Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madaalennn

KTÓRY Z TYCH POMYSŁÓW NA BIZNES NAJLEPSZY?CO ZAŁOŻYC Z TEGO?

Polecane posty

Gość madaalennn

-pralnia ( duzy popyt na usługi?) - szkoła jazdy z kategoriami A, B, ( mój chłopak ma uprawnienia instruktora, pracuje jako instruktor kat B, ja za rok chce zrobic tez te uprawnienia) - sklep internetowy z biżuterią srebrną ( bo kobiety chcą byc piekne, obraczki, naszyjniki, prezenty itd) - sklep monopolowy ( żule mogą na chleb nie miec, ale na piwo zawsze) -komis z telefonami komórkowymi ( sama sprzedaż- bez napraw) - punkt ksero ( w pobliżu uczelni) - drukarnia

Gość kurffa przecież ludziska.....
załóż sex-shop. Dochodowy i przyjemny. Nie jesteśmy znawcami rynku, sama zbadaj co jest dochodowe. Nie wszyscy studiują tu ekonomię.

Gość madaalennn
up wypowiadajcie się

Gość sssssssssssssssssssssssss
z monopolowym bym sobie dał spokój koncesja na alkochol kosztuje i łatwo ja stracic wystarczy ze jakis uczyyny sie znajdzie. Sama mam 19 lati niedawno ruszyłam ze swoim biznesem 5 tysiecy dostałam od rodzicó a 18 z pup i jak narazje nie jesst źle

Gość 087665
szkoła jazdy

Gość woda sodowa uderzyła
do sssssssssssssssssssssssss a jaki to biznes? To znaczy,że byłaś zarejestrowana w UP i starałaś się o dofinansowanie? Musiałaś przedstawi biznesplan? Ile już działasz? I jaka to branza--jaka działalnosc?

Gość krowka-mu
spróbuj najpierw z czymś mniejszym - choćby handel na allegro, złapiesz trochę doświadczenia, zobaczysz jak to wszystko działa, a nie zainwestujesz calego majątku. niedrogi towar możesz sobie z wólki kosowskiej sprowadzić - najtańsza chińszczyzna, ale schodzi dobrze na serwisach typu allegro.

Gość benumberłan
wiesz co powiesz szczerze, że wszystkie te biznesy są dość popularne więc jak się na jakiś zdecydujesz będziesz potrzebować dobrej promocji. Może pozycjonowanie?? Albo marketing szeptany? Coś co pomoże ci zaistnieć. No i dobrze do tych celów zatrudnić specjalistów jak Advaced Art, żeby mieć pewność o skuteczności tych działań.