Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara_24

Cóż począć, cóż uczynić?

Polecane posty

Gość klara_24

Od około dwóch miesięcy spotykam się z facetem, może spotykam się to nie jest dobre słowo, bo nie padły na razie żadne deklaracje. Od początku był dla mnie szalenie atrakcyjny fizycznie, coś mnie do niego przyciągnęło i szczerze powiedziawszy myślałam, że pójdziemy do łóżka i będzie fajnie. Okazał się, że jak to mówią on nie z tych na jedną noc. Jest fajnym facetem, wrażliwym, delikatnym, zawsze wie co powiedzieć i coraz bardziej mu zależy, mnie niestety nie bardzo i chodzi mi tu o emocjonalną stronę. Fizycznie dosłownie zjadał bym go na śniadanie. Od jakiegoś czasu wydaje mi się, że jest trochę wycofany w tych sprawach, bo może nie ma dużego doświadczenia, więc wypowiadać też się nie ma o czym:) może też go trochę onieśmielam, bo jestem bezpośrednia i wie, że kilku facetów w życiu miałam, więc może to go blokuje. Nie wiem czy dać sobie i jemu spokój, żeby nie zaangażował się zbyt mocno, czy spróbować go jakoś otworzyć. Nie ukrywam, że seks jest dla mnie ważny i dotychczas nie spotkałam takiego faceta.