Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawsaaaa

ile śpią Wasze 3-latki?

Polecane posty

Gość ciekawsaaaa

jak w tytule

Gość mamaChłopca 3 letniego
Mój zasypia o 21,wstaje o 8 rano,drzemke ma od 13 do 16 więc sporo śpi:)

Gość Mnie bardziej wkurzaja
Moja w wieku 2 lat juz nie spala w dzien. a tak to od 20-21 do 7-8, nawet 9 rano. No z 2 razy sie jej zdarzylo tylko zdrzemnac, bo upaly byly nie do wytrzymania. Teraz ma 4 lata i jak bylam z nia na urlopie u moich rodzicow, to kilka razy sie zdarzylo, ze wstala juz o 5 rano a zasnela dopiero o 22 wieczorem.

Gość asfsfs
a moja zasypia o 21:30, a wstaje ok. 7-ej, w dzień nie śpi odkąd skończyła roczek

Gość Małaa 29
Moja córka jak miała 1,5roku to już w dzień nie spała. A w nocy od 19 do 8rano. Jak miała 3latka to od 20 do 7rano a teraz ma lat 7 więc śpi od 21.30 do 6.30. A mój synek ma 1,5roku i śpi w dzień od 13 do 15 a w nocy od 21.30 do 9rano :-)

Gość jaworkkkaa
śpi od 21-ej do 8 rano mniej więcej. W dzień już dawno nie spi.

Gość mamasrama
moj od 22 do 9 rano i w dzien ze 3 godziny :) takze naprawde duzo...ale to tak od 2 lat sie unormowalo..jak sie urodzil to spal po 4h na dobe :/ teraz sobie odbijamy

Gość mój śpi max 9 h w nocy
zasypia około 21.30 a wstaje zaraz po 6, max do 7 pośpi:O masakra:O zawsze bardzo mało snu potrzebował, ale to podobno jest tak, że jeśli rodzice, czy któryś z rodziców niewiele snu potrzebuje to i dziecko może mieć podobne zapotrzebowanie na sen i faktycznie - ja, śpię mało i miałam tak od dziecka

W nocy zawsze 12 godz. Jak o 21 się położy to o 9 wstanie, jak o 22 to śpi do 10. W dzień już dawno nie śpi, chyba, że jak gdzieś jedziemy to czasami w samochodzie sobie kimnie :D