Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZycieTakieJEEEst

czemu kobiety są tak płytkie ?

Polecane posty

Gość ZycieTakieJEEEst

potrafią zerwać z facetem tylko dlatego, że ten nie doprowadzi ją do mega orgazmu.. o zdradzie nie wspominam, ponieważ każda to praktykuje czemu jesteście takimi pustymi tanimi kurwami i szmatami, że oceniacie faceta po tym jaki jest w łóżku? wychodzi na to, że takie cechy jak miłość, dobroć, wierność,opiekuńczość itp.. absolutnie nie grają roli bo was interesuje tylko "niesamowity sex" (w głowie sobie coś kurwy wmówiły o takowym sexie i teraz go szukają raniąc facetów) no i oczywiście kasa.. tylko te dwie rzeczy sie licza dla kobiet, TYLKO

Gość adgrej
takie są dzisiejsze kobiety

Gość Nie zgodzę się z tym
Nie wszystkie kobiety są takie. Nie oceniajcie wszystkich kobiet przez pryzmat jednej lub dwóch "artystek".

dla większości facetów liczy się tylko dupa i cycki, żeby laska robiła loda z połykiem i uprawiała anal, więc w sumie wychodzi na jedno. Nie wiem co dzisiaj gorsze: chłopy czy baby.

Gość ZycieTakieJEEEst
// dla większości facetów liczy się tylko d**a i cycki, żeby laska robiła loda z połykiem i uprawiała anal, więc w sumie wychodzi na jedno. Nie wiem co dzisiaj gorsze: chłopy czy baby. // a co ma piernik do wiatraka? każda kobieta ma cycki, dupe, może zroibć loda z połykiem i dać sie zapiąć analnie swojemu facetowi.. każda kobieta może to dać wiec jesli facet juz z jakas sie zwiąże to nie widzę przeciwskasań czemu miała by tego nie dawać? (choc mnie osobiscie anal nie kręci) kobiety natomiast oczekują czegoś czego przecietny facet absolutnie nie jest w stanie dać... widzisz roznice tępa idiotko?

facet też jest w stanie dać kobiecie niesamowity seks tylko musi patrzeć dalej niż na czubek własnego chuja, a to już robią tylko nieliczni. Jeśli wszystkie obce kobiety wyzywasz od tępych idiotek to nie dziw się, że tobą gardzą, chłopczyku.

Gość fh
hahah się uśmiałem jak pszczoła :D kobiety doceniają tylko u faceta kasę ,a reszt ich nie interesuje każda leci na dupka ,który zaimponuje kasą takie życie

Gość frgehhe
// facet też jest w stanie dać kobiecie niesamowity seks tylko musi patrzeć dalej niż na czubek własnego ch*ja // a co facet ma zrobić skoro wczesnie kończy? to niezalezy od niego.. do tego stara sie , caluje, robi dluga gre wstepna.. to wszystko na nic bo pozniej szybko skonczy (czyli cos na co nie ma wplywu) kobiety to kurwy i szmaty ktore patrza tylko na seks i kase.. to wasz wyznacznik

Gość marmuzela
ale z Ciebie idiota! Oceniasz wszystkie po jakimś indywidualnym dziwkarskim przykładzie... To prawda,że jest takich wiele,ale są jeszcze na tym świecie te czułe,opiekuńcze,serdeczne i patrzące na świat przez pryzmat miłości. Wiesz o tym...? Chcące założyć rodzinę i być szczęśliwe u boku jednego. A Ty jest Debil do kwadratu jeżeli myślisz,że każda jest taka sama.

Gość ilość postów i logowań
niektóre kobiety są tak głębokie jak studnia bez dna a rozciągliwe przy tym jak spearmint gum po zmamlaniu

Gość ninja93
wy tez jestescie tacy

Gość marmuzela
Dla wyjaśnienia- nie znamy się i nie wiesz jaka jestem. dla mnie to co wymieniłeś nie ma znaczenia i wierz mi lub nie. Nie jestem gówniara i jestem porządną kobietą w szczęśliwym związku. Mój narzeczony wie najlepiej jaka jestem i nie potrzebuję Twojej opini.

Gość ninja93
facet jest bardziej płytki od kobiety

Gość fhntyghng
ninja93 facet jest bardziej płytki od kobiety tak,tak, nie myl faceta z chłopczykiem

Gość ilość postów i logowań
facet też może być głęboki jak penis jrgo kochanka

czemu kobiety są tak płytkie ? bo żeby być głębokim , trzeba sięgnąć dna