rozważający takie zabawy zobaczy jak sie po tym czuje, jesli ok to na następnej randce jakies odwazniejsze pieszczoty, jesli zazdrosc zaczyna doskwierac to sie wycofujemy

Gość hiperstart
zazwyczaj jest tak, że te drobne kroczki nakręcają nas na więcej i więcej...

Gość tak się zastanawiam
Chyba musiałam być w jakimś amoku, że poruszyłam ten temat. Dziewczyny, nie pozwalajcie się zdradzać!!!

Gość gość
Szukam kogoś na seks telefon. Czasami aż za bardzo otwarta, czasami zaś nieśmiała brunetka, która niedawno ukończyła 21 lat z chęcią podzieli się swoimi pierwszymi doświadczeniami seksualnymi. Moje fotki są tutaj:http://sextelefon.co.pl/9.html Mam miły i ciepły głos, który opowie Ci o tym jak wyglądam i jakie uwielbiam pozycje seksualne w trakcie intymnych spotkań. Jeżeli tylko wykonasz do mnie telefonik opowiem Ci o tym wszystki

Gość gość
Jesteś brzydka i masz za duży nos.

Gość Piter

Hej. Dzjewczyna również może iść do łóżka z kolegą lub przyjaciółka. Z chęcią sam bym przespal sie z koleżanką lub  jej matka.