Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lustereczko powiec przeciee

co jest bardziej wiarygodne LUSTRO CZY APARAT FOTOGRAFICZNY?

Polecane posty

gdzie wygladamy tak jak naprawde?

tez w lustrze :( to jak to jest tak serio???? co jest wiarygodniejsze?

Gość dajana1
ja też wolę lustro, ale ja jestem niefotogeniczna :) albo tak sobie wmawiam. sama już nie wiem :D

Gość chyba oczywiste ze lustro
zastanawia mnie jak można zadawać takie pytania na które odpowiedź jest oczywista!

Gość konserwowowa
niestety aparat tez nie zawsze wychodze dobrze na zdjeciach

Gość wiem ze łatwo mówic
najbardziej wiarygodne jest lustro w świetle dziennym w dzień pochmurny uzmyslłowcie sobie ze inaczej wygladacie, w świetle dziennym w pomieszczeniu, w swietle dziennym na dworze w dzień pochmurny w dzień sloneczny w dzień deszczowy a ianczej w światlach sztucznych ,jarzeniówkach lub połmroku

no widac mozna zadawac pytania ktos wyzej napisal ze jednak aparat! to jak to jest bo ja nie pytam gdzie lepiej wygladacie tylko co jest wiarygodniejsze

Gość konserwowowa
uważam, że w lustrze to twój mózg intepretuje jak wygladasz- zaleznie od nastroju, samopoczucia, wiesz, że to ty i w głowie masz swój obraz który wpływa na odbicie, a na zdjęciu nie ma zmiłuj jest jak jest, tak samo z nagranym głosem

:(

Gość prowokator restrykturyzator
no wiadaomo ze jak sie fote walnie nokia 3310 to twarz bedzei znieksztalcona :D a o dziwo w sklepach - dokladnie Reserved-ie wygladam oblednie zajebiscie, wiec jak to jest :D

Gość w psią kostkę...
LUSTR bardziej wiarygodne toc to logiczne

Gość w psią kostkę...
gydbym wygladala rzeczywiscie tak jak wychodze na zdjeciach to uwierz ze nie mialabym zadego powodzenia a jednak mam duze powodzenie :)

w psią kostkę heheh :) nokia3310 to chyba nawet aparatu nie ma prowokator

Gość kjvrsksjgkj
zalezy, lustra moga byc wyszczuplajace, pogrubiajace, znieksztalcajace, BARDZO duzo zalezy od swiatla (ja np. wygladam zawsze super w new yorkerze, a w zarze nie lubie na siebie patrzec) zdjecia to samo - niektore aparaty znieksztalcaja obraz, duze znaczenie ma tez odleglosc, tryb, pora dnia, swiatlo proponuje nagrac siebie na filmik dobrym aparatem (np. lustrzanka) w swietle dziennym, w pochmurny dzien. i to jest jak widza was inni ;)

Gość krynolina
aparat bardziej wiarygodny, zauważcie, że lustro zamienia miejscami strony twarzy, a na zdjęciu jest tak jak ludzie widzą.

Gość chyba lustro
Tzn inaczej: ani to, ani to, ale jeżeli chodzi Ci o to jak nas widzą inni - to tak jak w lustrze. Aparat spłaszcza. Najbardziej fotogeniczne są np. dziewczyny o ostrych, nieraz nieco nawet wulgarnych rysach twarzy - na żywo te piękne, kobiece twarze są zazwyczaj dużo szczuplejsze itp. Ladnie np. wyglądają na zdjęciach dziewczyny z "wysuniętymi szczękami", na żywo wygląda to trochę "małpio", na zdjęciach - bosko :)

Gość beeter
Moim skromnym zdaniem aparat jest bardziej wiarygodny, a jeśli już w temacie aparatów to polecam sprawdzić stronę https://e-oko.pl/ mają sporo dobrego sprzętu w dobrej cenie. Nie tylko nowego, bo komis też prowadzą także może się zdarzyć tak, że używany aparat, ale zadbany w dobrej cenie można trafić ;)