Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nionionio

czy to dużo?

Polecane posty

Gość nionionio

Powiedzcie szczerze...bo chyba popadam w depresję. Nie jestem jakąś małolata siedzącą na kafe nawet konta tu nie mam... ostatnio troszkę mi się przytyło po braniu leków jednak nie mogę tego ni huhu wrzucić;/ Powiedzcie mi czy przy takich wymiara wyglądam grubo? wzrost 163 biust 90 pas 68 biodra 91 Nie wyglądam grubo ale troszkę źle się czuję ...

Gość hhola
Może i małolatą nie jesteś, ale piszesz jak małolata. Mam podobne wymiary, identyczny wzrost. I jakbym powiedziała komuś, że wyglądam grubo to kazałby mi się postukać w ten głupi łeb. Więc idź i nie grzesz więcej głupimi myślami moja droga.

Gość ewkawlkp
o co chodzi wzrost mam ten wymiary mniej więcej te same cycki mniejsze niestety (a chciałabym mieć takie jak ty) i 44kg

Gość nionionio
czuję się gruba bo wiem, że przytyłam. Nie mieszcze się w stare ciuchy. nie waże 44 ale z 60kg i jak ide do pracy i widzę się w odbiciu w wystawie to widze jakąś kulkę

Gość hhola
Nie przesadzaj. Ja uważam, że wyglądam kobieco i atrakcyjnie a nie grubo i potwierdza to mój facet. A jak ktoś mnie nie widział dłużej to też mówi, że fajna laska się ze mnie zrobiła. Też przytyłam właśnie, jakieś 4 kg, teraz 57 ważę. Ale gruba się nie czuję nijak, przeglądam się w lustrze z uśmiechem. I nie wiem jaką kulkę ty tam widzisz. Oj dziewczyno...

Gość nionionio
a mojemu mężowi tez się podoba bo i kawałek dupy i cycka jesn i wszystko na miejscu. Chciałabym ważyc te 57 chociaż. mimo diet różnych nie mogę schudnąć... no może jakies 2 kg zrzuciłam ale nie czuję się dobrze ze swoim ciałkiem. Nie uważam tez ze inne kobiety sa grube ale jakoś tak.. ale dzieki za słowa otuchy:)