Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

KORALIK POLITYCZNY!!!!

Polecane posty

Go艣膰 bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

Zobaczcie co znalazlam. Co o tym sadzicie? Popatrzcie na daty. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! {wsciekly]馃槨馃槨[wsciekly :( :( :( :( cdn. :( :( :( :( ================================================ Aneta Krawczyk o seksaferze: Ciesz臋 si臋, 偶e to ju偶 koniec Publikacja: 12.02.2010 11:37 | Aktualizacja: 27.11.2011 00:55 andrzej lepper, aneta krawczyk, samoobrona, seksafera, stanis艂aw 艂y偶wi艅ski Cho膰 po jej policzkach p艂yn臋艂y 艂zy, Aneta Krawczyk (35 l.), kt贸ra ujawni艂a tzw. seksafer臋 w Samoobronie, w chwili og艂oszenia wyroku odetchn臋艂a z ulg膮. Zobacz te偶 艁y偶wi艅ski w KRYTYCZNYM STANIE. S膮d zdecydowa艂 - nie ... Wyrok s膮du w sprawie g艂o艣nej seksafery w Samoobronie zapad艂 w ... Samo odczytanie wyroku by艂o ju偶 jawne, utajniono tylko jego uzasadnienie. Aneta Krawczyk pop艂aka艂a si臋, gdy s臋dzia Magdalena Zapa艂a-Nowak (38 l.) przekazywa艂a decyzj臋 s膮du. 呕ona Stanis艂awa 艁y偶wi艅skiego, Wanda (55 l.), przyj臋艂a wyrok bez 偶adnych emocji. Obu oskar偶onych nie by艂o na sali. Andrzej Lepper w rozmowie z TVN24 zapewnia艂, 偶e jest niewinny. - Przedstawi艂em dowody, dziesi膮tki 艣wiadk贸w, 偶e w tych miejscach, w tym czasie i w takim stanie nie by艂em. Fizycznie by膰 nie mog艂em. Nigdy czego艣 takiego z mojej strony nie by艂o. S膮d wczoraj zezwoli艂, by przebywaj膮cy od ponad dw贸ch lat w areszcie Stanis艂aw 艁y偶wi艅ski wyszed艂 na wolno艣膰. Przeczytaj koniecznie: Znani dziennikarze komentuj膮 wyrok ws. seksafery Wczorajszy wyrok nie jest prawomocny. Stanis艂aw 艁y偶wi艅ski (56 l.):5 lat wi臋zienia By艂ego pos艂a Samoobrony nie by艂o wczoraj w s膮dzie. Jego 偶ona Wanda 艁y偶wi艅ska (55 I.) przyj臋艂a jednak orzeczenie w sprawie seksafery bez wiekszych emocji. Decyzj膮 s膮du 艁y偶wi艅ski, kt贸ry od ponad dw贸ch lat przebywa w areszcie, ma wyj艣膰 na wolno艣膰. Andrzej Lepper (56 l.):2 lata i 3 mies. wi臋zienia Tak偶e szef Samoobrony by艂 wczoraj nieobecny na og艂oszeniu wyroku. Na gor膮co komentowa艂 jednak 偶e jest niewinny i b臋dzie si臋 odwo艂ywa艂 od wyroku nawet do Trybuna艂u Praw Cz艂owieka w Strasburgu. Wi臋cej http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/aneta-krawcz yk-ciesze-sie-ze-to-juz-koniec_129843.html?p=2 ============================================= Przeczytaliscie UWAZNIE ten artykul? I teraz dodajcie do tego SIERPIEN bodajze 2011 Lepper sie powiesil w swoim gabinecie. Wszystkie gazety o tym pisaly. Jak to mozliwe? ON SIE POWIESIl. Przez Anete Krawczyk. Ja nie moge przez jej zdjecie? I tyle ============================================= GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! {wsciekly]馃槨馃槨[wsciekly :( :( :( :( cdn. :( :( :( :( cdn.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰